2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
بچه ها اگر زودتر 40 هفته زایمان کنن خطر داره؟ از چند هفته رد بشه دیگه اشکال نداره؟

نه عزيزم چه خطري سزارين كه معمولا ٣٨ هفته هست ، من خودم ٣٨ هفته سزارين كردم ، الانم كه اكثر دكترها براي اونهايي كه فكر ميكنن احتمال زايمان زودرسشون زياده آمپول ريه ميدن البته من نزدم چون فشار داشتم آمپول ريه ريسك داشت برام .

و ديگه اينكه من ميشناسم كساني رو كه هفته ٢٧ و ٣٠ زايمان كردن و بچه هاشون بعد از مدتي كه توي بيمارستان بستري بودن خدا رو شكر سلامت هستن . البته ان شا الله همه به موقع زايمان كنن و بچه هاشون هيچ مشكلي نداشته باشن .

كلا بعد از هفته ٣٧ ديگه بچه كامل هست .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزيزم چه خطري سزارين كه معمولا ٣٨ هفته هست ، من خودم ٣٨ هفته سزارين كردم ، الانم كه اكثر دكترها ب ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.چه جالب یعنی آمپول ریه میزنن ک ریه بچه تشکیل بشه اگر زودتر ب دنیا بیاد مشکلی نداشته باشه؟

یعنی 37 هفته تموم بشه دیگه هر موقع به دنیا بیاد کامل تشکیل شده اعضای بدنش؟

انشاله به اون مرحله برسیم همگی به زودی ب لطف خدای مهربون

مرسی عزیزم از راهنماییت.چه جالب یعنی آمپول ریه میزنن ک ریه بچه تشکیل بشه اگر زودتر ب دنیا بیاد مشکلی ...

بله عزيزم چون ريه ديرتر از اعضاي ديگه تشكيل ميشه اين كار رو ميكنن . تازه من يكبار هفته ٣٠ به خاطر فشار بيمارستان بستري شدم و پرستار بهم گفت از هفته ٣٢ به بعد هم اگر خدايي نكرده كسي زايمان زودرس داشته باشه خطر خيلي زيادي نداره .

ان شا الله كه حتما به اون مرحله ميرسي عزيزم و زايمان راحت و به موقعي خواهي داشت . 😍😍😍

بچه ها دکتر به من گفت روز چهاردهم انتقال برم ازمایش بدم من میخوام روز شونزدهم برم که کاملا مطمعن بشم ...

عزيزم اگر ميتوني تحمل كني ايرادي نداره ولي والله من كه روز ٩ آزمايش دادم در اين حد عجول بودم بنده . 😂😂😂

سلام خانمای عزیز... یه متخصص زنان خیلیییی خوب تو تهران برای خود دوران بارداری میخوام کسی میشناسه؟ خودم کلی تو تاپیکا گشتم تا از یکی خوب گفتن  دو خط پایین تر یکی ازش بد گفته.. ادم گیج میشه.. الان بعد ivf هم هنوز یه بارم دکتر نرفتم... هنوز نمیدونم کی خوبه.. خیلی نگرانم کارش خوب باشه اهمیت بده 

ادم از این چیزا میخونه میترسه 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
سلام خانمای عزیز... یه متخصص زنان خیلیییی خوب تو تهران برای خود دوران بارداری میخوام کسی میشناسه؟ خو ...

عزيزم من خودم تا هفته ٢٠ كرج دكتر ميرفتم كه دكترم بد نبود ولي خيلي اهل پول بود و اينكه واقعا توي يك سري مسايل اصلا تعهد نداشت با اينكه خودش آي وي اف انجام ميداد و بايد بيشتر يك سري مسايل رو رعايت ميكرد .

ولي بعد اومدم تهران مطب دكتر مرضيه وحيد دستجردي كه قبلا وزير بهداشت بود ، خداييش خيلي ازش راضي بودم و نكته خوب ديگه اي هم كه داشت كلا باردارها رو معطل نميكرد و اول وقت ويزيت ميكرد و من هم كه گفته بودم آي وي اف كردم هميشه اورژانسي كارم رو راه مينداخت و عمل سزارين رو هم برام خيلي خوب انجام داد . 

عزيزم من خودم تا هفته ٢٠ كرج دكتر ميرفتم كه دكترم بد نبود ولي خيلي اهل پول بود و اينكه واقعا توي يك ...

مگه الانم هستن؟ شنیدم خارج رفتن یا نمیدونم یه همچین چیزی.. 

ببخشید یه سوال یعنی من الان بی مقدمه بدون شناخت بخوام برم میزارن؟ وقت دادن میگم

مگه الانم هستن؟ شنیدم خارج رفتن یا نمیدونم یه همچین چیزی..  ببخشید یه سوال یعنی من الان بی ...

نه عزيزم هستن ، من همين الان هم براي دوشنبه براي چكاپ وقت گرفتم ازشون ، بله عزيزم تماس بگيري وقت ميده بگو بارداري و ميخواي با ايشون ادامه بدي ، اول وقت بهت وقت ميده معمولا ولي باز هم خودت يه طوري برو ساعت ١٢ الي ١٣ اونجا باشي و حتما هم بگو آي وي اف كردي .

02188740615

02188512275

مطبش هم سمت بهشتي و خيابان صابونچي هست حالا تماس گرفتي آدرس دقيق رو بپرس من بيشتر چشمي بلدم .

عزيزم من خودم تا هفته ٢٠ كرج دكتر ميرفتم كه دكترم بد نبود ولي خيلي اهل پول بود و اينكه واقعا توي يك ...

عزیزم من دیدم یکی الان اینو نوشته... راسته ؟

از مركز پرسيدم گفت اشكال نداره امپولاتو شب بزن،بمنم گفتن دوهفته ديگه بيا 6يا7اذر ميرم انشاالله،خداكن ...

ان شاالله. هر چی صلاحه.

منم دوست داشتم ، ولی بعد از اینکه یکی شد و استراحت و غربت و بچه کوچیک اینا پیش اومد دیدم واقعا صلاح خدا نبوده برام.

چون بارداری های چند قلویی پرخطره.

ما هم همش به سفریم و ..... 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار