2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
لاله جون پانکچرشون دیر انجام شده که همچین اتفاقی افتاده؟

کلا بعد از تزریق هاش سی جی بین 24 ساعت تا 36 ساعت تخمک ها ممکنه ازاد بشن
اگه بعد از 36 ساعت پانکچر شده که خب دیر انجام دادن و برای همین ازاد شده
کلا کسانی که تخمک کم دارن رو زودتر پانکچر میکنن

من یادمه دو سال قبل روز پانکچر 37 نفر بودیم
تعداد زیادی یه تخمکی و دو تخمکی و سه تخمکی بودن
برای همین منو اخرین نفر پانکچر کردن گفتن تعداد تخمک هات زیاده اگه اشکال نداره اینا زودتر بیان که یه بار تخمکاشون ازاد نشه
البته ماه منم 3 تا ازاد شد اما خب من تعدادم بالا بود و قبول کردم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها فکرکنید منم خواهرتونم.توروخدا راهنماییم کنید.دودلم بین انتخاب دکتر نصر و بیمارستان صارم واسه میکرو.صارم ۲۷ این ماه وقت گرفتم.دکترنصر ۲۰ شهریور.خیلی وقته تو نوبتم.نمیدونم کدومو برم !شمابودید کدومو انتخاب میکردید؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاله جون خوبين شما عزيزم ؟ واسه واكسن من كه هپاتيت نزدم تا حالا ولي زمان عقد يه واكس اجباري بود؟ سال ...

ما موقع ازدواجمون یه واکسن رو که یادم نیست چی بود پرسیدن گفتن تو دبیرستان زدین منم زده بودم و دیگه نزدن بهم
الانم خیلی از اون سال ها گذشته

این دو تا شربت رو نخوردم
پسیلیوم رو چند سال قبل میخوردم که بهتر نشدم و روده هام تنبل تر از قبل هم شد!! :((

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همه ی دوستان بچه ها من امروز ۱۳ روزه قرص پروژستورونم رو قطع کردم ولی هنوز پری نشدم رکتره ...

عزیزم من 14 روز بعدش پریود شدم
اصلا قابل پیش بینی نیست
دکتر چه طور گفته دو روز بعدش میشی؟

خب اگه 29 روان بوده که درسته همون 18 ام میشه امروز گفتی 30 ام اخه

اره عزیزم.بالاخره درست از اب دراومد و شد همون تاریخ تولدم.

ممنون ازت گلم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام دوستانم  من امروز زنگ زدم جنين شناس گفت از سه جنين ام دوتاش خيلى خوب هستند يكى گريدشAو او ...

اره عزیزم خوبن
ان شاء ا... مامانی به زودی عزیز

عزیزم من واکسن هامو انستیتو پاستور میزنم صبح که بری ده دقیقه نمیشه میزنی و میای دفترچه هم نمیخواد ...

من شمال هستم عزیزم
ممنون از راهنماییت

کلا بعد از تزریق هاش سی جی بین 24 ساعت تا 36 ساعت تخمک ها ممکنه ازاد بشن اگه بعد از 36 ساعت پانکچر ...

دکتر خودش بهت گفت 3 تاش آزاد شده؟

لاله جون با یان توضیحی که دادین آمپول hcg رو اگر یکم دیرتر زده بشه ،خیال آدم راحت تره

دوستای خوب، آنا جون، لاله جون سلام. انوکسا همون سلکسانه؟ کسی منوگان زده تا حالا؟ دکتر برام منوتروپی ...

انوکسا و سلکسان و گلکزان و ... همه مشابه هستن

منوکان هم مشابه گونال و پیورگان و ایناس

😂😂اره کوهن ولی خوب قبلا نیم‌میلیون اسمرم بهش دادن😐تیر بخوره طب سنتی نمیره میگه مسعله کاریم زیاده ...

عزیزم شماهایی که جنوب هستین اصولا طبعتون گرمه 

در این صورت اصلا اینایی که گفتی خوب نیست
عسل و دارچین مشکل نداره اما بقیه اش خوب نیست
مخصوصا گرده نخل
در ضمن اینکه تاکید داری قبلا بهتر شد الان بدتر شده ، ممکنه علت بدتر شدن گرمای هوا باشه
من شوهرم تو تابستون شرایطش داغون میشد

سلام  روزتون بخیر بچه ها  ازمایش اسپرم همسرمو ببینید.به نظرتون به درد میکرو هم نمیخوره؟

برای میکرو خوبه 

من خیلی ناراحتم

دیروز سونوی پانکچر شدم . اینه وضعیتم فولی ها :

۱۶  ۱۴  ۱۳  ۱۲  ۸  ۷  ۶  

۱۴  ۱۵  ۱۲  ۱۰

اونم با ذخیره ۲ و نیم ! تو حالت عادی من ۲۴ تا فولیکول داشتم .

خیلی ناراحتم نصر رو انتخاب کردم . کل داروهای من فقط ۳ تا پودر منوپیور بود . اصلا شاید اگه دو سه بار تو سیکل سونو می کرد دز دارو رو تغییر می داد و بهتر می شد وضعیتم .

به همه یه سری داروی از پیش تعیین شده می ده .  هیچ کدوم از آزمایش ها رو نگاه نمی کنن . قرص تیرویید و اسپرین و اینا رو هم خودم دارم می خورم . دیروز ۶ ساعت تو مطب نشسته بودم ! من نمیدونم اصلا چرا انقدر معروف شده ...

کاش با همون طرازی میکرو می کردم . از این چند تا فولی که می دونم هیچی در نمیاد . حتما دوباره برمیگردم طرازی :(

.

منو بگو نگران دی اف آی همسرم بودم . فکر می کردم خودم الان ۲۰ تا تخمک دارم . 

بچه ها فکرکنید منم خواهرتونم.توروخدا راهنماییم کنید.دودلم بین انتخاب دکتر نصر و بیمارستان صارم واسه ...

صارم خیلی گرونه
الکی هم گرونه
دکتر صارم هم که ویزیت نمیکنه و دستیاراش هستن

دکتر نصر دکتر خوبیه
اما بهتره قبلش متخصص اورولوژ همسرتون ببینه
خودتون هم ازمایش های لازم رو انجام بدین
بدی دکتر نصر اینه که به مشکلات ایمنی انعقادی و مصرف مکمل اعتقادی نداره
اما خب کارش خوبه دکتر به روزیه و دستش هم سبکه انگار