2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
ایشالاگفت توباشه لطف خدا؛ایشالاتوهم بابتای تپل ازازمایشگاه برمیگردی

جانان جون میخوای حالا که بیخیال شدم بمون روز پانزدهم برم ارمایش دکتر که میگه روز شانزده زوتر نرین 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم ممنونم طب سوزنی با اینا فرق داره کدوم بهتره؟ بعد من جنین دارم انتقالم فریز هست 

طب سوزنی رو اطلاعی ندارم ولی بادکش و حجامت مثل یه معجزه است بری خودت بعدش متوجه میشی، ببین هر روز بعد پاکی برو تا روز دوازه قبل از اقدامت، هر روز برو بادکش و حجامت هم یه بار برات انجام بده، تمام کمرتو تا پاشنه پا برات میزاره بعد برمیگردی شکم و تخمدان ها و رحم رو میزاره، بادکش گرم حتماااااا بزار، و با خودت لیوان شیشه ای ببر، چون لیوان های شیشه ای بادکش رو نمیشورن،یه بیست و چند تایی باید لیوان ببری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه سوال ... ببخشید اگه بی ربطه و وقتتون رو میگیره. من و همسرم بیمه تامین اجتماعی هستیم.شغل ه ...

والا دقیق نمیدونم.....

ولی اخیرا شنیدم بعضیا در مورد بیمه اس او اس میگفتن.....

بازم پرس و جو بکن.....

مثل اینکه بیمه خوبیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یه بیمه تکمیلی بسیجیان هست افرادی که بسیج فعال باشن این بیمه رو میتونن بشن ببین شهرتون دارن؟ال ...

مرسی عزیز دلم💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم سلام بیمه تکمیلی باید از طرف سازمان یا ارگان یا گروه یا کارگاه ها یا صنوف باشه

پس بگم از طریق صنفشون اقدام کنه شاید شد.ممنون❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستان سلام من یه سوال داشتم  به امید خدا به احتمال زیاد برای اواخر آبانماه انتقال دارم بنظرتو ...

والا شنیدم تاثیر + داره ولی نه پیش هر کسی بری.....

واقعا متخصص باشه و علمشو داشته باشه...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جانان جون میخوای حالا که بیخیال شدم بمون روز پانزدهم برم ارمایش دکتر که میگه روز شانزده زوتر نرین&nb ...

چرادکترتون اینقددیرمیگه ازمایشو؟؟حرف دکترتوگوش کن عزیزم؛فقط داروهاتوبخورتوروخدا؛ضررنمیکنی بخدا؛فک کن گرفته باشه بعدتودارونخوری چقدعذاب وجدان میگیری بعدش؟؟توروخداادامه بده داروتو

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلاام به همه دوستان عزيزم  رفتم سونو الحمدالله شكر خدا جنينم سر جاش بود و ضربانم داشت خداروشكر ...

خدایا شکرتتتتتتتتتت.....

دیدی استرست بی مورد بود.....

البته خوب خیلی خوددار بودی.....

گوارای وجودت عزیزم.....

نه عزیزم الان سیزده روزم تموم شده زیادم رغبتی به ازمایش ندارم واقعیتش دیگه ا.س.ا و فولیکمو هم نمیخور ...

عزیزم این چه کاریه اخه.. تو این همه تلاش کردی، زحمت کشیدی، اونوقت چرا استفاده نکردی داروها..

واقعا ناراحت شدم😢

صدای رفقا ، مخصوصا آنای عزیز من الان بعد از انتقال دارم میرم خونه.تو تاکسی ام.ماشالا که چقدرم چاله ...

مبارکه عزیزم.....

راحت باش....

پله هارو با حوصله برو و وسطش خسته شدی مکث کن همین.....

نگرانم نباش مامانی.....

سلام بادام زمینی هم ممنوعه؟ خیلی که تبلیغ میکنن بارداراها بخورن.حتی تو نت هم سرچ کنید همینو میگه

عزیزم برا کم کاری تیروئید که کلا بده.....

ضمنا جزء حساسیت زاهاست بهتره نخوری.....

@تورک_آنا   آنا جون من یه پیام فرستادم.اگه زحمتی نیست بخون❤💓🍀🍃