2777
2789

قضیه این بود ک شوهرم پریروز ساعت 8تک زنگ میزنه بهم

منم زنگ میزنم میگه اشتباهی زنگ زدم خواسم دوستمو بگیرم قطع کرد

لحنش یه جوری بود ک حس کردم داره دروغ میگه

من هیچوقت چکش نکردم اما یه حس بدی داشتم وقتی اومد گوشیشو چک کردم دیدم بعد و قبل تماس من هیچ تماسی  نبود.. شک کردم

رفت حموم شوهرم. اومدم همراه منو با شماره شوهرم نصب کردم. و ریز مکالماتشو نگاه کردم.. اون ساعت با یکی تماس گرفت 20ثانیه حرف زد. اما شماره رو از گوشیش پاک کرده.. دو شب قبلشم زنگ زده 14ثانیه حرف زده ساعت 10شب

من اومدم روگوشیم شماررو زدم یهو دیدم سیوه برام شماره یه زن مطلقه سن بالاس

چرا شوهرم شماره رو پاک کرده. اصا با اون خانم چکارداشت

ماهیچ تماسی بااون نداشتیم تا حالا و اشنامون نیست

فقط شمارشو چن سال پیش سیو کردم مادرم کارش داشت همیطوری رو گوشیم موند

شک کردم ک نکنه باهم رابطه دارن. دیشب بهش گفتم میخوام از مغازه فلانی برم یه چیزی بگیرم جا خورد گفت نه بیخود میکنی اون گرون میده از جا دیگه بگیر نزاشت برم

اینم بگم شوهر من خیلی بددله و رو لباس پوشبدنم خیلی حساسه. ظهری برادرشوهرم اومد دم در من یه شال رو سرم انداختم افتاد رو دستام ک لختی دستام  اصا مشخص نبود پشت در وایسادم و گفت ب داداش بگو بیاد کارش دارم شوهرمم دید من فقط با شال رفتم دم در عصبی شد وکلی حرف بم گفت که شما خانوادگی دوس دارین لخت بگردین.. من یه تیشرت و شلوار تنم بود و شال

اینم بگم من حجاب دارم اصا اونجوری میگه نیس و خیلی بشدت بدبین و بددله 

میخونید بقیشو بزارم؟ 

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه وقتی گفت شما دوس دارین لخت باشین قضیه زنه رو عصبی شدم گفتم ک تو هر غلطی میخای میکنی... 

اسم زنه رو اوردم. انگار ن انگار ک ازم عصبی بود دیگه سر لباس پوشیدنم. پا شد نشست جاخورد گفت کی؟ گفتم همونی ک دوبار زنگش زدی گفت من زنگ نزدم بعدگفت اره زنگ زدم ولی جواب نداد. بعدم گفتم بیست ثانیه حرف زدی گف خب گوشیش وصل بود هیچی نمیگفت شاید ناشناس بودم جواب نمیداد گفت پسرشو کارداشتم.. گفتم خو بسرش زنگ میزدی نه مادرش پس منم ازین ببعد به باباهای دوستم زنگ میزنم با دخترشون حرف بزنم. دیگه گفتم تو دروغ میگی حرف زدی گفت اره حرف زدم ولی چیز خاصی نگفتم فقط پسرشو کار داشتم همین

گفتم بیا از گوشیت زنگ بزن ببینم چطوری باهات حرف میزنه گوشیو ورداشت زنگ نزد. گفت من شماره پسرشوندارم میگم چطوری میگی دوستته کارش داشتی اما شمارشو نداری اما شماره مادررو داری گفت خو اونو حفظ بودم 😐

گفتم 15ساله باهمیم هنوز شماره منو بلد نیسی چطوراونو حفظی ساکت شدگفتم شمارمو بگو ببینم چنده بلد نبود نگفت

و قسم خورد باهاش رابطه ای نداره و فقط پسرشو کار داشت

من الان چطور میتونم باور کنم هیچی بینشون نبود حتی شماره زنه رو حفظ بود اما منو نه

زنه سن مادر منو داره اما با خیلی مردا رابطه داره

شوهرم میگه اگه میخواستم برم با یکی با اون نمیرفتم میرفتم با یه خوشکلش

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی...