2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
یعنی باید ازشون ردز انتقال بخایم که با سونو انتقال بدن؟ یا خودشون این کار رو میکنن؟ منم ابن سینا می ...

عزیزم هر جایی اینکارو نمیکنن......

ابن سینا فکر کنم بدون سونو انتقال میده، لااقل اون زمان اینطور بود.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هر جایی اینکارو نمیکنن...... ابن سینا فکر کنم بدون سونو انتقال میده، لااقل اون.زمان اینطور بو ...

ای بابا.میپرسم ببینم چی میگن.

تخصص و امکانات خاصی میخواد با سونو انجام دادن؟ یا نه

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=65829799]انصافا کارت اشتباه بوده خدا رحم کرده....... دختر مواظب خودت باش....[/QUOTE]

انا جانم خوابيدم بهتر شدم دست شوى هم بهتر شده يكم 

زير دلم هم همچنان درد داره اما نه شديد كه گفتم اول 

طبيعى درد زير شكم ؟

راستى ٣تا سفيد تخم مرغ خوردم با برنج و دوغ هم زياد خوردم 

در ليست دكتر داده بعد پانكچر هم بود 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم هر جایی اینکارو نمیکنن...... ابن سینا فکر کنم بدون سونو انتقال میده، لااقل اون زمان اینطور بو ...

آناجون برا من اینبار همزمان ماما سونو شکمی کرد دکترم چشمش به مانیتور بود و انتقال داد .دفعه پیش انتقال داد بعد با واژینال دید و به به چه چه کرد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام بچه ها .من امروز ترشح سیاه دیدم . تا حالا برام پیش نیومده بود .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم هر جایی اینکارو نمیکنن...... ابن سینا فکر کنم بدون سونو انتقال میده، لااقل اون زمان اینطور بو ...

برای منم کلینیک نيکان با سونو انتقال دادن 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ای بابا.میپرسم ببینم چی میگن. تخصص و امکانات خاصی میخواد با سونو انجام دادن؟ یا نه

عزیزم دکتر منم بدون سونو انجام میده و میگه چون عمق رحمو میدونیم بر اساس اون انتقال میدیم.....

فکرتو زیاد درگیرش نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 65829799 ]انصافا کارت اشتباه بوده خدا رحم کرده....... دختر مواظب خودت باش....[/QUOTE] انا ج ...

خوب هر روز سفیده رو بخور.....

گوشت و مرغ و ماهیم بخور.....

آبم زیاد بخور.....

راستى يك شال بافتنى دور كمرم بستم و دوتا  پتو  هم روم انداختم به نظرت خوبه در گرما باشم&nb ...

خوبه ولی خیلی محکم نبند.....

هزینه  هیسترو چقدر شد .ایا تاثیری داشت

عزیزم برا من لاپراهیسترو بود بالطبع هزینش خیلی بالاتره.....

برا من ۱۴ شد.....

آناجون برا من اینبار همزمان ماما سونو شکمی کرد دکترم چشمش به مانیتور بود و انتقال داد .دفعه پیش انتق ...

پس احتمالا انتقالت با سونو بوده.....

عزیزم دکتر منم بدون سونو انجام میده و میگه چون عمق رحمو میدونیم بر اساس اون انتقال میدیم..... فکرتو ...

آخه من شنیدم هر جایی نباید تو رحم بذارن.جاهایی که بهتره و یک سری شرایط رو داره باید بذارن.

ممنون.چشم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

چه کسانی هیسترو پیش رزاقی انجام دادن .

ایا تاثیری داشته.چقدر هزینه اتون شد.و چقدر بعد هیسترو باردار شدید ...

ایا کسی بوده با وجود اسپرم ضعیف همسرش.بعد هیسترو .طبیعی باردار شده باشه.

یا اگه میکرو کرده .مثبت شده .ایا ..

اگه کسی تجربه داره بگه ممنون میشم ...

بجز رزاقی ایا کسی هست هیسترو خوب انجام بده.

بعد انجام هیسترو کسی  بوده .هیچ نتیجه ای ندیده باشه و بی فایده باشه براش.

قبل و بعد هیسترو چیکار باید کرد.