2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست

[QUOTE=68481816]آره دقیقا.... دارم میام ایران. آخه من با اینکه از نظر لوپوس زیر نظرشونم اونم فقط اینطور که شش ماهی ی ...[/QUOTE]

خوب كارى مى كنى 

انشالله كه به زودى مامان مى شى 

همسر من متخصص هست رتبه دو رقمى بعد كلى امتحان ووو عوض اينكه بفرستنش NHS فرستادن بيمارستان رويال از ابتدا شروع كنه 

در حالى كه بايد مى فرستادند حداقلشبه NHS Walk In Centre 

اما اونجا دكترهاى خودشون كه بى تجربه هستند را گذاشتند

اما من باز هندى ها را بيشتر قبول دارم در اونجا 

انشالله زود زود به جوابها عالى و خبرهاى خوب برسى 🌟🙏🍼

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
سلام خانوما🌺🌺🌺 من نميدونم چي كار كنم با سرفه و عطسه!. خيلي كنترلش ميكنم كه نياد. ولي وقتي مياد ...

عزیزم جنین سالم با زلزله ۱۰ ریشترین چیزیش نمیشه.....

خیالت راحت....

جنینی که بخواد با عطسه بره همون بهتر که بره و الکی دو روز دیگه دستتو تو حنا نذاره بره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم های گل  بعد از انتقال هر غذایی می خورید باید تازه باشه و تو خونه درست شده باشه.غذاهای فری ...

بله دوستان سعی کنین تا حد ممکن غذای تازه بخورین.....

با زودپز هم تا حد امکان غذا درست نکنین!!!!

رعایت این چیزا از یه بند خوابیدن بهتره!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مثلا دوبارتاحالا ابگوشت گذاشتم همه موادا باهم میریزم تو زودپز دو دقیقه هم نمیشه یه بارم ماکارونی درس ...

مرسی عزیزم از راهنمایت😍😍

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام خانوما🌺🌺🌺 من نميدونم چي كار كنم با سرفه و عطسه!. خيلي كنترلش ميكنم كه نياد. ولي وقتي مياد ...

وااای که بعضی دوستان چه تصورات اشتباهی دارن ، عزیز دلم اگه قرار بود جنین با عطسه و سرفه بیفته بیرون که تا الان نسل بشر منقرض شده بود 🙄🙄

نگران نباش خانم گل، این استرسه زیاده که باعث از بین رفتن جنین میشه   نه سرفه و عطسه و کارای سبک خونه

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
وااای که بعضی دوستان چه تصورات اشتباهی دارن ، عزیز دلم اگه قرار بود جنین با عطسه و سرفه بیفته بیرون ...

آخه من زير دلم بدجور درد ميگيره موقع سرفه و عطسه

يعني بقيه هم همينجورين؟؟

عزیزم چرا دکتر نمیری؟حتماپیگیرشو.من دوبارمیکرو کردم هردوبار هاپیر شدم .باردوم چندماه پیش اب شکممو کش ...

بعدظهرزنگ میزنم مطب ببینم دکترم چی میگه ازکجا بفهمم شکمم اب اورده میشه راهنماییم کنی؟

هانا جون جواب ازمایشت چی شد؟ شما مگه خارج از کشور نبودی؟

عزيزم من منفى شدم ايران اومدم مى خوام آزمايشهاى تكميلى رو انجام بدم اونجا امكان نداره برام انجام بدن ديگه نمى خوام وقت رو تلف كنم شما هم دكتر ظهيرى مى رفتين صبا جون؟شمارشو دارى عزيزم زنگ مى زنم جواب نمى دن روزاى زوج هستن درسته؟

آخه من زير دلم بدجور درد ميگيره موقع سرفه و عطسه يعني بقيه هم همينجورين؟؟

عزیزم خوب سرفه و عطسه میکنی دیگه.....

دوما قسمت عمده دردتم واسه اینه از عطسه و سرفه میترسی و خودتو منقبض میکنی اینطوری میشه.....

مطمئنم سرفه و عطسه هات در شرایط عادی انقدر فکرت رو درگیر نمیکرد و بهت فشار نمیاورد.....

ریلکس باش و زندگی کن به قول دوستمون اگه بنا بود با سرفه و عطسه چیزی بشه که الان دیگه بنی بشر اثری ازش نبود.....

ممنون خواهری با اینکه دو دلم و میترسم ولی چاره چیه

دیگه این دودلی و ترس شده بخشی از وجود همه ما میکرویی ها سعی کن باهاش کناربیایی من بار اول خیییییلی استرس داشتم ولی این دفعه سعی کردم بزنم به بی خیالی همه چیابسپاربه خودخدا.

😍😍خدایا شکرت