2777
2789
عنوان

وقتی همسرم از مادرش دفاع میکنه

1 بازدید | 102 پست

یا کارها و رفتار زشتش رو توجیه میکنه 

احساسم بهش خیلی خیلی رنگ میبازه 

از مادر زبون نفهمش ک هیچ انتظاری نیس 

چرا همسر درکم نمیکنه؟

چون مادرشع . فکر کنم اونم گلایه مادرتو کنه حتما اگه کامل دفاع نکنی حداقل کارشو توجیع میکنی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

چون مامانشه.

مامانش بدترین ادم دنیام باشه طبیعیه سمتش باشه.

درکی نمیتونه بکنه

چون محبت جای درکو میگیره

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون مادرشع . فکر کنم اونم گلایه مادرتو کنه حتما اگه کامل دفاع نکنی حداقل کارشو توجیع میکنی

اگه مادر منم بدی کنه من توجیه نمیکنم خودمو میذارم جای اون متاسف میشم ولی اینکه بگم ن مادرم هیچ تقصیری نداره این انصاف نیس

کاش ازدواج ها مثل زمان دوست دختر وپسری بود که هیچکدوم از اقوام دو طرف نمیشناسن طرف مقابل را ویا به خودشون حق دخالت نمیدن.

اینجوری اینقدر مادرشوهرها ومادر زنها بده نمیشدن.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
چون مامانشه.مامانش بدترین ادم دنیام باشه طبیعیه سمتش باشه.درکی نمیتونه بکنهچون محبت جای درکو میگیره

بدی رو هم متوجه میشه ها ن اینکه نشه بعد میگه ن تقصیر مامانم نیس تقصیر فلانیه چون مادرمو پر میکنه

عزیزم یه کلیپ از یه روانشناس داخل گوگل دیدم، خیلی جالب بود، توصیه می کنم شما هم به همراه همسرت با هم نگاه کنید. در همين رابطه است. 

سرچ کن : مجتبی تمسکی، خانواده همسر 

کلیپ های زیادی میاره، ولی اونی که 9 دقیقه و 2 ثانیه است، اون رو باز کن ببین. 

بدی رو هم متوجه میشه ها ن اینکه نشه بعد میگه ن تقصیر مامانم نیس تقصیر فلانیه چون مادرمو پر میکنه

خب همین دیگه هیچکس نمیاد بدی مامانشو بگه یا بگه اره مقصره

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

شوهر منم اینطوری بود تا ب مرز جنون رسیدم رفتارام طبیعی نبود و دست خودمم نبود شبانه روز گریه میکردم بهم فشار میومد خودزنی میکردم تا اینکه ب خودش اومد اما چه فایده بهترین سالای عمرم میتونس باشه ب بدترین شکل گذشت و هیجوقت از ذهنم پاک نمیشن، بخاطر خونوادش محدودم میکرد دعوام میکردن بهم حرفای زشت میزدن هیچی نمیگف پشتشون بود و وقتی جوابشونو میدادم دست روم بلند میکرد الان افسرده و مریضم زودرنجم وسواس گرفتم اما حتی درکم نمیکنه و براش مهم نیس درمان بشم یا نه فقط دیگه طرف اونا نیس