2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
عزیزم عا رفی فکر کنم زودتر از ۶ ماه وقت نمیده..... صفحه پنج رو نگاه کن ببین اسمش و شماره تماس و آدر ...

آناجان دكتر انصاري فرد رو شنيدين چه جوريه كارشون؟؟؟ يه نفر تو ابن سينا كلي تعريفشو كرد بهم ولي من نميشناسمشون

...
منم یه بار مراجعه کردم به ایشون متوجه شدم که فقط یه سری داروی از پیش تعیین شده به همه میده و سونو ند ...

بچه ها هر دکتری با یه دارویی که بیشتر کار کرده و جواب گرفتن بیماراش، به همون دارو اعتقاد داره
مثلا دکتر من به گونال اعتقاد داره خیلی
چون از زبون خودش شنیدم که به دستیارش میگفت این دارو خیلی خوب جواب میده هم برای کسایی که عدد ذخیره بالا دارن هم عدد ذخیره پایین
در کنارش به اونایی که عدد ذخیره کم دارن مریونال هم میده

حالا یه دکتری یه داروی دیگه قبول داره
دکتر نصر هم درست میگین داروی اصلیش همون منوپیور هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شماهایی که جنوب هستین اصولا طبعتون گرمه  در این صورت اصلا اینایی که گفتی خوب نیست عسل و ...

احتمالسم هست چون کار شوهرم شدیدا تو گرماعه ینی وقتی میاد دیگه نا نداره حالا بهش گرد نخل نمیدم زل رویالو نمیدونم چه بهونه بیارم که نخوره

براش هرشب کمپرس میزار تا بیصش خنک شه

بازم سپاسگذارم لاله ي مهربون🌹🌹🌹 روزي سه تا دوهزار؟؟؟  از اون ويال ها كه مثل آمپول مايع ...

نه عزیزم روزی 3 تا هزار یعنی 3000 واحد
شوهر من روزی 2000 واحد میخورد
حالا اگه هزار واحدی میخریدم دو تا میخورد اگه دو هزار واحدی میخریدم یکی میخورد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها فکرکنید منم خواهرتونم.توروخدا راهنماییم کنید.دودلم بین انتخاب دکتر نصر و بیمارستان صارم واسه ...

عزیزم بستگی به این داره این آز اسپرم رو مرکز ناباروری دادن یا نه.....

چون اگه مرکز ناباروری باشه شرایطش خوبه حتی شانس طبیعیم دارین اما اگه غیر ناباروری بوده احتمالا شرایط بدتر هست.....

عزیز دلم ایجا همه از خواهرم به هم نزدیکترن.....

اگه میبینی هنوز به پستت جوابی داده نشده بدون هنوز رویت نشده پستت.....

من و خیلی از دوستان روالمون اینه به ترتیب پستارو میخونیم چون اینطوری تا حد امکان پستی از قلم نمیفته.....

پس به دل نگیر و یه کوچولو صبوری کن چون اینجا همه عزیزن و مطمئن باش تو هم عزیزی...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام سارا جون با دکتر نصر ادامه بده صارم خیلی وقتت رو میگیرن  همونطور که لاله سرخ جان گفتن پی ...

البته تا جایی که میدونم دکتر نصر کلا تست عدد ذخیره هم قبول نداره ها
از رو سونو خودش تقریبی میگه عدد ذخیره بیمار رو
به نظرم بهتره هر کسی میخواد بره پیشش قبلش تست عدد ذخیره رو بده تا تو عمل انجام شده قرار بده دکتر رو

بچه ها هر دکتری با یه دارویی که بیشتر کار کرده و جواب گرفتن بیماراش، به همون دارو اعتقاد داره مثلا ...

رومن فقط فوستیمون جواب میده.تو این دوسال که انواع دارو استفاده کردم این اومده دستم.

ذخیره من ۸ .به نظرتون بااین داروهای دکتر نصر جواب خوبی میگیرم؟

لاله جون به نظرت سیکل بعدیم ال دی بخورم که اماده باشم؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم بستگی به این داره این آز اسپرم رو مرکز ناباروری دادن یا نه..... چون اگه مرکز ناباروری باشه شر ...

قربونت برم .

میدونم عزیزم.شماها خیلی ماهید.قبلا هم بودم تو تاپیک.بعضی وقتا یه دفعه استرس میگیرم اصلا صبرم تموم میشه عجول میشم..ببخشید 🙈

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
البته تا جایی که میدونم دکتر نصر کلا تست عدد ذخیره هم قبول نداره ها از رو سونو خودش تقریبی میگه عدد ...

لاله جون

دکتری که نخواد ذخیره تخمدان رو قبل از سیکل پانکچر بدونه،به نظرتون کارش اشتباه نیست،خیلی جای بحث داره

به صورت شانسی دارو دادن اونم با این شرایط داروها و گرونی و ضررهایی که این داروها برای بدن داره

عزیزم همسرمن چندبار تو صارم ازمایش داد و هرسری دکترم دید گفت خیلی خوبه .همسرمم پیشم بود و حالا قانع ...

خب سونوی سریالی رو قبول دارم
کارش اشتباهه
چون کلا جزو روتین کار اینه که سونوی سریالی وجود داشته باشه
اینکه اکثرا جنین کم دارن یه علتش اینه که بیمارای دکتر نصر بیشتر عددذخیره پایین دارن
و در واقع علت معروف بودن دکتر نصر همینه
چون اونایی که عدد ذخیره کم دارن میرن پیشش (زیر1)
و انصافا هم جنین خوب و با کیفیت تشکیل میشه

در مورد اینکه گفتن همسرتون نرمال شرایطش بگین تعداد و تحرک و مورفو چطور بوده؟
متاسفانه دکتر نصر هم رو مردا زوم نمیکنه!!
اینم یکی از بدیهاش هست
یادمه یکی از بچه ها شوهرش مورفو 4 داشت اما دکتر نصر میگفت مشکل از شوهرت نیست!!همین مقدار نرماله
هر چی بنده خدا میگفت بابا خیلی ها تو رویان و ابن سینا از دادن مورفوی 20 داشتن مثلا!!
میگفت نه مگه مردا میمونن که مورفوی بالای 4 داشته باشن!!!!!!!!!!!!!!!!

یه سری بدی ها داره دکتر نصر
اما خب اصولا جواب دلخواه میگیرن ازش

شما عدد ذخیره ات چند هست؟