2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
اصلا نداشتی یا رشد نکرده بودن؟ آخه سونو روز ۳ پری میگه چند تا فولی اولیه داری اگر کلا نداشته باشی ک ...

آفرین 

منم همینو تعجب کردم 

ببین روز اول پری سونو کرد و گفت پریود شدی دوشنبه بود گفت از چهارشنبه گونال  دوتا ۴۵۰ با دوز ۱۵۰ و ۱۰ تامنوپیور بزن زوز ۸ پری که میشه روز ۶ سیکل بیا سونو رفتم دکتره نبود ماما سونو کرد گقت هیچی نداری 

بعد از دکتره پرسیدن ن گفته بود بازم گونال این دفعه دوتا سیصد و ۹ تا منوپیور با دوزهای ۲۲۵ بزن 

گرفتم زدم 

صبحی رفتم دکتر سونو کرد گفت پاشو دخترم وبه دستیارش گفت اتمام سیکل منم گفتم مگه بازم فولیکول نداشتم ؟ گفت نه جواب نداده گفتم تورو خدا بازم دارو بدید گفت نمیشه زمانش طی شده خیلی  هم دارو گرفتی منم که گریه چه گریه ای بعد اون دستیاره گفت پروکس   ی نمیدونم همچین چیزی( یه چیزی که ثمین هم گفته بود ذخیره ات پاییته باید بهت  میدادن ) دفعه بعد بهت میدیم 

گلم این پیامم مال چندین روز پیش هست تو تایپیک پرسیدم بهم جواب دادن که داروخانه نثار حسینی داره، الان ...

امان از بی دارویی

بچه ها جون داروخانه دکتر قمی هم رو بروی بیمارستان آتیه شهرک غرب داروهای کم یاب نازایی رو داشت مثلا این سری دکتر به جای HCGبرای آزاد سازی تخمک بهم اویترال داده بود که خیلی ها اصلا نمیدونستن چیه من از قمی خریدم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین  منم همینو تعجب کردم  ببین ردز اول پری سونو کرد و گفت پریود شدی دوشنبه بود گفت از ...

واي چرا اخه چقدر عذاب اوره اينهمه دارو استفاده كني هزينه كني اخر بگن نشد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
به من هم گفت سی دی مارکر ها الان دیگه کاربردی نیستن و از یه دوست که تو زمینه آزمایشهای ایمنی انعقادی ...

من رفتتم پیش فوق تخصص ایمنولوژی cdمارکرا گفت نیاز نیست گفت آزهای ایمنی کافیه بعد اصرار کردم سی دی ها رو نوشت بعد جواب گرفتم سی دی ها مشکل نداره اما ایمنی مشکل دارم

من رفتتم پیش فوق تخصص ایمنولوژی cdمارکرا گفت نیاز نیست گفت آزهای ایمنی کافیه بعد اصرار کردم سی دی ها ...

ارمغان كدوم فاكتورو مشكل دارى؟؟ايشالا برات به بهترين شكل حل مى شه عزيزم🙏🏼🌸💕

آفرین  منم همینو تعجب کردم  ببین ردز اول پری سونو کرد و گفت پریود شدی دوشنبه بود گفت از ...

پرگوریس منظورشِ

این ترکیبی از گونال و منوپیوره که همینا رو زدی دیگه...

آخه تعجب میکنم والا مگه میشه اصلا فولی نباشه آمپول بدن

حتما داشتی رشد نکردن

اما داروهات هم کم نبوده 

کدوم مرکز میری دکترت کیه؟؟

چند سالته؟

Amh چنده؟

مکمل میخوردی یا نه؟

سونو های عادی فولیکل خوب داشتی منظورم بدون داروِ؟

اینا رو جواب بده تا ببینم در چه وضعیتی هستی

واي چرا اخه چقدر عذاب اوره اينهمه دارو استفاده كني هزينه كني اخر بگن نشد

وای حالا پولش هیچی 

اعصاب خوردی 

پیدا کردن دارو منوپیور هیچ جا نداشت به یکی از اقوام که اصلا دلم نمیخواست رو انداختم اون گیر اورد

من هیچی اونا که چهار پنج بار آی وی اف کردن نگرفته یا جنین قلبش تشکیل نشده چی 

وااای اونا که تخمک اهدایی گرفتن و بازم نشده 

اونا که تخمک و رحم باهم گرفتن بازم قلب تشکیل نشده 

خدایا مگه دیگه جهنم چه شکلیه دلم برای یه خاننی که ۵ بار جنین اهدایی گرفته بود بازم قلب تشکیل نشده بود کباب شد 

نه تخمک نه اسپرم از خودت باشه ده روز استراحت کامل کنی تا هفته ۸ تو هول و ولا باشی اخرشم قلب تشکیل نشه 

این چه عذابیه آخه 

من به شخصه فکر میکردم دیگه جنین اهدایی میگیرن حله و همه چیش خوبه قلب تشکیل میشه 

خانمها و حتی اقایونی که تو این مراکز میان خیلی گناه دارن

خراش با هیسترو که چیزی نمیفهمی....

سلام انا جون فعلا جواب ازمایشات ایمنی من اومده با اسپرم همسرم.منتهی دی اف ای همسرم هنوز اماده نیست با کاریوتایپ و انعقادی من سر برج اماده میشه خواهشا شما و کسایی که اطلاعات دارن یه نگاه بندازن چون همش زده منفی نگرانم وقت دکترمم بعد تکمیل ازمایشات مشخص میشه.ضمنا راجب ازمایش اسپرمش ازمایشگاه گفت تعدادش خوبه حرکتش یکم کمه....اول ازمایش همسرمو میذارم.خیلی ممنون میشم لطفا نگاش کنید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
من رفتتم پیش فوق تخصص ایمنولوژی cdمارکرا گفت نیاز نیست گفت آزهای ایمنی کافیه بعد اصرار کردم سی دی ها ...

ازمایش هات چی بودن؟

ارمغان كدوم فاكتورو مشكل دارى؟؟ايشالا برات به بهترين شكل حل مى شه عزيزم🙏🏼🌸💕

عزیزم  Igg خیلی بالا بود 550 واحد بالاتر از رنج نرمال ماه قبل واکسن کزاز دیفتری  زدم امروز مجدد آز تکرار کردم یه هفته دبگه جواب آماده ست  میترسم  مشکل حاد داشته باشم

وای حالا پولش هیچی  اعصاب خوردی  پیدا کردن دارو منوپیور هیچ جا نداشت به یکی از اقوام که ...

حالا تو غصه اونا رو نخور فعلا

استرس و فکرهای منفی سمِ دختر