2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
صارم منو بدبخت کرد.الکی دوسال رفتم و اومدم.. شوهرمم لج کرده دیگه اصلا نمیاد باهام.اونم راضی به صارم ...

صارم چون هزینه هاش زیاده الکی طولش میدن
کلی ازمایش الکی و کارای الکی تر

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر خودش بهت گفت 3 تاش آزاد شده؟ لاله جون با یان توضیحی که دادین آمپول hcg رو اگر یکم دیرتر زده بش ...

نه عزیزم به نظرم همون ساعتی که گفتن بزنیم بهتره چون تایم عملمون بر اون اساس تعیین شده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ما موقع ازدواجمون یه واکسن رو که یادم نیست چی بود پرسیدن گفتن تو دبیرستان زدین منم زده بودم و دیگه ن ...

اي بابا، يبوستم خيلي رو مخه

من كلا به همه واكسنام شك دارم !!! فقط مطمئنم ٩٣ سرخجه زدم همين و بس

ميخوام ببينم اينجوريه؟

نه عزیزم اینجوری نیست که گرید ربطی به تعداد سلولها داشته باشه.....

گرید به نظم تقسیمات سلولی ربط داره یعنی جنین ۸ سلولی هم میتونه گرید آ باشه و هم گرید پایین.....

بقیه شونم اینطورن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب سونوی سریالی رو قبول دارم کارش اشتباهه چون کلا جزو روتین کار اینه که سونوی سریالی وجود داشته با ...

مرسی لاله جون بابت راهنماییت

پس من همسرمو ببرم دکتر اورولوژیست تا بهترشه.

من ذخیره م ۸

دوماه پیش رفتم سونو نصر.صارم گفته بودن که باید لاپارا بشی.الکی ازم ۸ تومن میخاستن دوباره.با راهنمایی خودت ❤ رفتم نصر و دکتر نصر گفت اصلا لازم نیست.

گفت اوضات خوبه و برو یه سال دیگه بیا.طبیعی باردار میشی.ولی من قبول نکردم و گفتم خسته شدم.گفت بس شش ماه دیگه بیا.ولی من واسه سه ماه بعدش وقت گرفتم‌.خسته شدم از داروی الکی.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من خیلی ناراحتم دیروز سونوی پانکچر شدم . اینه وضعیتم فولی ها : ۱۶  ۱۴  ۱۳  ۱۲   ...

عزیزم میدونم چه حالی داری اما خدارو چه دیدی شاید با همینا مامان شدی.....

اینا نتایج سونوی روز چند سیکلت بودن؟

یعنی آخرین سونوت بود؟

رومن فقط فوستیمون جواب میده.تو این دوسال که انواع دارو استفاده کردم این اومده دستم. ذخیره من ۸ .به ...

خب چون عدد ذخیره ات زیاده ، داروی ضعیف نیاز داری و فوستیمون هم ضعیفه
اصولا تو سیکل ای یو ای یا دارو درمانی استفاده میشه

تا حالا میکرو کردین ؟
اگه نکردین نمیشه فوستیمون رو که تو سیکل ای یو ای یا درمان دارویی داشتین برای سیکل میکرو مقایسه کنین

ال دی سر خود نخور
بستگی داره دکتر بخواد چه نوع سیکلی برات در نظر بگیره

در ضمن از بیمارای دکتر نصر( اگه میخواین با نصر ادامه بدین) سوال کنین ببینین اگه اونایی که عدد ذخیره بالا دارن رو هم سونو نمیکنه تو سیکل چند بار، میتونی یه دروغ مصلحتی بگی :))))
به دکتر نصر بگو چند دوره ای یو ای و درمان دارویی کردم اما دکتر وسط سیکل سونونکرد و سایز فولی هام بزرگ شد ن و کیست شدن
شما وسط سیکل منو سونو میکنین چون من میترسم بازم پیش بیاد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسي گلم من ايندفعه كه نگرفت ١مولارو و ١ هشت سلولي داشتم😭

عزیزم ربطی به این قضیه نداره اگه جنینت با کیفیت باشه و بدنت جنین رو بپذیره فرق نمیکنه چند روزه باشه.....

ببین من منفی با 3 روزه و بلاست داشتم.....

عوضش جنین چهار روزه م + شد.....

پس میبینی به این چیزا نیست.....

مهم سلامت جنین و بدنته!!!""

آناجون امپول ويتامين د هورمون مردانه رو بيشتر نميكنه؟؟؟شمام قبل از اي وي اف زدين؟ من ويتامين د توي ...

عزیزم چه ربطی به هورمون مردانه داره؟

من تا حالا همچین چیزی نشنیدم اگه باشه هم نمیدونم....

بله عزیزم برا منم ویتامین دی کم بود قبلش سه تا آمپول دکتر بهم داد.....

نه عزیزم سر خود نزن بهتره دکتر تجویز کنه.....

البته تا جایی که میدونم دکتر نصر کلا تست عدد ذخیره هم قبول نداره ها از رو سونو خودش تقریبی میگه عدد ...

چرا عزیزم دیگه اینجوریهام نیست

مکمل هم قبلا گفتید. قبول نداره در. صورتیکه برای من خانم دوستی فمیبیون و. د سه  نوشت

آزمایش هم اگر از قبل داشته باشی میبری وگرنه خودش لازم باشه مینویسه

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم چه ربطی به هورمون مردانه داره؟ من تا حالا همچین چیزی نشنیدم اگه باشه هم نمیدونم.... بله عزیز ...

مرسي😚

آخه توي ازمايشم در حد فقر قرار داره ولي دكتره توجه نكرد بهش

...