yalda__ya مدیر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3157 عنوان 25 سالگی برای لیسانس مجدد دیره آیا | مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 39 پست الان بیست و یک سالمه و سرکار میرم اما دوست دارم درسم رو ادامه بدم بیست و پنج سالگی برم برای لیسانس مجدد یه جوری نیست ؟ میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست امروز | 08:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_شاداب عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 6397 ببین همه چی بستگی به خودت دارهمن سه ماه کارآموزی میکردم من همه چی یادم رفتهه لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛
دختر_شاداب عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 6397 نه سخت نیست بری تو کار یاد میگیری دیگه اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم دودلم نمیدونم چجوری ازکجا شروع کنم لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛
مگذر عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 4021 برای درس خوندن و ادامه تحصیل اگه موقعیتشو داشته باشی هیچوقت دیر نیست سنتم که بالا نیس اِ
yalda__ya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3157 فوق بخون رشته مورد علاقه تشوهرم لیسانس زبان داشت.الان فوق مدیریت بازرگانی گرفته و با همون استخدام ر ... اره اتفاقا فوق بازرگانی هم تو فکرش هستم میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست
yalda__ya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3157 دیر اینا که خنده داره چه دیری ولی حتما با فکر و اینده نگری رشته انتخاب کن نه صرفا حالا ببینم چی میشه ... حتما خیلی ممنون 🙏❤️ میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست
yalda__ya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3157 اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم دودلم نمیدونم چجوری ازکجا شروع کنم عزیز برو با یه موسسه صحبت کن بگو فعلا کارآموزی بیام کامل همه چیو یاد بگیر چون حسابداری رشته ای بسیار وسیع و حساسی میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست
yalda__ya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3157 برای درس خوندن و ادامه تحصیل اگه موقعیتشو داشته باشی هیچوقت دیر نیست سنتم که بالا نیس اِ 🙏🙏❤️ ممنون عزیزم میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست
yalda__ya مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3157 نه اصلا دیر نیست خیلی هم خوبه 🙏❤️❤️ میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست