2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
میشینم انجام میدم اونم سطحی جارو ایناوظرف شستن باشوهرمه.عزیزم حمومت به چه صورت بود.تجربیات خودتونو ن ...

عزیزم والا مراحل درمانمو بارها نوشتم صفحه اولم یه سری از مراحل درمانم هست اما در کل من خیلی راکد نبودم چون مشکل انعقادیم داشتم ترجیحا یه تکونی به بهونه های مختلف به خودم میدادم.....

حمومم چند رور اول نرفتم از اون به بعدم حموم کوتاه و کم بخار و آب ولرم میرفتم اما در کل از همون روزای اولم بری موردی نداره فقط زیاد تو حموم نباش.....

توش بخار نباشه....

آبشم داغ نباشه....

طولانیم نمون تو حموم اینطوری هر روزم میتونی بری.....

عزیزم در کل تاکید کردم همیشه که تغذیتونو از کسی تقلید نکنین چون بدنها و طبعشون متفاوته.....

مثلا من چون طبع و رحمم شدیدا سرد بود از یه سال قبل تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم.....

اما خوب این برا من خوب بود دلیل نمیشه برا همه خوب باشه.....

من کلا چیزی که بدنم بهش عادت نداشت نخوردم چون دوران انتقال جایی برا تست و امتحان و ریسک کردن نیست.....

من فقط بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم به خاطر هماتوم که از اون به بعد استراحت مطلق شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا مراحل درمانمو بارها نوشتم صفحه اولم یه سری از مراحل درمانم هست اما در کل من خیلی راکد نبو ...

فدات شم که بامهربونی جواب دادی😍😍😍

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

ثمين جون و دوستانى كه پيش دكتر ظهيرى مى رن من هر چه قدر به مطبش زنگ مى زنم جواب نمى دن مى شه لطفا شماره تلفن و ساعت و روزاى كاريشونو اگه مى دونين بهم بگين مى خوام برم پيشش

سلام خانوما🌺🌺🌺

من نميدونم چي كار كنم با سرفه و عطسه!.

خيلي كنترلش ميكنم كه نياد.

ولي وقتي مياد زير دلم درد ميگيره چند لحظه.

صبح سمت تخمدان چپم سوخت وقتي عطسه كردم.

خيلي نگرانم.

امروز روز سوم انتقالمه 

همش ميترسم جنين هام دفع بشه يا از جاشون كنده بشن😢😢😢😢

چرا روزای هفته رو پشت ورقش نوشته ؟ یعنی الان دیگه خارجیش گیر نمیادش ؟؟

والا منم اولین باره دیدم فقط یه جا داشت اونم دو ورق!!!شما کی انتقال داری؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
تمیزنمیکنم.ولی رو بعضی کارا حساسم.پس غذا خودت درست میکنی؟ببخشیدا چه غداهای درست میکنید میخوام ببینم ...

مثلا دوبارتاحالا ابگوشت گذاشتم همه موادا باهم میریزم تو زودپز دو دقیقه هم نمیشه یه بارم ماکارونی درست کردم چندبار هم همسرم کباب درست کرد قبل ازاینکه برم برا انتقال دو مدل غذا گذاشتم توفریزر ورفتم خلاصه که به خودت سخت نگیر عزیزم پزشکای خارج از کشور اصلا اعتقادی به استراحت مطلق ندارن بایدتوخونه راه برای تابه رحمت خونرسانی بشه ولی خودتاخسته نکن دولا نشو کارسنگین نکن انشالله مثبت میشی

😍😍خدایا شکرت
سلام خانوما🌺🌺🌺 من نميدونم چي كار كنم با سرفه و عطسه!. خيلي كنترلش ميكنم كه نياد. ولي وقتي مياد ...

نترس باسرفه وعطسه دفع نمیشه یه خانمی اینجا بود میگفت موقع انتقال سرفه میکرده ولی خداراشکرمثبت شد

😍😍خدایا شکرت

خانم های گل 

بعد از انتقال هر غذایی می خورید باید تازه باشه و تو خونه درست شده باشه.غذاهای فریز شده  و سرخ شدهگزینه ی مناسبی نیستند

من خودم روز اول که تا برسم خونه بعدازظهر شده بود سوپ قلم خوردم

روز دوم خورشت لوبیاسبز

روز سوم ماهی کباب شده

استراحتم روز اول و دوم مطلق بود

روز سوم بیشتر نشسته بودم

از روز چهارم خودم غذا پختم و ظرف شستم ولی کار سخت نکردم

از یک هفته بعد هم رفتم سر کار

اولین بارم بود میکرو میکردم و یه جنین سه روزه انتقال دادم و خدا خواست و شد

اگه سوالی هست در خدمتم

[QUOTE= 68407767 ]سلام دوست عزیز. پیغامتون و که دیدم خواستم یه چیزایی رو اضافه کنم. من الان سه ساله ...

آره دقیقا.... دارم میام ایران. آخه من با اینکه از نظر لوپوس زیر نظرشونم اونم فقط اینطور که شش ماهی یه بار چک آپ خون انجام میدن. فقط میگن درد داری یا نه. با این که من ایران تحت مراقبت بودم و میدونم لوپوس میتونه خاموش باشه ولی کار خودش و انجام بده بدون درد. برای میکرو هم هزار بار بهشون گفتم آیا لوپوس مشکلی ایجاد نمی کنه گفتن نه. دکتر ایران به من توصیه کرده بود داروهای هورمونی نخورم. خلاصه در نهایت فهمیدم که اینها خیلی خیلی بی سوادن. بشدت.... 

فقط منو از نظر روحی داغون کردن. نابودم کردن. (تو شرایطی که از منفی شدنم شوک بودم و فوق العاده ناراحت داشتم از کمبود اکسیژن می مردم و اینا فقط منو پاس میدادن) الان دارم برمیگردم. هم روماتولوژیستم و هم دکتر داخلی م رو و هم متخصص نازایی رو تو ایران ببینم. دیگه میکرو نمیکنم. درمان م و پیش میگیرم و اگه خدا بخواد طبیعی اقدام میکنم.

عزیزم امیدوارم خودت و تو دلیت سلامت باشید.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
سلام عزیزم ممنونم خوبم ..تهوع ک بله هنوز هست...خداروشکر ک ان تی شما خوب بوده عزیزم چرا آزمایش ننوشت ...

سلام بهارجون

ببخش دیر شد جوابتو بدم

چند روز حالم خوب نبود از بعد ان تی افتادم به لک بینی همراه با کمی درد 

خیلی ترسیدم :(

دکترم میگه چیزی نیس حتی حاضر نشد یه چک کنه 

الهی شکر که خودت و نینی خوبین

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام ثمين جون و دوستانى كه پيش دكتر ظهيرى مى رن من هر چه قدر به مطبش زنگ مى زنم جواب نمى دن مى شه ل ...

هانا جون جواب ازمایشت چی شد؟

شما مگه خارج از کشور نبودی؟

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ