2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047845 بازدید | 684628 پست
بله ازمایشگاه خصوصی ولی معتبر دادم اسپرم ۲۰ هزار به نظرتون کمه

واسه بارداری طبیعی کمه،ولی واسه میکرو خوبه

بهتره برین مراکز ناباروری آزمایش انجام بدید که خیالتون راحت باشه که در اصل چطوره وضعیت اسپرم

بچه ها یه سوال ... ببخشید اگه بی ربطه و وقتتون رو میگیره. من و همسرم بیمه تامین اجتماعی هستیم.شغل ه ...

عزیزم خویش فرماها هم میتونن بیمه تکمیلی بشن اما زمانش دی ماهه
باید برین خانه ی کارگر نفری 600 حدودا میدین و برای یکسال بیمه میشین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نمیشه تکمیلی باید حتما به صورت گروهی و از طرف کارفرما صورت بگیره ما هم مثل شما بودیم بیمه م ...

عزیزم در مورد بیمه تکمیلی تامین اجتماعی میشه
بقیه بیمه ها نمیشن
من حجاریم کارمند تامین هست و بهم گفت برم انجام بدم برای خواهر خودش هم انجام داده بود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم کلا مردا همین طورن، نه فقط تو این قضیه کلا تو فاز رژیم و اینا نیستن مثلا دیدن سرما میخورن بع ...

مرسي لاله جون، آره اينجوري خيلي سخت ميشه،، لاله جون شمام پروكسيد و اووبوست خوردين قبلش؟؟

...
سلام بادام زمینی هم ممنوعه؟ خیلی که تبلیغ میکنن بارداراها بخورن.حتی تو نت هم سرچ کنید همینو میگه

بادام زمینی ریسک حساسیت و الرژی داره
همین طور میتونه تیروئید رو به شدت ببره بالا

جانان عزیزم ناراحت شدم بخاطر بتای پایینت.اما غصه نخور،ان شاالله خیلی زود مامان شدنتو جشن میگیریم.همه ...

قربونت عزیزم ایشالاخدابه همه  آرزومندایه فرزندسالم عنایت کنه؛نمیدونم واقعااینقدتقاضای زیادی داریم ازخداک مستجاب نمیکنه دعامونونمیدونم واقعاحکمتش چیه ولی اعتقاداتم داره سُست میشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلاام به همه دوستان عزيزم  رفتم سونو الحمدالله شكر خدا جنينم سر جاش بود و ضربانم داشت خداروشكر ...

سلام مامان طاها
مبارکتون باشه عزیزم
خدا صدای دل پسرت رو شنیده ها
به سلامتی طی کنی این دورانو

پس بگم از طریق صنفشون اقدام کنه شاید شد.ممنون❤

اگه صنف دارن که میشه
البته فک کنم زمانش برای همه استان ها مرداد هست
ما هم مرداد ثبت نام میکنیم و از مهر هم شروع میشه تاریخ بیمه مون

ایشالاکه اینبارمامان میشی ثمین جون من اینقددوستدارم همیشه ب فکرتم؛اون موقع خواننده خاموش بودم همش من ...

الهی من فدات بشم .امیدوارم دیگه بار آخر منفی شدنت باشه.دکترت ظهیری بود مگه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان بتام شد۶؛دلم خیلی شکسته،نمیدونم چراامیدالکی داشتم ته قلبم😥

متاسفم عزیز دلم
خیلی امید داشتم مثبت باشی
امیدوارم خیلی زود سر پا بشین و دوباره از نو تلاش کنین

الهی من فدات بشم .امیدوارم دیگه بار آخر منفی شدنت باشه.دکترت ظهیری بود مگه؟

خدانکنه عزیزم،قربونت توهم ایشالااینبارمامان میشی؛اره ظهیری بوددکترم اینقدهمه ازش تعریف میکردن منم رفتم پیشش؛خانم خشنودوخیلی دوسدارم؛کارموزودراه مینداخت یابهش گفته بودم دوست ندارم چندتایی تواتاق باشیم وقت سونومنواخرین نفربذار؛ باهاش راحت بودم وگرنه ظهیری روک ۳۰ثانیه بیشترنمیشه دیدولی رزاقی خیلی خوب بودهم باشوهرم میرفتم داخل هم تک نفره ویزیت میکردوواسه مریض ارزش قائل بودخیلیم دقت میکردتوتجویزداروب من گف چطوردکترت بااندومتر۷انتقال میده ؛گفته بودی میخوای بری پیشش خیلی خوشحال شدم اون موقع خواننده خاموش بودم بلدنبودم چطورواردسایت شم؛

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود