2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
روزی که فهمیدم طبیعی نمیتونم باردارشم و باید وارد این راه بشم،خیلی ناراحت شدم.همش میگفتم خدایا آخه چ ...

خواهری برا ماها فقط صبر لازمه صبر و صبر و بازم صبر .فقط اینو میدونم خیلی روم زیاده باز از دکتر رزاقی برا چهارشنبه وقت گرفتم.نمیدونم خدا چطوری منو اینقدر صبور و قوی آفریده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ...یه سوال دارم ... اونایی تجربه دارن بگن ممنون میشم .. من سه تا سقط طبیعی تو 5هفته و سه تا ...

خانما من یه چیزی میگم مسخرم نکنید

ولی دختر خالم همین شرایطو داشت هردو سالم بودن ولی با هفت بار میکرو باردار نشد

یه نفر بهش گفته بود شاید چله داری که نمیشه

با اینکه اعتقاد نداشت ولی یکیو پیدا کرد و چلشو باطل کرد

دو ماه بعد باردار شد

رزاقی الان زنگ بزنی برای مهر بهت نوبت میده، بیا تو این تایپیک ببین همه مثل تو بودن پیش رزاقی رفتن و. ...

زنگ زدم مطب رزاقی تا منشی گفت بله گفتم از دکتر وقت میخوام و نتونستم جلو اشکامو بگیرم با گریه براش حرف زدم که چی شده گفت نمیدونم چی بگم آروم باش دوشنبه میتونی بیای گفتم نه اصلا حالم خوش نیست گفت پس چهارشنبه بیا .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانما من یه چیزی میگم مسخرم نکنید ولی دختر خالم همین شرایطو داشت هردو سالم بودن ولی با هفت بار میکر ...

منم زیاد شنیدم ولی نمیدم چرا هر کاری میکنم ..اعتقاد ندارم به این چیزا ...

دکتر رزاقی با اون همه تجربه اش گفت احتمال میدم مشکلی نداری و از استرس شدیدت باشه.اونا که رفتن پیش رزاقی میدونن دکتر خبره ای هست .. 

سلام آناجون  اصلا دوست نداشتم جو تاپیکمونو با این خبر نحس بهم بریزم ولی واجب دونستم بهتون اطلا ...

ثمین جون خیلی ناراحت شدم نمیدونم چه حکمتی هست!از خدا میخام خیلی زود برات جبران کنه تا تلخیهای این روزا کاملا از ذهنت پاک بشه.

خانما من یه چیزی میگم مسخرم نکنید ولی دختر خالم همین شرایطو داشت هردو سالم بودن ولی با هفت بار میکر ...

اتفاقا منم دیدم تو فامیلامون بعد از چند سال همش دوا درمون و آی یو آی و اینا رفتش پیش دعا نویس چلشو باطل کرد همون ماه باردار شد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
از اول تایپیک بخون ببین چند نفر اینجوری بودن ببین تو اگه بری پیش رزاقی مشکلتو متوجه میشه و. ایشالا ط ...

مشکلم مشخصه حتی آنوکسان زدم نشد دیگه نشد

زنگ زدم مطب رزاقی تا منشی گفت بله گفتم از دکتر وقت میخوام و نتونستم جلو اشکامو بگیرم با گریه براش حر ...

منم دعوت دوستی دادم همینو بهت بگم برو پیش رزاقی...دکتر خوبیه ...انشاالله جواب میگیری..

خیلی سخته ...من خودم سه تا میکرو منفی داشتم الان یادم میاد سردرد میگیرم ....

خدا بهت ارامش و صبر بده ....

بحق پنج تن به زودی زود جواب بگیری عزیزم .

ولی حتمان حتمان رزاقی رو برو عزیزم ...

انشاالله بری  و دست پر برگردی..

دوستانه عزيزم ٦٥ شده بتام به نظر كمه ؟؟؟؟!!! امروز روز اول پريود بوده يه دونه شيافم گذاشتم دوباره ...

وای برنجک یادمه همزمان با شما ..انتقال منم منفی شد ...

وای خدای من ...چقدر واست خوشحال شدم .

خدا ر هزاران هزار مرتبه شکر.. 

انشالله که همه چیز به خیر خپو خوشی بگذره به زودی ..نی نیت بیاد بغلت گلم