2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام خانوما🌺🌺🌺 من فردا انتقال دارم ميشه لطفا بگين چه چيزايي رو نبايد خورد بعد از انتقال م ...

اناناس موز انبه بادام زرشک زعفران کرفس ماهی ابمیوه صنعتی نخور اصلا....

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مممنووووون عززززیززززم خیییلی خوشحالم کردی.موفق باشی😚😚😚

انشالله مامان شدی ،من یبار مثبت شدم شدیدا س ی ن ه سنگین و دردناک بود اما انتقالی که منفی شدم کاملا شل بودن 

زنگ زدم مطب رزاقی تا منشی گفت بله گفتم از دکتر وقت میخوام و نتونستم جلو اشکامو بگیرم با گریه براش حر ...

ثمين جون واقعا بهت افتخار ميكنم! 

من چند وقته سرم شلوغه و درگير يسري مشكلاتم واسه همين نتونستم زياد به تاپيك سر بزنم.. اما هر وقت فرصت ميكنم ميام و ميخونم تا ببينم دوستام در چه حالن... واست خيلي خوشحال بودم تا اينكه از ديروز متوجه شدم تيكرت نيست و هي خوندم تا برسم به روز سونو رفتنت و متوجه شدم كه چي شد... عزيزم فقط ميتونم بگم مطمئنا پيش خدا  خيلي عزيزي هم بخاطر صبري كه ميگي داري هم اراده و مهمتر اينكه واسه كلي دوست با مشكلِ  مشابه شدي يه الگوي اسطوره اي... و مطمئن باش به وقتش به بهترين شكل ممكن نتيجه همه اينها رو خواهي گرفت انشالله كه اون تايم هر چه زودتر واست برسه و دلت ادامه دار شاد بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻 

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
دوستانی تجربه انقباض این چیزا اخیرا داشتن..... یه سوال دارم..... حس میکنم با الان دو باره این حسو ...

آنا جون چیزی که من در این دوره فهمیدم اینه که انقباض برای هر کسی انگار متفاوته.یکی کل شکمه.یکی زیر دلش مثل پریوده. اگه دیدی تا فردا ادامه داشت ریسک نکن. نمیگم که نگران بشی هاااا. اما اگه بری لیبر بیمارستان تا یه تست انقباض بدی خیالت راحت میشه

ممنون عزیزم.روزی یه دونه از هرکدومش میخوردی؟مشکلی پیش نمیاد اگه سرخود بخورم که؟!

یه روز ویتامین ای یه روز کیو تن یک ماه و روزی ۲ تا گاهی ۳ تا اووبوست البته دکتر ۴ تا گفته بودن به مدت ۴ ماه

از کجا بفهمم چقدر مونده؟ 

پن وقتی درش بسته هست پایینش بچرخونید ببینید روی چه عددی دیگه نمیچرخه ، بعد پیچش برگردونید روی صفر اصلا فشار ندین، عددی که خوندین تو برگه راهنماش ببینید معادل چه واحدیه

آنا جون چیزی که من در این دوره فهمیدم اینه که انقباض برای هر کسی انگار متفاوته.یکی کل شکمه.یکی زیر د ...

عزیزم والا یه هفته پیش رفتم اما از وقتی رسیدیم تا وقتی بیام بیرون دیگه انقباض نداشتم.....

حالا علاوه بر اون خدا میدونه چه قدر اذیت شدیم.....

با بچه کوچیک که به زور راه دادن بریم داخل.....

انگاری دخترمم نگرانم شده بود طفلک از وقتی رفتم اتاق زایمان تا بیام بیرون یه بند گریه کرد صداش میومد.....

به خدا موندم شرایط سختیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نشاسه تو اب حل کن بخور..شب ...فردا بعد عمل دو تا سفیه تخمرغ ابپز بخور ....خیییلی خوبه.....استراحت کن ...

عزیزم نشاسته برای همه خوب نیست.. مخصوصا که مستعد یبوست باشه طرف.

مگه میشه حموم نرفت.با آب ولرم  و کوتاه مدت خیلیم خوبه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم والا یه هفته پیش رفتم اما از وقتی رسیدیم تا وقتی بیام بیرون دیگه انقباض نداشتم..... حالا علاو ...

الهى.ايشالا اين چند هفته مونده هم برات به بهترين شكل مى گذره آنا جون🙏🏼🌸🌸

الهى.ايشالا اين چند هفته مونده هم برات به بهترين شكل مى گذره آنا جون🙏🏼🌸🌸

ایشالله....

دعا کنین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تیروئیدتو چک کن..... البته ممکنه طبیعیم باشه.....

تازه آزمایش دادم . آخریش 1 بود . مگه به تیروئید ربط داره ؟ البته جدیدا معده ام هم زود سنگین میشه شاید به خاطر اونه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...