2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
خدا رو شکر عزیزم، چه خبر خوبی بود تو حال و احوال این روزا

اي جونم ميدونم چه حسه عجيبيه منم خيلي ناراحته دوستان ميشم وياد خودم ميوفتم ولي مطمئنم همه مشكلاتشون به يكي دو ماه بالا و پايين حل ميشه رد خور نداره🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دیروز ۳ تا جنین فریز انتقال دادم اما الان از حالت تهوع و سردرد نمیتونم تکون بخورم، ...

مربی جون برو متخصص داخلی ببین نظرش چیه

انشالله جنینات در حال لانه گزینی هستن مبارک باشه 

سلام اناجون و دوستان

لطفا راهنماییم کنین

داروی شوهرمن سینال اف 450 ...با 6 تا سوزن (یعنی دکتر گفت هر هفته 75 واحد بزنه)

بار اول که اومدم بزنم وارد نبودم ..همبنجوری مایعش ریخت بیرون ..ولی دفعات بعد درست زدم ..

حالا باید به نظرتون جبران اون یه باری که تزریق نشد ' دوباره تزریق کنم براش؟

اگه اره باید دوباره برم قلمشو بخرم ..یا نه یه سوزن بخرم با همون قلم قبلی؟

خیلی ناشیم😔

دوستان يه سوال🤓 من اندومتريوز دارم ولي تو ٢ تا عكس رنگي كه انداختم نشون ميداد كه جايي درگير نشده، و عدد ازمايشم دفعه اخر ٨٠ بود، ميخوام بدونم كسايي كه هيسترو كردن عدد ازمايششون چقدر بوده چون من معاينه تخصصي اندو هيچ وقت نشدم

سلام دوستان گلم.چند روزی نبودم.امروز هم حالم مساعد نیست اما اومدم از خودم خبری بدم .چون دوستان قبلا ...

ستاره عزيزم 😢 اومده بودم سراغتو بگيرم اتفاقا ديدم خبري نيست ازت چند روزه، خيلي خيلي ناراحت شدم واسه مادرتون خدا رحمتشون كنه 😢 تو رو خدا مواظب خودت و نيني باش اين يك ماهم به خير بگذره ان شاءالله، مطمئن باش مامانتم راضي نيستن كوچكترين مشكلي واسه شما و نيني پيش بياد، توكل به خدا عزيزم 

اناجون جواب ازمایش ذخیره تخمدانم بالاست توکیفیت تخمک تاثیرداره؟

خوب اگه بالاست با یه پروتکل و دز داروی مناسب میتونن تعداد فولیای تحریک شده رو پایین بیارن که به جای بالا رفتن تعداد کیفیت بالا بره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستای عزیزم و آ ناجون من امروز هشتم انتقالمه از روزی که انتقال دادن همش قلبم تیر می کشه ...

عزیزم علایمتو به دکترت بگو ممکنه به پروژسترون یا دارویی حساسیت نشون میدی....

آب زیاد میخوری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com