2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
سلام بچه ها عاجزانه ازتون خواهش میکنم کمکم کنید مخصوصاشما تورک جان من میکرو چهارمم هست.الان ۵روزه ا ...

منم وسواس دارم عزیزم اگه بیایی خونه منا ببینی چی میگی پس الان یازده روزه جارونکشیدم گردگیری هم نکردم خونم پرخاکه فقط آروم آروم ظرف  میشورم و یه غذای ساده درست میکنم اونم نه هر روز سخت نگیر استراحت کن انشاالله مثبت که شد یکیا بیارکمکت کنه همه جاراتمیزکن کلن بزن به بیخیالی 

😍😍خدایا شکرت
عزیزم تستهای تکمیلیو دقیق نمیدونم اما حتما دی اف آی رو بدین..... حتما هم تو مرکز ناباروی باشه..... ...

ممنونم عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها عاجزانه ازتون خواهش میکنم کمکم کنید مخصوصاشما تورک جان من میکرو چهارمم هست.الان ۵روزه ا ...

والا عزیزم من بعد دو سه روز اول تقریبا خودم کارارو میکردم غیر جارو و کارهای سنگین.....

ختی گردگیری هم میکردم...

من نمیگم شمام انجام بدین اما خودت عیار دستت باشه در حدی که خسته نشی و دولا راست نشی موردی نداره.....

مثلا انقدر کار نکن خسته بشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه هایی که هایپرشدن ... من چهارشنبه پانکچرشدم وامروز شکمم بزرگ شده وبه سختی نفس میکشم معدمم ا ...

عزیزم رژیمتو خوب رعایت میکنی؟

اگه تنگی نفس داری حتما پیگیر باش.....

بد نیست ویزیت بشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قط کردم...ولی اثرش مونده...خیلی اذیتم...

عزیزم یه کم به خودت فرصت بده اما اگه خیلی اذیتی با دکترت مشورت کن حتما.....

چرا روزای هفته رو پشت ورقش نوشته ؟ یعنی الان دیگه خارجیش گیر نمیادش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

آنا جونم آب زیاد میخورم خیلی دسشوییم میگیره هر یک ساعت یه بار دسشوییم این بد نیست هم حرکتش هم شستن با آب باعث سردی نمیشع؟ من همش سردمه برخلاف سال گذشته .امروز روز سوممه چقدر حرکت داشته باشم در طول روز

واقعا میدونم.حالا اگه خونم قصرباشه یه چیزی.وسیله های الکی رو تمیزمیکنم.شمایعنی اصلا کار نکردی؟

نه من اخرای هجده هفته گی کارای خونه رونسبی میکردم ولی توبیست ویک هفته زایمان کردم وبچه هاموازدست دادم

والا عزیزم من بعد دو سه روز اول تقریبا خودم کارارو میکردم غیر جارو و کارهای سنگین..... ختی گردگیری ...

میشینم انجام میدم اونم سطحی جارو ایناوظرف شستن باشوهرمه.عزیزم حمومت به چه صورت بود.تجربیات خودتونو ننوشتین ؟ممنون میشم به ماهم انتقال بدین قوت قلبه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
منم وسواس دارم عزیزم اگه بیایی خونه منا ببینی چی میگی پس الان یازده روزه جارونکشیدم گردگیری هم نکردم ...

تمیزنمیکنم.ولی رو بعضی کارا حساسم.پس غذا خودت درست میکنی؟ببخشیدا چه غداهای درست میکنید میخوام ببینم حدکارکردنتون درچه سطحه؟

نه من اخرای هجده هفته گی کارای خونه رونسبی میکردم ولی توبیست ویک هفته زایمان کردم وبچه هاموازدست داد ...

الهی.جانم.خدا کسی رو اینجورازمایش نکنه.منم سقط داشتم.امااینبار میدونم مادرمیشم اونم بارداری راحت .میخوام با قانون جذب از خدا بخوام.هرچنداهل نماز اینا نیستم😢

آنا جونم آب زیاد میخورم خیلی دسشوییم میگیره هر یک ساعت یه بار دسشوییم این بد نیست هم حرکتش هم شستن ب ...

عزیزم شماهم تازه انتقال دادین؟

سلام بچه هایی که هایپرشدن ... من چهارشنبه پانکچرشدم وامروز شکمم بزرگ شده وبه سختی نفس میکشم معدمم ا ...

عزیزم چرا دکتر نمیری؟حتماپیگیرشو.من دوبارمیکرو کردم هردوبار هاپیر شدم .باردوم چندماه پیش اب شکممو کشیدن خیلی درد داشتم بااینکه وضعم بد بود اماتنگس نفس نداشتم اما بار اول تنگی نفس داشتم بیمارستان بستری بودم.البته هر دوبار بستری بودم.نمیخوام بترسونمت اما پیگیر شی بد نیست.اب زیاد بخور سفیده تخم مرغ.فقط اب بخور اگه ادرارت کمه سریع برو دکتر

آنا جونم آب زیاد میخورم خیلی دسشوییم میگیره هر یک ساعت یه بار دسشوییم این بد نیست هم حرکتش هم شستن ب ...

عزیزم ایرادی نداره دستشویی برو و با آب ولرمم خودتو بشو.....

خونرسانی خیلی مهمتره.....

تازه به بهونه دستشویی یه تکونی به خودت میدی....

وگرنه این دستشویی رفتنم نباشه همش دراز میکشی از ترس.....