2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
ستاره عزيزم 😢 اومده بودم سراغتو بگيرم اتفاقا ديدم خبري نيست ازت چند روزه، خيلي خيلي ناراحت شدم واسه ...

پرپر جون تیکرم به زمان سزارین هست نه طبیعی. فکر کنم 5هفته دیگه دخملم به سلامتی حوصله کنه دیگه خوب باشه

عزیزم علایمتو به دکترت بگو ممکنه به پروژسترون یا دارویی حساسیت نشون میدی.... آب زیاد میخوری؟

اب که زیادمیخورم صبح زنگ زدم مرکزپرسیدم گفتن برو پیش متخصص قلب حالا من میخاستم ببینم کسی از دوستان تجربه مشابه نداره؟

😍😍خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اب که زیادمیخورم صبح زنگ زدم مرکزپرسیدم گفتن برو پیش متخصص قلب حالا من میخاستم ببینم کسی از دوستان ت ...

عزیزم منم این حالت و داشتم با تنگی ه نفس. همش نفس های عمیق می کشم. برو دکتر به منم بگو دکترت چه نظری داشته. اینجا میگن اثر داروهاست ولی بنظر من طبیعی نبود.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

سلام دوستان.میشه بپرسم کدومتون از دوم تا هشتم پریودی آمپول پیورگان داشتین؟آمپول خوبیه؟گرون دراومد برای من.از سینال اف بهتره؟هرکی داشته بهم بگه لطفا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خانوما🌺🌺🌺 من فردا انتقال دارم ميشه لطفا بگين چه چيزايي رو نبايد خورد بعد از انتقال م ...

نشاسه تو اب حل کن بخور..شب ...فردا بعد عمل دو تا سفیه تخمرغ ابپز بخور ....خیییلی خوبه.....استراحت کن...حمام نرو...

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
سلام خانوما🌺🌺🌺 من فردا انتقال دارم ميشه لطفا بگين چه چيزايي رو نبايد خورد بعد از انتقال م ...

عزیزم روال عادی تغذیتو داشته باش.....

کارای عجیب غریب نکن.....

چیزی نخور که بدنت بهش عادت نداره....

آب زیاد بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان.میشه بپرسم کدومتون از دوم تا هشتم پریودی آمپول پیورگان داشتین؟آمپول خوبیه؟گرون دراومد بر ...

عزیزم من نداشتم ولی از سینال بهتره خیالت راحت باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستانی تجربه انقباض این چیزا اخیرا داشتن.....

یه سوال دارم.....

حس میکنم با الان دو باره این حسو دارم، ببخشیدا نمیدونم چه جوری توضیح بدم انگاری واژنم کش داره میاد یعنی دهانه رحمم داره باز میشه؟ 

عزیزم من سعی میکنم تغذیم سالم باشه اب زیاد بخورم گرمیجات میخورم روزی یدونه اسپرین بخاطر غلظت خون خیل ...

خیلی خیلی لطف کردی ممنونم عزیز دلم ،ان شاالله همه به ارزوهاشون برسن ،شما هم ان شاالله حاجت روا بشی😘😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم من نداشتم ولی از سینال بهتره خیالت راحت باشه....

ممنون فداتشم.دکترم اعتقادی به‌مکمل نداره،نخورم آیا؟!اخه سه ماه فرصت دارم.میگم شاید بشه خودمو تقویت کنم.گفت یکم‌تخمدان‌چپت کوچیکه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اينا همه نشانه هاى عاليى هستن و مطمينا مامانى عزيزم ايشالا زود زود دل همه ماهارو شاد مى كنى🙏🏼🌸🌸

مممنووووون عززززیززززم خیییلی خوشحالم کردی.موفق باشی😚😚😚

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...