2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  عزیزم خوبی خواهری؟به نظرم خیلی زود رفتی برا سونو ضخامت .نگران نباش 100درصد ضخامتت میاد با ...

گلم اخه دکتر من با شروع سیکل هر چهار روز یکبار سونو میکنه چهار روز خوردم پنجشنبه رفتم مجدد دو شنبه میرم و چهار روز بعدش هم واسه بار سوم میرم که زمان انتقال رو بگه.دعام کنید لطفا

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
استرادیول خارجی از کجا گیرتون اومده ؟ میتونین عکس قرصش رو برام بفرستین ؟

عزیزم فقط یه جا اونم وو ورق بود تموم شه ایرانی میخورم جالبه دکتر گف تهران هر ورقش دویستومنه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم کلسیم رو به خاطر انقباضا قطع کرد..... گفت قطعش کنی انقباضات کمتر میشن..... منیزمم تجویز کرد. ...

ان شاءالله كه خيره عزيزم مطمئن باش به خوبي و خوشي تا آخر پيش ميره، حتما سونو رفتي خبر بده عزيزم

سلتم دوستان،اینجا کسی بوده که با گرفتن یدونه تخمک و تشکیل یه جنین و کاشت باردار شده باشه؟من بدنم به آمپولای میکرو جواب نمیده چون ذخیرم کمه اما هر ماه یه تخمک آزاد می کنم ۲ بار تا حالا میکرو کردم و هر ۲ بار یه تخمک خوب داشتم که یک بارش جنین نشد و بار دوم کیفیتش خوب نبود که انتقال ندادند دکترم گفت سری بعد روی سیکل طبیعیت بیا تا تخمکتو بگیریم به نظرتون این کار که برم دونه دونه تخمک گیری جواب میده؟کسی تجربه ی منو داشته؟

[QUOTE=68407767]سلام دوست عزیز. پیغامتون و که دیدم خواستم یه چیزایی رو اضافه کنم. من الان سه ساله که با NHS درگیر در ...[/QUOTE]

من كه تمام سالها براى پر كردن دندانهام هميشه ايران مى امد 

در زمينه سرطان خيلى خوبن 

اما متاسفانه وقت هاى طولانى مدت براى درمان يكى از مشكلات NHS هست 

همونجورى كه گفتم اگر مشكوك به باردارى باشه و از وقت پرى گذشته باشه بايد ازمايش خون را انجام بدند 

من خودم يكبار لاپراسكوپى كردم در اونجا متاسفانه به علت خوب عمل نكردن باز هم مشكل اندومتريوز داشتم در ايران عمل كردم و چند سالى هست بدون مشكلم 

براى درمان بيا ايران عزيزم 

درسته NHS مجانى هست اما دقت و تجربه دكترهاى ما را هنوز ندارند 

دكتر هندى يا پاكستانى پيدا كن يا ايرانى  با تجربه ترند تا خود انگليسى ها 

همسرم من خيلى از تجويزهاى دكترهاى اونجا را قبول نداشت 

سيستم درمانى انگليس صبر و انتظار در ليست نوبت دهى 

دادن قرص در نهايت 

اما تا دلت بخواد سالى چند نامه و پيام دريافت مى كنى براى تست سرطان سينه ،رحم و غيره 

و واكسن ها

در اين زمينه هاى به دنبال بيمار هستند 

اميدوارم به زودى مادر بشى جونم xxo 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

سلام عز یز دلم میشه کمکم کتی؟ برا منی ه الان تو سیکل میکرو ام اولاشم (الان تو خوردن قرص ال دی ام... میشه بگی تغذیه چیا خوبه و موقع زدن امپولا چع موادی خوبه و بعد پانکچر چیا خوبه؟ بعد انتقال چی؟ و اینه من الان قرص ال دی خوردنم امشب یادم رفت سر ساعت بخورم چی میشه حالا ؟خراب میشه همه چی؟  

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
اناجون من به عمرم این دردو نداشتم الان دو روز به پری دارم خیلی میترسم،،  اونوقت تایم دردتون چه ...

عزیزم والا درد من دو سه روز قبل شروع میشد بعد چند روز اول پری بود و ظاهرا تموم میشد.....

اما خوب موقع پری دردام خیلی بد بودن جوری که معمولا کارم به بیمارستان و سرم و اینا میکشید.....

موقع ن ز ز ی ک ی هم درد داشتم.....

عزیزم نگران نباش ایشالله چیزی نیست نهایت یه چکاپ میکنی و خیالتم راحت میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاءالله که همه چی خوبه 

فدات عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شالله عزیزم تورا خدا دعامون کن

قابل باشم همیشه دعاگوتونم.....