2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
عزیزم برا ذخیره خیلی بالا همچین کاری میکنن ذخیرت چنده؟

آنا جان 

ذخيره من ٢.٦٢ بود 

آنچنان بالا نبود پس چرا برام كوتر كردن ؟

يادمه سر پسرم هم كوتر كردن 

قبلا نميدونستم كلا اين كار برا چيه اينجا فهميدم 

يعني ذخيره من الان اومده پايين ؟؟

دور هام  ٢٣/٢٤ روزه ست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کسانی هیسترو پیش رزاقی انجام دادن . ایا تاثیری داشته.چقدر هزینه اتون شد.و چقدر بعد هیسترو باردار ...

والا من هنوز وارد سيكل نشدم   

ان شاءالله شهريور 

ان شاءالله همه چيز برام خوب پيش بره 

همچنين براي شما 

آزمايش چرا نمى دين؟انشاالله باردارين

ممنونم عزیزم. ان شا الله که باردار باشم. آخه برای ما مگر اینکه خدا خواسته باشه و فقط یه معجزه میتونه باشه که باردار باشم. شوهرم که امیدی نداره. اما من این ماه دلگرمم به دلایلی که ان شا الله همینجا میام میگم که مثبت شدم و برای چی دلگرم بودم

پس احتمالا مشکل انعقادیو داری...... چون هر دو موردی که گفتی منم داشتم..... لخته موقع پری و گز گز و ...

سلام.منم دقیقا این دو مورد رو دارم.. پس منم مشکل انعقادی دارم؟؟؟ حتما به خاطر همین منفی شدم.با دارو حل میشه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خدا رو شکر که جنین داری هنوز ان شاء ا... این سری مثبتی اگه ازمایش های ایمنی انعقادی انجام ندادی حتم ...

ممنون عزیزدلم 

یک بسته دیگه دارم سه تایی

چشم حتما پیگیری میکنم و انجام میدم 

امروز از دکتر نصر برای ۲۳ ام همین ماه وقت گرفتم همسرم گفت اول برو پیش خودش ببین مینویسه؟و نظرش چیه؟

بعد اگر ننوشت میرم پیش رزاقی 

توکل به خدا 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم چی میشه که خارج رحمی میشه؟ خود آدم میتونه کاری کنه که اینجوری نشه؟ یا نه، از اختیار ما خارجه؟ ...

عزیزم خیلی احتمالش کمه اما متاسفانه هست 

من چون. مرکز ابن سینا دیر فهمیدن با اینکه مرتب مراجعه میکردم و درد شدید. و خونریزی داشتم اما متوجه نشدن و آخر هم فرستادنم پیش دکتر نصر ایشون سونو. کردن تشخیص دادن  چون خیلی دیر شده بود لاپراسکوپی شدم و لوله هام خارج شد

نگران نباش و بهش فکر نکن 

اگر خدای نکرده پیش بیاد. درد شدید و خونریزی   تهوع و استفراغ و درد کتف یا شانه اینا علایمش هستن

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام دوستان گلم. من مامامینوشی هستم که ماه قبل یعنی خرداد انتقالم منفی شده بود. تیر ماه۱۳ ماه پری شد ...

عزیزم چرا که نه......

اینایی که معجزه قسمتشون شده از مریخ نیومدن که یکی مثل من و شما و بقیه دوستان هستن......

ایشالله معجزه خدا قسمتت شده و همسرتم اینو با تمام وجودش لمس میکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان  ذخيره من ٢.٦٢ بود  آنچنان بالا نبود پس چرا برام كوتر كردن ؟ يادمه سر پسرم هم ك ...

عزیزم شاید خیلی کم بوده چون یادمه گفتی فقط چند تا نقطع رو سوزونده....

نمیدونم والا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.منم دقیقا این دو مورد رو دارم.. پس منم مشکل انعقادی دارم؟؟؟ حتما به خاطر همین منفی شدم.با دارو ...

حتما نمیشه گفت اما احتمالش بالاتره.....

شما که فکر کنم هپارینو داشتی عزیزم.....

احتمابا مشکلت بیشتر از انعقادیه.....

حالا بذار بررسی بشی.....

توکل به خدا.....