2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
سلام بچه ها .من امروز ترشح سیاه دیدم . تا حالا برام پیش نیومده بود .

عزیزم نگران نباش احتمالا لکبینی یا هماتومه......

استراحت کن اگه قطع نشد زنگ بزن به دکترت بگو.....

نیاز باشه پروژسترون اضافه میکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه من شنیدم هر جایی نباید تو رحم بذارن.جاهایی که بهتره و یک سری شرایط رو داره باید بذارن. ممنون.چش ...

درسته خوب هر جایی نمیذارن.....

احتمالا طبق تجربه هم بدون سونو میدونن کجا دارن انتقال میدن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه کسانی هیسترو پیش رزاقی انجام دادن . ایا تاثیری داشته.چقدر هزینه اتون شد.و چقدر بعد هیسترو باردار ...

عزیزم خوب بیمارای رز اقی زیادن اینجا.....

که هم جواب گرفتن هم نگرفتن.....

پس نمیشه نظر قطعی داد بسته به شرایط و میزان مشکلات رو شده هست که آمار + یا - بالا پایین میشه.....

14میلیون.یا یک وچهارصد ....

عزیزم گفتم که من لاپراهیسترو کردم و آندومتریوز لگنی داشتم و لاپراهیستروسکوپیم با خز علی ۱۴ میلیون شد.....

من سه روز تو بیمارستان بودم و عملم سه ساعت طول کشید.....

هزینه این جور عملا بستگی به میزان کار و تایم عمل داره.....

لاپرا و هیسترو تشخیصی با درمانی هزینش قابل مقایسه نیست.....

البته خوب کسایی بودن که روده هاشونم درگیر بوده و حتی تا سی تومنم هزینشون شد......

مثلا یادمه یکی بود روده شو کات کردنو ۶ روزم تو بیمارستان بود و فکر کنم دو شبم آی سی یو، اون هزینش ۳۰ تومن شد.....

عزیزم معمولا نمیشه پیش بینی کرد...... بعضا میگن انتقال با سونو احتمالشو کمتر میکنه اما به نظرم یه ب ...

آنا جون از اونجاييكه علم ميكرواينجكشن رو اولين بار بلژيكى ها كشف كردن اينجا شديدا تاكيد دارن كه انتقال حتما بايد با مثانه پر و با سونو انجام بشه 

دليلشون هم براى مثانه پر اين هست كه وقتى فشار بر روى مثانه پر هست  و رحم به شكل مناسبترى در مى ياد و جايگزينى جنين صافتر و درست تر مى تونه انجام بشه

شايد يه دليلشون هم همين باشه

آنا جون از اونجاييكه علم ميكرواينجكشن رو اولين بار بلژيكى ها كشف كردن اينجا شديدا تاكيد دارن كه انتق ...

البته اينم اضافه كنم كه منظورم سونوى واژينال هست كه دفعه پيش برام انجام دادن ولى منفى شدم😔😔

االان هم منتظر پريود هستم كه همين ماه براى انتقال دوم برم

آنا جون از اونجاييكه علم ميكرواينجكشن رو اولين بار بلژيكى ها كشف كردن اينجا شديدا تاكيد دارن كه انتق ...

متوجه هستم خوب با سونو دقیقتره اما خوب بعضا بعد انتقال حتی به بهترین نقطه به دلایلی نامعلوم جنین تغییر مکان میده.....

منظور من اینه انتقال با سونو بحث خارج رحمیو منتفی نمیکنه.....

یه تشت بالا اوردم😢😭😣😣😣😣😣 دکتره یه کپسول دادا برا عفونتم تا میخورم‌حال و احوالاتم بهم‌میخوره ...

بهش بگو شاید یا تغییرش بده یا بگه یه داروی ضد تهوع هم باهاش بخوری......

سلام دوستان گلم. من مامامینوشی هستم که ماه قبل یعنی خرداد انتقالم منفی شده بود. تیر ماه۱۳ ماه پری شدم اما الان هنوز نشدم. سیکلهام هم معمولا۲۸-۲۹روزه ست. من تو فکر معجزه ام میگم ساید اثر داروها باشه و تقویتم کرده باشه و این ماه باردار شده باشم. اما همسرم میگه اثر داروهاست ک دیر پری شدی!!! نظر شما چیه؟

یه هفته ده روزی هم هست که یه دردای مبهمی زیر دلم گاهی برام ایجاد میشه.

پ ن: عکس پروفایلم رو تغییر دادم

عزیزم والا الان خیلی نمیشه در مورد بیمه ها نظر داد...... والا زمانی که من آز دادم دفترچه سلامتم برا ...

ممنون عزیزم مرسی ک جواب دادی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نیوا جان اگه خواستی آزمایش انعقادی بدی برو آزمایشگاه مرکزی میدان جوانشیر اونجا هم جوابش دقیقه هم کمت ...

ممنون گلم خیلی راهنمایی خوبی کردی بهم حتما میرم همونجا.فقط برا دی اف آی نمیدونم کجا برم.فقط معتضدی و جهاد آز اسپرم و دی اف آی دارن؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین