2777
2789
عنوان

کاربری آقا لطفا این تاپیک ها حذف شود‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 95 پست
واقعا خواهرانه بهتون میگم هیچ سودی تو یادآوری روزای گذشته نه واسه شما نه اون خانوم نه خانومتون نیست، ...

ممنون از شما کاربر گرامی میدونم واقعا تک تک حرفهای شما رو قبول دارم میخواستم فقط به جای اینکه تا آخر عمرم ذهنم درگیر این موضوع باشه و به زندگی لطمه بزنه حداقل یکبار تکلیف خودم و ایشون هم بیاد دستم 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

میدونم شاید از بیرون درست به نظر نرسه اون همسرمه نمیتونم جدا بشم بگم خانم یکی دیگه تو سرمه در حالیکه ...

ببند دهنتو تو سید چی حالیت میشه حالم بهم خورد ازت خائن خاله زنک

ایشالا که خانومت بفهمه چه موجود هستی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو چی را داری درست میکنی دقیقا ؟؟؟ فقط نگران لو رفتنت هستی اومدی تاپیکت را پاک کنی .به هر حال هشدار ...

همین یعنی نمیخواهم باعث ناراحتی همسر و خانوادم بشم یعنی اهمیت میدهم بهش اصلا نمیخواهم بگذارم از این موضوع شخصی من کسی با خبر بشه یه مساله قدیمی شخصی هست خودم حلش میکنم 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

ممنون از شما کاربر گرامی میدونم واقعا تک تک حرفهای شما رو قبول دارم میخواستم فقط به جای اینکه تا آخر ...

تو الان دقیقا چه تکلیفی داری با اون خانوم که دنبال روشن کردنشی؟؟تو که ازدواج کردی اونم که رفته پی بخت و اقبالش دیگه چه اصراری داری خودتو بهش ربط بدی؟؟ یکم خویشتندار باش حیف زن و زندگیت واقعا

اگر همسرتون متوجه بشه هیچوقت از ذهنش بیرون نمیره حتی اگ ببخشه ،خودتونو بذارید جای همسرتون دوست داشتی ...

ببینید داستان ما رو هیچکس نمیدونه بجز خودمون اون کسی که چند سال قبل رفت من بودم ولی نرفتم که بر نگردم رفتم که زندگی خوبی رو براش بسازم و برگردم سر یه موضوعی از یه جایی اون ادامه نداد الان هر دو متوجه شدیم کار ما اشتباه بوده چه رفتن اول من چه رفتن بعدی اون یه عشق ساده نبود یه زندگی بود 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

اولین مردی هستی که میبینم به گذشته خودت فکرمیکنی ولی متاسفم برات چون متاهلی وهم به فکرقدیمی وهم اومدی عضوسایت بارداری شدی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

خیلی خب حالا چتونه س روزی هزارتا تاپیک میزنید عشق قدیمی و اکس و فلان تو رابطه م فلانی را میخوام حالا یه تفر یه چی میگد چقد گارد میگیرید 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
ببینید داستان ما رو هیچکس نمیدونه بجز خودمون اون کسی که چند سال قبل رفت من بودم ولی نرفتم که بر نگرد ...

هر چی بود تموم شد finish 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
راحت میتونه بیاد تو حسابت

🤣🤣

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اگر همسرتون متوجه بشه هیچوقت از ذهنش بیرون نمیره حتی اگ ببخشه ،خودتونو بذارید جای همسرتون دوست داشتی ...

بابا اسکلمون کرده این

بی خیال

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

سلام لطفا روزهای زوج از ساعت ده تا دوازده لینک تاپیک رو برای نی نی یار یک بفرستید فورا پاک میکنند@ni ...

ممنونم چجوری باید لینک رو بفرستم؟

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

خوشبحال مادری ک همچین مردی پرورش داده،الان بدون نگرانی میشینه نگاش میکنه و لذت میبره

واقعا هم خوشا به حال مادرانی که پسرانی پرورش دادن که نه کار داره نه زندگی ، صبح تا شب تو سایت با عنوان بارداری هستن که اکثر کاربراش خانومه 

لذت بردنی هم هست

میدونم شاید از بیرون درست به نظر نرسه اون همسرمه نمیتونم جدا بشم بگم خانم یکی دیگه تو سرمه در حالیکه ...

خاک تو سرت

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .