2777
2789
عنوان

کیا پسربچه ده یازده ساله دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 62 پست
معمولیه از نظر من تازه!معلمشون آخر هفته فقط دو صفحه کاربرگ می‌ده میگه برید عشق و حال ! چرا بچه تو س ...

دختر منم همینطور. یه صفحه کاربرگ ریاضی داشت. حدود یه صفحه هم فارسی. یکم هم علوم خوند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من کلاس ششمه حدود یکساعت نوشتنی داشت با امتحان هدیه ۹ درس

فقط یکساعت؟ به خدا منم خستم آخه کلنجاررفتن با بچه تواین سن ، خیلی سخته بااین همه تکالیف 

طوری شده که میخوام‌ببرم مشاوره میگم نکنه پسرمن مشکل داره که وضعیتم اینه همسرم هم همش غر میزنه چراانجام نداده وفلانو ...

خب مدرسشون معتقده تمرین وتکرارشون باید زیاد باشه نمیدونم چی بگم

من خب با توجه به روحیه پسرم و خودم طوریه که اگر همچین مدرسه ای داشتن با همچین روندی حتما عوض میکردم، من میم اول شادی و آرامش بعد درس 

تکلیف که که در حد دو صفحه کاربرگ داشت ولی خب امتحان ریاضی داشت دو روز کامل کار کردیم . کلاس پنجم . معمولا تکالیف زیاد نداره در حد یکساعت ولی هر روز امتحان دارن خیلی خسته شدم مگه میشه هر روز امتحان.  از اول سال هزار تا امتحان گرفته

دختر منم همینطور. یه صفحه کاربرگ ریاضی داشت. حدود یه صفحه هم فارسی. یکم هم علوم خوند.

پسر منم  همینه

اصلا بیشتر نمیشینه آخه واقعا دبستانی هستن چرا باید فشار بیاریم بهشون از الان؟؟ اینقدر بنده خداها قراره تو زندگی فشار بکشن کم و بیش که من اصلا واسش تو این سن سخت نمیگیرم شاد باشه بچه واسه فشاااار کشیدن وقت زیاد دارن…