2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
هانا تو خودتو با ما مقایسه میکنی😭 تو داری تو بهشت زندگی میکنی اینجا خود جهنمه😭 😉 عکس جنین که سهل ...

دقیقا 😂😂😂 دو کلمه حرف زورشون میاد بزنن بعد برامون عکس جنین بگیرن و نشونمون بدن.زهی خیال باطل 😂 اگه‌بتونن قورتمون میدن حتی.اونروز تو تلویزیون یه برنامه پخش‌میشد یه خانم دکتر رو نشون میداد که اتفاقا دکتر زنان هم‌بود،خارج از ایران درس خونده بود اما اومده بود ایران مطب زده بود.اسمشم نرگس توکلی‌بود.انقد ماااه بود .نمیدونی چقد عشق‌ میکردم وقتی حرف میزد.میگفت من فامیلی هیچکدوم از بیمارامو نمیدونم.تک تکشونو با اسم‌کوچیک صدا میزنم.وقتی میان پیشم شاید یه ساااعت طول بکشه ویزیتشون.همش‌درد و دل میکنیم.میگفت هرکی زنگ بزنه مطب بگه ویزیت خانم دکتر چقدره یا بدونم که‌وضع مالیش‌خوب‌نیست بدون ویزیت میبینمش.میگفت‌ اگه یکی از بیمارام مثلا خیلی وقت ازش خبر نشه و نیاد پیشم خودم شمارشو میگیرم باهاش حرف میزنم میگم‌اوضاعت خوبه؟

وای اصلا باورم نمیشد.بعد مجریه گفت‌خانم دکتر یکم‌به همکاراتون بگین با ما خانما ارومتر باشن،مخصوصا دکترای زنان.میگفت‌خب اونا هم درست میشن.دکترا هم بعضی‌وقتا اعصاب خوردی دارن،خستن.ولی خودش خیلی ماه بود

دلم میخواست برم ببوسمش بخدا😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم هر ۲۴ ساعت‌رو یه روز‌حساب کن‌.مثلا اگه شنبه عصر انتقال دادی تا یکشنبه عصر میشه یک روز.اینجوری ...

مرسي عزيزم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه رویا جون امروز روز سیزدهمه ، واقعا اگه چیزی بود معلوم میشد 

تو یک شیر زنی..... دفعه بعد قوی تر از اینبار وارد میدون میشی. بهت ایمان دارم.... هر چند بیشتر از تو به خدا ایمان دارم که نذاره نیازی به سیکل بعدی باشه😉

تو یک شیر زنی..... دفعه بعد قوی تر از اینبار وارد میدون میشی. بهت ایمان دارم.... هر چند بیشتر از تو ...

فدای تو بشم عزیزم چقد ازم تعریف کردی 😍😍😍 منم منتظر معجزه ام ، دعام کن مامان خوشگل 😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام بچه ها خيلي نگرانم حالم بده رفتم ازمايشمو گرفتم تعدادگلبول قرمزا و بالا زده يعني چي علتش چيه انتقالم چي ميشه من هيچوقت ازمايش ميدادم بالا نبود غصه دارم تازه رفتم فشارمم گرفتم مينيمم بالا بود باز شروع شد فشار بالا اون سري سر همين فشار پسرمو از دست دادم خدايا تووخدا يكي بهم بكه چي شده باز😫😫

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دقیقا 😂😂😂 دو کلمه حرف زورشون میاد بزنن بعد برامون عکس جنین بگیرن و نشونمون بدن.زهی خیال باطل 😂 ا ...

پزشک زنان و غیر زنان نداره. متاسفانه تو ایران وارد دانشکده پزشکی که میشن دیگه توهم خدایی برشون میداره

هر چند به همه تعمیم نمیدم استثنا هم هست ولی کم هست گیر ما نمیاد

سلام بچه ها خيلي نگرانم حالم بده رفتم ازمايشمو گرفتم تعدادگلبول قرمزا و بالا زده يعني چي علتش چيه ان ...

گلفام جون من یه پزشک طب سنتی بهتون معرفی میکنم حتما برید پیشش ، فشارتونو کامل کنترل میکنه کارش عالیه ، مامانمم بردم همه چی درست شد خداروشکر

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
فدای تو بشم عزیزم چقد ازم تعریف کردی 😍😍😍 منم منتظر معجزه ام ، دعام کن مامان خوشگل 😘😘

خیلی دعا میکنم. الان دیگه این چند روزه از خودم یادم رفته. شماهایی که منفی شدین شب و روز تو فکرم هستین.... خدا بزرگه.....