2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
بچه ها من امروز همش احساس ميكنم زير دلم سوزن سوزن ميشه.كشاله ران سمت راست و چپمم تير ميكشه.شما اينجو ...

اره منم اینطوری بودم مثبت شدم ...

انشاالله که مامانی گلم ❤❤مبارکت باشه

اره منم اینطوری بودم مثبت شدم ... انشاالله که مامانی گلم ❤❤مبارکت باشه

واي خدا.جدي؟مرسي عزيزمممم.بلاخره يه نشونه مثبت پيدا شد.خداياااا🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها امروز امپولم شوهرم زد 😂😂  دکتر به من فقط روزی یه دونه امپول داده شماها شیافم دارید؟فر ...

اولین چیز ارامش و حس خوب مادر شدن به خودت بگیر .و توکل بخدا...

نشاسته خوبه ..اگه رحمت سرد نباشه.انجیر بخور یبوست نگیری.اگه داشتی میتونی سبوس جو هم رو غذات بریزی .کاهو ...چیزای قاعدا اور نخور..  بازم ارامش و استرس نداشتن خیلی تاثیرش بیشتر از تغذیه اس ..همش مثبت فکر کن همش ...

استراحت هم مطلق مطلق نباشه ..

بحق امام زمان که هفته امامتشه ...مامان میشی و میای اینجا میگی و خوشحالمون میکنی .

بسلامتی .منم روز نهم این علائم رو داشتم .. مبارکت باشه عزیزم 

واي عزيزم خدا كنه...خدا از زبونت بشنوه🙏🏻🙏🏻🙏🏻خير ببيني

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
اره عزيزم تو يك سرنگ ميزنم ن خداروشكرلك ندارم فقط روز نه و ده داشتم،شماچندروز بعداز ازمايشتون رفتين ...

خوب به نظرم زنگ بزنین اگه لازم نیست کم کنین پروژسترونتونو.

استراحتتون زیاده؟

من ۲۴ ام مهر اولین آزو دادم و ۷ ام آبان رفتم سونو.قلبم تشکیل شده بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خوب به نظرم زنگ بزنین اگه لازم نیست کم کنین پروژسترونتونو. استراحتتون زیاده؟ من ۲۴ ام مهر اولین آز ...

از مركز پرسيدم گفت اشكال نداره امپولاتو شب بزن،بمنم گفتن دوهفته ديگه بيا 6يا7اذر ميرم انشاالله،خداكنه اول سالم باشه بعداگه بصلاحمه دوقلو