2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
تازه آزمایش دادم . آخریش 1 بود . مگه به تیروئید ربط داره ؟ البته جدیدا معده ام هم زود سنگین میشه شای ...

نه حتما گفتم شاید به سوخت و سازم ربط داره....

شایدم برا معدته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا یه هفته پیش رفتم اما از وقتی رسیدیم تا وقتی بیام بیرون دیگه انقباض نداشتم..... حالا علاو ...

عزیزم ایشالا که زود زود خوب بشی و همه چی به روال عادی برگرده. ما که دعاگوتیم🌺🌺🌺

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه حتما گفتم شاید به سوخت و سازم ربط داره.... شایدم برا معدته.....

سلام آنا جونم ..خوبی ...

این ازمایشات ایمنی و انعقادی منه ...که دکتر رزاقی نوشته بود...جواب جهشی ها یه ماه دیگه میاد.

میشه بگید مشکلی هست ایا ...چون من سرردر نمیارم ...

از دوستان هم کسی میدونه بگه ممنون میشم

سلام آنا جونم ..خوبی ... این ازمایشات ایمنی و انعقادی منه ...که دکتر رزاقی نوشته بود...جواب جهشی ها ...

عزيزم شما سقط داشتين يا مثل من ميكرو انجام دادين و باردار نشدين؟يا اينكه براى شروع ميكرو خواستين اين آزمايشهارو انجام بدين؟

سلام دوستان گلم.چند روزی نبودم.امروز هم حالم مساعد نیست اما اومدم از خودم خبری بدم .چون دوستان قبلا ...

عزيزم تسليت ميگم خيلي ناراحت شدم😔😔 خدا صبر بده و روح مادرتون در آرامش باشه انشالله🙏🏻🙏🏻🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام دوستان گلم.چند روزی نبودم.امروز هم حالم مساعد نیست اما اومدم از خودم خبری بدم .چون دوستان قبلا ...

عزیزم خدا رحمتش کنه ..بهت صبرش رو عطا کنه ...انشاالله نی نیت سالم بیاد بغلت...بخاطر نی نیت باید قوی باشی گلم 

عزيزم شما سقط داشتين يا مثل من ميكرو انجام دادين و باردار نشدين؟يا اينكه براى شروع ميكرو خواستين اين ...

من سه تا سقط طبیعی تو پنج هفته ..سه تا میکرو ناموفق داشتم...خواستم ببینم مشکل چیه منفی میشه ...رزاقی ویزیت شدم این ازمایشات رو نوشت برام ...

بالاخره رسيدم صفحه آخر😓😓

به همه دوستان عزيزي كه تو اين يك ماه اخير مامان شدن كلي تبريك ميگم، انشالله كه دوران باراداريتون به خير و خوشي بگذره و ني ني هاتون رو سالم بقل بگيريد🙏🏻🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

دوستان عزيز اگر موافقيد بيايد دوباره دعاي دسته جمعي بخونيم و واسه هم دعا كنيم... از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه نفري حداقل ده مرتبه دعاي مقاتل رو بخونيم و هر كي هم دوست داشت بيشتر... به نيت جمع بخونيد و برآورده شدن حاجات دوستان و خودتون... مخصوصا براي آرامش دل ستاره جون و ثمين حتما دعا كنيد، براي آنا جون و لاله و هر كس ديگه اي كه به آخراي بارداري نزديكه دعا كنيد كه همه چيز خوب پيش بره و بارداريشون ختم بخير بشه... براي همه اونايي كه هنوز منتظرن و دارن تلاش ميكنن تا نتيجه بگيرن... براي همه تو هر مرحله اي كه هستند دعا كنيد كه خدا دستشون و دستمون رو بگيره و راه رو برامون هموار كنه و انشالله كه هرچه زودتر دل هممون شاد بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اگر من رو هم قابل دونستيد ممنون ميشم كه تو دعاهاتون ياد كنيد كه اين روزا واقعا بيشتر از قبل محتاجم به دعاهاتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ممنونم...