2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
مرسي عزيزم، به قول اناجون گواراي وجودت رد كيوتن بسته ش چه شكليه، ميخوام بخرم ميگم اشتباهي نخرم ...

ممنون عزیزم انشالله قسمت خودت و بقیه دوستان

عزیزم اولا هیچ دارویی رو سر خود نخور  با تجویز پزشک طبق شرایطتت بخور

رد کیوتن داخل قوطی... روشم به انگلیسی نوشته رد کیوتن و قرصشم قرمز رنگ و پودر پروکسید پودره دیگه ۳۰ تا ساشه هستش...هر روز یکیش  رو تو یک لیوان آب حل میکنی میخوری و مزه پرتقال میده

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
ولی من ک از چند نفر پرسیدم گفتن میشه

نه عزیزم نمیشه تکمیلی باید حتما به صورت گروهی و از طرف کارفرما صورت بگیره ما هم مثل شما بودیم بیمه مون اختیاری بود ولی از طرف صنف همسرم تکمیلی رو گرفتیم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میتونین خودتونو بیمه تکمیلی کنین ربطی ب سازمانی و عادی نداره

باید تحقیق کنم پس.ممنون جواب دادین❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستان سلام من یه سوال داشتم  به امید خدا به احتمال زیاد برای اواخر آبانماه انتقال دارم بنظرتو ...

اره گلم حتماااا برو، ببین حجامت و بادکش حتما برو، از روز پاکی ات برو تا قبل از تخمک گذاری، ببین بادکش و حجامت رحم رو گرم میکنه و اماده پذیرش نطفه میکنه

اره گلم حتماااا برو، ببین حجامت و بادکش حتما برو، از روز پاکی ات برو تا قبل از تخمک گذاری، ببین بادک ...

عزیزم ممنونم طب سوزنی با اینا فرق داره کدوم بهتره؟

بعد من جنین دارم انتقالم فریز هست 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
باید تحقیق کنم پس.ممنون جواب دادین❤

عزیزم یه بیمه تکمیلی بسیجیان هست افرادی که بسیج فعال باشن این بیمه رو میتونن بشن ببین شهرتون دارن؟البته ببین اونای که شما مدنظرته رو تحت پوشش میده یانه.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

سلاام به همه دوستان عزيزم 

رفتم سونو الحمدالله شكر خدا جنينم سر جاش بود و ضربانم داشت خداروشكر 

براي دومين بار اين لحظه خوب رو تجربه كردم 

خداروهزار مرتبه شكر كردم از گريه نميتونستم  صحبت كنم 

اين لحظه رو براي تك تك دوستان منتظر از خدا خواستارم 

نصيب همتون بشه ان شاءالله 

دوستان پيشاپيش از تبريكاتون سپاسگذارم 

براي اينكه تاپيك شلوغ نشه همون لايك كردن براي تبريك گفتن كافيه

از همتون ممنونم 🌹😘😘

صدای رفقا ، مخصوصا آنای عزیز

من الان بعد از انتقال دارم میرم خونه.تو تاکسی ام.ماشالا که چقدرم چاله چوله داره شهر.

خواستم بپرسم ۳۰ تا پله باید برم تا بالا.ایرادی نداره؟

آروم آروم برم حله؟ تو پاگرد ها بشینم.

کلا اگر نباید برم، برم جای دیگه.😂

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلاام به همه دوستان عزيزم  رفتم سونو الحمدالله شكر خدا جنينم سر جاش بود و ضربانم داشت خداروشكر ...

سلام عزیزم خداروشکر. گفت هفته چندی؟؟؟

خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده
سلاام به همه دوستان عزيزم  رفتم سونو الحمدالله شكر خدا جنينم سر جاش بود و ضربانم داشت خداروشكر ...

سلام عزیزم خداروشکرِخیالت راحت شد.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم ازمایش دادی

افسون جون مگه شما امروز آز نداشتی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
😄@HadiyehayeAsemani 🌹مواد غذایی غیر مجاز در دوران بارداری 1)  مصرف آب سبزیجات زرد ونارنجی م ...

سلام

بادام زمینی هم ممنوعه؟

خیلی که تبلیغ میکنن بارداراها بخورن.حتی تو نت هم سرچ کنید همینو میگه

سونوی واژینال رفتین؟

خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده