2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
ممنون عزیزم وای نگوووووووووووو چرا؟ من خیلی وقته نتونستم تاپیکو درست بخونم اون موقع بیمارستان بود ...

بلا دور باشه عزیزم ، بله متاسفانه پوچ بوده . والا چند روزه ازش خبر نداریم نمیدونیم چی کار کرده 😔😔 فقط میدونم امروز وقت گرفته بود برا دکتر رزاقی فکر میکنم 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
ممنونم خواهری  

ثمین جون خیلی ناراحت شدم عزیزم
اصلا نمیدونم چی بگم

حالا من که هیچی
نمیدونی وقتی دیشب به علی گفتم چه قدر ناراحت شد

به نظرم در فکر پی جی اس باش
دیگه همین جوری انتقال نده
ببین یا جنینت مشکل داره که رشد نمیکنه
یا مشکل از رحم هست

نمیدونم قبلا هیسترو شدی یا نه
به نظر میاد لازمه این کارم انجام بدی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان یه سوال داشتم من دو سه هفته اول بازداریم خیلی گرسنه ام میشد ولی یکی دو هفته اس به اون حد نیستم . طبیعیه ؟ یا نباید اشتهام کم بشه ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم در مورد خودم بهت بگم جنین شناسم فقط توی یک برگه تعداد و کیفیت جنین راداعلام کرد به دکترم که م ...

مبارکتون باشه عزیزم ایشالله صحیح و سالم یغل بگیریش.

توکل بخدا ولی خیلی استرس دارم.نمیدونموچند تا و نه میدونم  چند روزه میخوان انتقال بدن دکترمم حتی نمیپرسه یا نمیگه که من به اونجا اطلاع بدم..دیروز تماس گرفتم با یزد میگن روزی که پروژسترون رو شروع کروی یه ما خبر بده اونم با کلی گریه  والتماس جوابمو دادن...

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
😢😢😢😢😢😢😢 من منفی شدم. دیشب از استرس بی بی چک اصلا نخوابیدم. ساعت ۳ صبح نشستم با یه بی بی چک ت ...

متاسفم عزیزم
خیلی ناراحت کننده اس
چرا این جوری میشه
کاش میکرو اخرین راه و نتیجه بخش 100 درصدی بود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها برنجک آزمایش دوم داد؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آره بهار جون ٦٢ اولش بود ٣ روز بعد ٢٦٥ شد حالا نميدونم بازم آزمايش و تكرار كنم يا نه؟!

وااااي عالیه . مبارکه . نه اصلا نیاز نیست . خیلی خوبه. ایشالا با سلامتی و دل خوش . 

متاسفم عزیزم خیلی ناراحت کننده اس چرا این جوری میشه کاش میکرو اخرین راه و نتیجه بخش 100 درصدی بود

ممنونم لاله جان... واقعا کاش اینجور بود. کاش اصلا علائم نداشتم.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
ممنونم لاله جان... واقعا کاش اینجور بود. کاش اصلا علائم نداشتم.

مارى جون بايد قوى باشيم راهى جز صبر نداريم متاسفم برات حالتو مى فهمم

ايشالا انتقال بعدى برامون بهترين ها پيش بياد🙏🏼👼🏻💕

کیو تن و ویتامین ای و اووبوست برای من معجزه کرد 

ممنون عزیزم.روزی یه دونه از هرکدومش میخوردی؟مشکلی پیش نمیاد اگه سرخود بخورم که؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
زنگ زدم مطب رزاقی تا منشی گفت بله گفتم از دکتر وقت میخوام و نتونستم جلو اشکامو بگیرم با گریه براش حر ...

ثمین گلم به خدا اسمتو می بینم اشکم سرازیر میشه، شک نکن دعاهای اطرافیانت و بچه های تاپیک برات ذخیره میشه و خدا برات جبران می کنه، مطمئنم خود خدا هم ناراحته از نارحتی شما ولی چه میشه کرد... 

مارى جون بايد قوى باشيم راهى جز صبر نداريم متاسفم برات حالتو مى فهمم ايشالا انتقال بعدى برامون بهتر ...

مرسی هانا جون... امیدوارم

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا