2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
عزیزم اینکه بری درمونگاه بزنی ریسکش کمتره تا اینکه انقدر تایم تزریقت بی‌نظم باشه.....  پس اگه ...

ممنون آناجون واقعا که اشتباه بدی کردم این سری حتما همینکارو میکنم 😔

خداجونم شکرت       
پناه برخدا و نیت تو عزیزم. پس ازمایش ربطی به انتقال نداره؟ من فکرکردم به لانه گزینی و رحم ربط داره

حتما آزمایش ایمی وانعقادی وژنتیک ر بده وبعد برو سراغ وانتقال.

ببین دوز داروهای بااین آزمایشها دقیق معلوم میشه .

شاید دکتربهت سرم نده ولی باای آزمایشها معلوم بشه سرم لازمی.

یه نوع جهش انعقادی ،یاز هست براش دو ماه قبل انتقال آسپرین. ویتامین ب۶ و۱۲ مصرف کنی..تا جنین بگیره.

اصلا ریسک نکن که جنین هات ر  بازم الکی بهت انتقال بدن...

من بیمارستان بقیه الله انجام دادم،زیر۵۰۰ هزارتومن شد.....

خواهش میکنم اول آزمایشها ر انجام بده بعد انتقال بده....بزار ضربه نخوری

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم.....  عزیزم دکترت طبق شرایطت دارو داده نیاز باشه بیشتر میکنه.....  برا ت ...

آناجان *

من چند روزه توخصوصی ازتون سوال داشتم.لطف میکنین خصوصی تون ر چک کنین.ممنون میشم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
انا جون دكاپپتيل تو سيكل لانگ حين مصرف ال دي اونم روز ٢١ سيكل و يك سوم امپول براي چي تجويز ميشه؟ @ ...

برا مهار سیستم باروری..... 

میخوان اختیارت بیشتر دست دکتر و دارو باشه و بدن خودت اختیار امورو دست نگیره و همه چی قاطی پاتی بشه...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
********** بچه ها چشمام سیاهی میره. دیدم هی تار و روشن میشه، فشار خون بگیرم تو خونه با فشارسنج دی ...

عزیزم فشار بگیر چرا نگیری؟ 

ایشالله که حالت الان بهتر شده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عهه مطمانی؟ نوشته عضلانی اخه من به ب ا س ن زدم ...فقط انا جون تو توضیحاتش یه سری نکاتو گفته نمیدون ...

عزیزم خانواده منوتروپین معمولا عضلانی تجویز میشن ولی بعضا زیر جلدیم تجویز شده..... 

عههه چرا من بازو زدم😟

عزیزم هر دو میشه اما معمولا منوتروپینها عضلانی تجویز میشن مگر اینکه دکترت گفته باشه زیرجلدی.... 

عزيزم تو هم يزد بودي؟منم يزدم.ببين يجا ديدم نوشتي كه از بين هشت نفر فقط دوتا مثبت شدين.نگران شدم.برا ...

عزیزم نگران نباش.والا هرچی خواست خداباشه.

دکتر کریم زاده خودش برات انتقال داد؟

من مرکز ناباروری بودم نه مادر

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
بچه ها اگر زودتر 40 هفته زایمان کنن خطر داره؟ از چند هفته رد بشه دیگه اشکال نداره؟

عزیزم ۴۰ هفته دیگه طبیعیه.... 

من زایمانم حدود ۳۸ هفته بودن کمی کمتر و بیشتر..... 

چند مدت پیشم یکی از دوستامون ۳۶ هفته زایمان طبیعی کرد..... 

عزیزم معمولا بعد ۲۸ اگه بتامتازون زده باشی زایمان ختم به خیر میشه..... 

حتما آزمایش ایمی وانعقادی وژنتیک ر بده وبعد برو سراغ وانتقال. ببین دوز داروهای بااین آزمایشها دقیق ...

ممنون ازت دوست خوبم.

بقیه الله شیراز رو میگی؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
مرسی عزیزم از راهنماییت.چه جالب یعنی آمپول ریه میزنن ک ریه بچه تشکیل بشه اگر زودتر ب دنیا بیاد مشکلی ...

بله عزیزم ۳۷ به بعد که کاملا نرمال.... 

سلام خانمهای گل من امروز به لطف خدا برای بار دوم انتقال دادم . یکی 8 سلولی شد که همون گرید آ و یکی 4 ...

سلام به سلامتی عزیزم.میگم شنیدم میگن آناناسا نخورید ویتامین آ داره برا لانه گزینی بده

بچه ها دکتر به من گفت روز چهاردهم انتقال برم ازمایش بدم من میخوام روز شونزدهم برم که کاملا مطمعن بشم ...

نه عزیزم بد نیست.....