2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها من ۱۳ تا تخمک دارم فکر میکردم ۹تاست درسته؟

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من ۱۳ تا تخمک دارم فکر میکردم ۹تاست درسته؟

بله عزیزم ۱۳ تا فولیکول داری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینو برای خودم و همه کساییکه فک میکنن حسودن و حسادت میکنن مینویسم.ما حسود نیستیم حسود اونیه که همه چ ...

اره واقعا همین طوره...من دقیقا همین حس و حال رو دارم ..💔💔 خیلی خوب بیان کردی ...انشاالله به همین زودی ها خدای مهربون سورپرایزت کنه با معجزه ی شیرینش ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بله عزیزم ۱۳ تا فولیکول داری.....

دیروز که سونو شدم گفتش بزرگترینش ۱۶هست

چرا رشد نمیکنن؟

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

مامانای اینده ای با عارفی وارد سیکل میشین 

در اینکه دکتر عارفی دکتر با سواد و حاذق و خوبیه شکی نیست 

اما خیلی هم بی مسئولیته 

من تازه روز نهم سیکل بودم رفتم سونو گفت فردا بیا پانکچر 😳

گفتم روز دهم دیر نیست گفت نه تخمکات خوب حواب دادن 

رفتم پانکچر بهوش که اومدم خانم اصفهانی مسئول بخش بیمارستان عرفان گفت ده تا تخمک داشتی پنج تاش نابالغه پنج تای دیگه شم تعریفی نداره 

برو بگو شوهرت دوباره بیاد ازمایش بده 

گفتم واااا اون که صبح ازمایش داد گفت اره میدونم بچه ها دستشون خورده ریخته زمین 🙀🙀🙀

گفتم مگه نباید سه روز از نزدیکی کذشته باشه بعد ازمایش بده الان که فقط دواعا گذشته کفت عیب نداره بدو برو بگو بیاد ازمایش بده دکتر داره میره سفرررر😳😳😳

بعد دوباره شوهرم ازمایش داد و خود عارفی اومد گفت من دارم میرم اسپانیا سمینار دارم برو‌سه روز دیگه بیا بیمارستان هر کی بود برات انتقال میده 😳😳😳😳😳

وا رفته اومدم خونه و سه روز بعد رفتم بیمارستان اصفهانی کفت نه تخمکات خوب ود نه اسپرم جنین نداری 

برو بسلامت 😭😭😭😭😭😭

البته من بعدش با طرازی ادامه دادم و جوابم کرفتم 

اما اینارو گفتم چشمتون رو باز کنید راه به این سختی و پر دردسری 

مثل من نشین 

یه سوال دارم 

خانومایی مه طرازی میرین 

شروع سیکل بهتون ال دی میده ؟ 

من عارفی ال دی نداد گفت نیاری نیست 

طرازی رو اصلا یادم نمیاد که با ال دی شروع کرد یا نه 

مامانای اینده ای با عارفی وارد سیکل میشین  در اینکه دکتر عارفی دکتر با سواد و حاذق و خوبیه ...

واى😳😳😳آخه چه قدر بعضى دكترها مى تونن بى مسوليت باشن

از جون آدمها وقتشون پولشون و...چه قدر بى تفاوت مى گذرن

واقعا ناراحت كنندست😞😞

اره واقعا همین طوره...من دقیقا همین حس و حال رو دارم ..💔💔 خیلی خوب بیان کردی ...انشاالله به همین ز ...

آمین و انشالله شما و همه منتظرا رو.که دیگه نیایم از غم دلمون بگیم بیایم از شادی بعد از آغوش گرفتن نی نیا و پایان انتظارمون بگیم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آمین و انشالله شما و همه منتظرا رو.که دیگه نیایم از غم دلمون بگیم بیایم از شادی بعد از آغوش گرفتن نی ...

امین یا رب العالمین

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏