2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
ممنونم خواهری.امیدوارم اینبار دیگه به نتیجه برسم دوست ندارم ناامید شم اصلا  

ایشالاکه اینبارمامان میشی ثمین جون من اینقددوستدارم همیشه ب فکرتم؛اون موقع خواننده خاموش بودم همش منتظرپیامات بودم باگریه هات گریه کردم همش ب شوهرم میگفتم توروخدابراش دعاکن خیلی عذاب کشیده؛منم دیگه کم کم دارم بهت میرسم ۶بارتاالان انجام دادم؛دکترظهیری رواصلاقبول ندارمااصلا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
والا هزینه ی میکرو +هزینه های تو بارداری + هزینه ی سیسمونی و... همه رو حساب کنیم حدودا 50 تومن میشه ...

لاله جون خسیس بازی در نیار دیگه خواهر.ما آرزو داریم بیاییم عروسیه گل پسرت قر بدیم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داروهای اصلیمو که استرادیول و امپوله استفاده میکنم عزیزم فردا ببینم تقدیر چی میشه شایدم پس فردا &nbs ...

ایشالاک خیرپیش روت باشه عزیزم

از دیروز نخوابیدم همینجوری اشکم میاد شوهرم بغلم کرد بخاطر اشکام کلی گریه کرد آخ چرا خدا من و داره زج ...

کاش هیچوقت جای من نباشی زجرکشی که میگی دقیقا 3بار آی یو آی ناموفقه من چی بگم دقیقا؟

خدا بزرگه آی یو آی کلا روش جالبی نیست از نظر من چون درصد بارداریش خیلی پایینه .نمیگم تلاش نکردی ولی بیشتر سعی کن حتما به نتیجه میرسی خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

حیف شددکتررزاقی داره میره خیلی حیف شد؛من بتام ازیک بالاترنمیرف همین ک ۱۶شدخیلی خوشحال بودم؛ظهیری اصلاتوجه نمیکنه ب مریض؛یه ویتامین نمیدادبهم رزاقی روزی۱۶تاقرص واستراژلوانوکساسرم ای وی ای جی بهم دادک واقعاتاثیرشودیدم؛حتی ظهیری همیشه رواندومتر۷انتقال میدادبرام اینباررزاقی گف حتماباید۸ب بالاباشه حتی۸م شدبازگف بایدبیای ویزیت شی؛چون من انتقالم مهربودفقط داروهامووسونوهاموپیش رزاقی میرفتم

کاش هیچوقت جای من نباشی زجرکشی که میگی دقیقا 3بار آی یو آی ناموفقه من چی بگم دقیقا؟ خدا بزرگه آی یو ...

ثمين جون شما يه بار گفتي كه اضافه وزن داري، من ميگم شايد مشكلتون مربوط به اين قضيه باشه ولي چون بين بقيه مشكلاتون به چشم نمياد دكترا كاري ندارن بهش

يه وقت ناراحت نشين از حرفم ولي ميگم اينم يه احتماله

من۶بارتاحالارفتم؛جنین فریزاگه داشتم کمترناراحت میشدم؛دوباره استرس دوباره گرفتاری،وااااای؛بیچاره شوهر ...

از خدا میخام چندبرابر بهت نیرو بده عزیزم❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام آناجون ،بتای ۲۳۰۰ برای روز پانزدهم انتقال خوبه؟سونو هم شدم دکتر گفت ۲تا ساک حاملگی میبینه دوهفت ...

شیما تو انتقال دادی مجددا؟مثبت شدی؟

والا گرید رو از ظاهر تقسیمات جنین میگن..... اما فکر کنم اگه دی اف آی اسپرمی که جنین رو تشکیل داده ب ...

راستی آنا جون من  ازمایش ایمنیمو دادم یکشنبه .19مهر هم آماده میشه خدا رحم کنه زنگ زدم مطب طرازی 12 آبان بهم وقت داد خیلی دیره .از ابن سینا از دکتر طرازی برا 21مهر وقت گرفتم یعنی توی مرکز نگاه میکنه به ازمایشام؟

راستی آنا جون من  ازمایش ایمنیمو دادم یکشنبه .19مهر هم آماده میشه خدا رحم کنه زنگ زدم مطب طرازی ...

ثمین جون دکتررزاقی تا۳۰مهرهستاچرااونجانمیری واقعاعالیه طبابتش؛منم میخوام یه ویزیت دیگه برم پیشش ببینم نظرش ازاین کاهش بتاچیه دستوردارویی بگیرم ازش

تورک  جونمم سلاامممم خوبیی  چخبر  نی نیت بدنیا اومد جنسیتش چیه یالا بخاطر تو اومدم&nb ...

رز عزیز چطوری؟
پیامت رو از رو ریپلای انا جون دیدم
امیدوارم دنیا به کام باشه و همه چیز رو به راه

من یه پسر تو راه دارم که ان شاء ا... 6 هفته بعد تقریبا به دنیا میاد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
حالا اين چراغ زندگيم خيلي داره منو اذيت ميكنه، كاري ندارمش من بنا رو بر اين ميزازم كه ناخواسته عذابم ...

عزیزم کلا مردا همین طورن، نه فقط تو این قضیه
کلا تو فاز رژیم و اینا نیستن
مثلا دیدن سرما میخورن بعد ماست و ترشی و سرخ گردنی و .... هم میخورن؟

به نظرم باهاش صحبت کن اروم و منطقی، بذار بدونه که داری از دست رفتارش ناراحت و خسته میشی و نیازه تو این مسیر هر دو در کنار هم حرکت و تلاش کنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو