2777
2789
عنوان

ازدواج بامرد متاهل

2280 بازدید | 146 پست

بچه هامن یک دوستی دارم ۲۸ سالش هست این حدود ۸سال پیش به عنوان مراجعه کننده میره یک اداره بایکی ازکارکنان اونجا آشنا میشه میگه اون مرد تااو رومیبینه به اصطلاح دل میده با رفتار به دوستم نشون میده دوستم اعتنا نمیکنه ۳سال میگذره باز مجبور میشه بره اون اداره اینسری اون آقا شوخی میکنه ازش میپرسه مجردی یامتاهلی دوستم میگه نامزد دارم آقا عصبی میشه میگه طرف کیه به صراحت میگه بهانه بیارید دوستم میگه الانم خونه مادر همسرم دعوتم اونم میگه نرو بهانه بیار 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرده گفت بهانه بیار؟ به اون چه ربطی داره دوستت زیادی بهش رو داده انگار

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

خلاصه دوستم شیطون گولش میزنه بهش علاقه مند میشه بعد پایان اداری میره سرکارش وایمیسته یا سرتولدش براش کادو میگیره تاجایی که همکارای اون آقا می‌فهمن حراست اونجا اینو میخوان حراستی میگه این درسته توکادو بفرستی او بره خونه دعوا راه بندازه یک همکار دیگه به دوستم میگه فکرش درگیر کردی یکی هم بهش میگه قبلا اصلا باهمکارها کاری نداشته همیشه توخودش بوده ولی الان بهتر شده خوش اخلاق خوش برخورد شده تواون مدت مو کاشت لیزیک کرد ماشین شاستی خرید به سرو وضعش بیشتر می‌رسید 

وا

تو برخورد کاری اینا رو گفتن؟

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

اون دوست خودتی... گند زدی روت نمیشه بگی خودمم🙄🙄

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خلاصه دوستم شیطون گولش میزنه بهش علاقه مند میشه بعد پایان اداری میره سرکارش وایمیسته یا سرتولدش براش ...

پای دوستت اگر روز اول میشکست شرف داشت که بشه هم بازی شیطان

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد