2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

******سلام دوستای عزیز.اناجان. من هنوز دارم ال دی میخورم پنج تا قرص  دیگه دارم تا پریود شم.برای انتقال .نمیدونم طبع رحمم گرمه یا سرد از کجا بفهمم؟واینکه چهار ماه پیش ویتامین د کم بد دکتر بهم د۳ .۵۰۰۰۰داد ده روز یه دونه .زیادی ویتامین د برای لانه گزینی ضررنداره؟

به به مبارکه عزیزم.....  خدایا ممنونم که باران رحمتت رو نسیب این خونه کردی.....

خدا از دهنت بشنوه انا جون🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم وقتی از ده نفر ۳ تا میشه ، پس از ۸ نفر ۲تا باردار شدن یعنی بالای ۳۰ درصد. نگران نباش. در ضمن ...

خدا كنه مرجان جون...خداكنه دل هممون اروم بگيره و شادي تو دلمون بشينه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
منم خيلي دوست دارم شرايط سرپرستي رو بدونم تنبليم مياد برم دنبالش نميدونم چي ميشه اصلا هم به قنداقط ف ...

عزیزم یکی از دوستان نوزاد میخواست و تو نوبت بود..... 

ظاهرا نوزاد سخته و نوبتشم طولانیه ولی بزرگتر راحته..... 

من قوانینشو دقیق نمیدونم..... 

فکر کنم نوبت پیرم راحت بود به خاطر بحث محرمیت با مادر خیلیا دنبالش نیستن و فکر کنم دختر سخت‌تر بود..... 

باز خودت دقیق بپرس.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها واقعا تا این حد به موقع زدن آمپول یا استفاده شیاف مهمه؟؟؟؟ من سری پیش اصلا به موقع نمیزدم آم ...

شوخی نکن دختر...... 

حالا نیم ساعت یه ساعت بالا پایین یه چیزی اما صبح و عصر و..... دیگه اینکارو نکن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم بخدا نمیدونم چرا اینطوری شدم همش فاز منفی ام شوهرم بریده دیگه...دور برم کسایی بودن که از ...

من هر ماه که انتظار داشتم بی بی چکم مثبت باشه و پرئود میشدم از درون داغون میشدم به تمام معنا......

اما بعدش یه اتفاقی میوفتاد میگفتم خدا جون قربونت برم که در کارات حکمتی هست.......

الانم فقط امیدم بیشتر شده به خدا چون بعد از پنج سال خیلی خوب حسش میکنم.......در زندگیم و در احوال خرابم...

من دو تا بارداری پوچم رو در شرایط نا امیدی متوجه شدم باردارم....و میدونم  نا امیدیم و منفی بودن افکارم نتیجش هم بهتر از پوچی نمیشد! 

پس خواهر عزیز امید داشته باش.....میدونم سخته مخصوصا وقتی شوهرت خسته شده کارت دوچندان میشه.....تو با حرفات با خنده  هات به اون امید بده.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه بابا تا يكساعت مشكل نداره تازه شياف ساعتي نيست كه به من گفته بود سه تا بذار صبح طهر شب نكفت حتما ...

عزیزم پروژسترون چه شیاف چه آمپولش بهتره تایمش مشخص باشه..... 

هر روزم تقریبا همون ساعت همیشگی زده یا استفاده بشه..... 

چون بالا پایین شدنش میتونه خطرناک باشه و بارداریو به خطر بندازه..... 

نه من همينجوري پرسيدم،الان يعني اتفاقي افتاده؟بايد سر ساعت ميذاشتم شياف رو؟من ساعت گذاشتم ولي خاموش ...

عزیزم یکی دو بار موردی اینکه همیشه این بی نظمی تکرار بشه خوب نیست..... 

مرسی عزیزم حتما این سری به یه پرستاره دیگه میگم که بتونه سر وقت بیاد  ای کاش همسرم انقددددد از ...

عزیزم اینکه بری درمونگاه بزنی ریسکش کمتره تا اینکه انقدر تایم تزریقت بی‌نظم باشه..... 

پس اگه دیدی کسی نیست بیاد تزریق کنه سخت نگیر خودت برو تزریقات برات تزریق کنن..... 

😂😂😂😂 پرستاره داشت بهم زدن آمپول گونال اف رو توضیح میداد به همسرم گفتم بیا بالا سرم نگاه کن یاد ب ...

خخخخخخخخخخ..... 

با چشم بصیرت داشته نگاه میکرده خوببببببب...... 

بچه ها امروز امپولم شوهرم زد 😂😂  دکتر به من فقط روزی یه دونه امپول داده شماها شیافم دارید؟فر ...

به سلامتی عزیزم..... 

عزیزم دکترت طبق شرایطت دارو داده نیاز باشه بیشتر میکنه..... 

برا تغذیه هم فقط مناسب طبع و شرایطت باشه..... 

از کسی تقلید نکن.....