2777
2789

یه مبلغی بن کتاب دارم از شهرکتاب دیدم اونجا بازی فکری و این چیزاهم دارن نوشت افزارو اسباب بازی آموزشی این چیزا...حالا بگین چی بخرم برادخترم؟بدرد ازین به بعدش بخوره مثلا مناسب۳تا۵سالگی باشه.بجز یکسری چیزا مثه کتاب داستانو کتاب رنگ آمیزی و مدادرنگی مدادشمعی دفترنقاشی و خمیربازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بری اونجا خودشون معرفی میکنن

امشب میخاستم برم دیدم با خودش برم نمیذاره هدفمندی مناسب انتخاب کنم.هرچی ببینه میخاد و برمیداره.یا نباید ببرمش ک جایی واینمیسته یا ببرم ولی از قبل بدونم چی میخام

مجموعه کتاب حواست رو جمع کنروش گروه سنی داره . ۳/۵ رو بخر.و اگر بودجه آن بالا هست یکسری لگو و پازل ه ...

ممنون آره اصلا پازل نداشته تا حالا.ولی مدادرنگی و مدادشمعی و دفترنقاشی داره خییییییلی هم دوستشون داره و نقاشی میکشه.بازم مداد اینا میگیرم 

جسارتا مبلغ چقدر هست؟ چون شهر کتاب کلا اجناس گرون قیمت دارا

جدی میگی؟۱تومنه بن خریدم.اصلا خبرندارم از قیمتاش .آخه یه جعبه مدادرنگی و مدادشمعی دفتر کتاب داستان نباید زیادبشه گفتم تا ۱ تومن بقیه شو آموزشی یافکری بگیرم.

چندتا فروشگاه کتاب هست معرفی کردن میتونم اونجاها بگیرم ولی حدس زدم فقط شهرکتاب کنار کتاب نوشت افزارو بازی داشته باشه 

پس بایدبرم  زمان بذارم و خوب با حوصله قیمتاشوببینم  ترجیح میدم اجناس بیشتری بخرم حالا کوچیکتر.ولی کاربردی.تاحالا بازی فکری این چیزا نخریدم قیمت دستم نیست

جدی میگی؟۱تومنه بن خریدم.اصلا خبرندارم از قیمتاش .آخه یه جعبه مدادرنگی و مدادشمعی دفتر کتاب داستان ن ...

ما زیاد میریم چون دوتا یچه دازم و سر راه خونست.

هفته پیش برای تولد همکلاسی بچه رفتیم خرید

یک لگو ایرانی خریدیم حدودا ۶۰۰ شد.

پازل های چوبی داره ک مثلا ۷۰۰/۸۰۰ هست

همین مجموعخ ه حواست جمع کن حدودا ۳۰۰/۴۰۰ هست

مثلا مدادرنگی اینا اریا و فایبرکستل و این برندهای گرون رو داره.

بازی های فکری ایرانی مثلا از ۳۰۰ هست

چند نفره ها..

بدون بچه برو ک دست روی هرچیزی نزاره.😅

💕

چندتا فروشگاه کتاب هست معرفی کردن میتونم اونجاها بگیرم ولی حدس زدم فقط شهرکتاب کنار کتاب نوشت افزارو ...

من از نوجوانی خودم پاتوقم شهر کتاب بود

کلا جای خوش قیمتی نیست.چون مشتری خودشو داره

و چیزای خوب میاره ک ک خوب قیمتشم به طبع بالاست.

مثلا ی استند مقوا داره ک من نمیدونم برندش چی هست

ولی هر ورقش ۱۰۰ تومنه .نوع دیگه ای اصلا نداره.

ولی شما هر لوازم تحریری بری کلی مقوا میخزی ۱۰۰ میشه

💕

ما زیاد میریم چون دوتا یچه دازم و سر راه خونست.هفته پیش برای تولد همکلاسی بچه رفتیم خریدیک لگو ایران ...

ممنون که گفتین.آره حتما تنها میرم.چقدگرونه...

اینجورباشه یکی دوتا بیشتر نمیشه.با همسرمم برم عجله میکنه نمیذاره خوب ببینم همون تنهامیرم.من خودم عاشق کتابورمانم ولی میدونم مثلا رمان‌هایی ک میخونم الان بالای ۳۰۰شده قیمتش.همیشه امانت میگیرم از کتابخونه یا تو طاقچه و نسخه پی دی افی چیزی پیدامیکنم.