2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیز دلم میفهمت اما خواهشا دیگه این حرفهارو بذار کنار و رو انرژی +ی که دوستان برات میفرستم زوم کن... ...

آنا جون ..به من دکتر گفت ده روز دیگه بیا سونو .زود نیست ..تو این سونو فقط ساک حاملگلی دیده میشه یا قلبم معلوم میشه ..

یه سوال دیگه ..من به دیگران کی بگم ...بهتره ..😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آناجون خوبی خانمی من دوزقرص استرادیولم 3تاشده ازدیروزسرگیجه های وحشتناک میگیرم خیلی ببخشیدبیرون ...

عزیزم آسپرین داری؟

چون به خاطر بالا رفتن غلظت خونه که سرگیجه داری احتمالا....

عزیزم آبم زیاد میخوری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من یادم نیست گرید چند بود .ولی عمل کرد .تعدادش خوب شد ولی تحرک و موفولوژی اوند پایین . به نظرم خیلی ...

چشم عزیزم مرسی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون ممنون که با مهربونیت و با دو تا بچه کوچیک میای و جواب ما رو میدی.. چه دل بزرگی داری.خدا واس ...

فدات بشم عزیز دلم....

من این فرشته هارو و زندگی خوبمو مدیون شماهام....

دعاهای نابتون....

تا عمر دارم بدهکارتونم....

خوشحالم که معجزه خدارو تجربه کردی.....

ایشالله تا باشه معجزه شیرین از در و دیوار زندگیت بباره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام

اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم...

آیا آمپول های تجویز شده برای آی یو آی  زدنش درد نداره؟؟؟؟ و میشه خودمون بزنیم......البته تا الان هیچ تزریقی نداشتم و بلد نیستم.

یا اینکه قلق خاصی داره  برای اثرگذاری بهترش؟،؟؟ و چکار کنیم که احتمال مثبت شدن نتیجه iui بیشتر بشه؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها به من کمک کنین. من پی سی او هستم..و روزی 150 واحد گونال از روز 3 پریود تا روز ده باید بزنم.. ...

خوب شروع كن مگه مشكلي هست؟ 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها جواب آزی جون چی شد؟من یهو اومدم صفحات زیاد شده نتونستم پیدا کنم

متاسفانه منفی شد.....

بعدش دیگه پستی نذاشت....

بچه هاییکه ک شوهرتون واریکوسل داشته واریکوسل یکطرفه 2.7 میلی متر با دارو درمان میشه یا باید عمل شه.د ...

عزیزم والا بعضیا به عمل جواب دادن بعضیا بدترم شدن....

به نظرم اگه بنا بر اینه باید میکرو کنین دستکاری نکنین بهتره....

عزیزم آسپرین داری؟ چون به خاطر بالا رفتن غلظت خونه که سرگیجه داری احتمالا.... عزیزم آبم زیاد میخور ...

بله آسپرین روزی یه دونه میخورم راستی دیروزهم یه خورده باقالی خوردم میگم شایدمال اونه؟

عزيزم تو هم مث مني.اين استرسا خوب نيست.من پريروز سر يه چيز الكي با مامانم دعوام شد بهش گفتم تو بمن ن ...

واقعا كه بيچاره مادر خوبه داري مادر ميشي بداخلاق قدرشو بدون همين كه هست نعمت بزرگيه برات وجودش دلگرميه اخلاقتم درست كن قرمه سبزيم نخور😂😁

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
انشاالله که همه چیز عالی پیش میره.به فال نیک بگیر .. چون استرس.اصلا برات خوب نیست عزیزم . و ادمهای ...

عزیزم بهتره بخوایی بگیم بعد سونوی قلب باشه....

اما ترجیحا به همه نگین، همین مامانا و درجه یکا بدونن کافیه...

نه به خاطر اینکه بترسی از اتفاق بد نه.....

اصلا به همچین چیزی فکر نکنین....

در کل به نظر شخص من لزومی نداره هر کسی بدونه.....

عزیزم والا بعضیا به عمل جواب دادن بعضیا بدترم شدن.... به نظرم اگه بنا بر اینه باید میکرو کنین دستکا ...

آره خودمم نظرم همینه شوهرمم ک اسم آمپولم میاد میترسه چ برسه عمل.مرسی ک جواب دادی فدات شم.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
واقعا كه بيچاره مادر خوبه داري مادر ميشي بداخلاق قدرشو بدون همين كه هست نعمت بزرگيه برات وجودش دلگرم ...

😂😂😂😂اخلاق من هميشه گند بوده.عصبي هم كه بشم ديگه هيچي جلو دارم نيس😢

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷