2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
 تخمک کشی بیهوش کامل نمی کنن در حد نیم ساعت بیهوشی و تمام انتقال هم که مث معاینه معمولیه و درد ...

اها خوبه پس دکتر به منم گفت احتمالا داروهات گرون در بیاد ولی ایرانی گفت کمتر یه تومنه منم گفتم شاید ایرانی جواب نده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ميتونم سوال كنم شرايط همسرتون چه طور بوده؟ ببخشيد بري اين سوال ميكنم كه بدونم ايا كم تحركي باعث ميشه ...

مورفولوژی کمتراز۱بودمن بیشتر فکر میکنم چون گذاشتن جنینا بلاست بشن ازبین رفتن جنین ۳روزه اصلا نگه نداشتن

اره سونو وازینال و پام اسمیر انجام دادم ولی مثانم خالی بوده

پس عزیزم نگران نباش در همون حده.....

ضمنا کمتر دکتری با سونو انتقال بده.....

انتقال با سونو هم باشه واقعا کاری نداره اونایی که بهت اون مدلی گفتن اغراق کردن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پله بعد از انتقال باید اروم بری اگه عدد ذخیره زیاد داری در طول سیکل و مصرف امپولا هم حالت دویدن نبا ...

خیییلی از توصیه هات ممنونم لاله جونم.شما و انا قطعا از بهترین ها هستین.ممنون ازت.

ولی عدد ذخیره من 1.5بود.

اما بازم رعایت میکنم حتما.

درباره اون امپول زولادکس بهم گفتن 21پری 20مرداد.بزن.

ولی من 29تیر لکه بینی داشتم و 30کاملا پری شدم.حالا روز امپولم میشه کی؟17یا18مرداد؟تاریخ رو اونجا بهم اشتباه گفتن.درسته؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
پس عزیزم نگران نباش در همون حده..... ضمنا کمتر دکتری با سونو انتقال بده..... انتقال با سونو هم باش ...

خوب خداروشکر

بعد انا از عفونت پنیری چیزی میدونی دکتر بهم قرص داکسی سایکلین داده برا همینه احیانا؟؟؟

بعدشم وقتی میخورم سر گبجه میگیرم همش ولی ترشحم بیشتر میشه بنطرت این نشدنه از بین رفتن عفونته

خیییلی از توصیه هات ممنونم لاله جونم.شما و انا قطعا از بهترین ها هستین.ممنون ازت. ولی عدد ذخیره من ...

عزیزم اولین روز همون روز خونریزی کامل هست لکه بینی حسلب نیس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم خوب میتونه دلایل متفاوت داشته باشه فکر کنم یکیش میتونه مشکل انعقادی باشه..... مشکل غلظت خونم ...

نمیدونم مشکل دارم یا نه آز ندادم تا حالا.ولی تو خون پری هم اکثر اوقات لخته دارم و خون راحت نمیاد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اره سونو وازینال و پام اسمیر انجام دادم ولی مثانم خالی بوده

پس عزیزم نگران نباش در همون حده.....

ضمنا کمتر دکتری با سونو انتقال بده.....

انتقال با سونو هم باشه واقعا کاری نداره اونایی که بهت اون مدلی گفتن اغراق کردن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیییلی از توصیه هات ممنونم لاله جونم.شما و انا قطعا از بهترین ها هستین.ممنون ازت. ولی عدد ذخیره من ...

عزیزم فدات لطف داری.....

عزیزم شما ۲۱ پری بزن چون یه روز دیرتر پری شدی یه روزم دیرتر بزن.....

خوب خداروشکر بعد انا از عفونت پنیری چیزی میدونی دکتر بهم قرص داکسی سایکلین داده برا همینه احیانا؟؟؟ ...

عزیزم من ترشحات پنیریو تجربه نکردم اما بله داکسی داسکلینو واسه عفونتت داده.....

با شکم خالی نخور.....

ببین بازم حالتو بد میکنه؟

عزیزم فدات لطف داری..... عزیزم شما ۲۱ پری بزن چون یه روز دیرتر پری شدی یه روزم دیرتر بزن.....

قربونت برم.حقیقتو گفتم عزیزم.

بااین حساب من 18مرداد بزنم.درسته؟

چقدر خوب دقیقا روز تولدم میشه اولین دارویی که استفاده میکنم.انشاالله خوش یمن باشه برام.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
نمیدونم مشکل دارم یا نه آز ندادم تا حالا.ولی تو خون پری هم اکثر اوقات لخته دارم و خون راحت نمیاد

پس احتمالا مشکل انعقادیو داری......

چون هر دو موردی که گفتی منم داشتم.....

لخته موقع پری و گز گز و خواب رفتن دست و پارو......

قربونت برم.حقیقتو گفتم عزیزم. بااین حساب من 18مرداد بزنم.درسته؟ چقدر خوب دقیقا روز تولدم میشه اولی ...

بله ۱۸م بزن.....

ایشالله یه شروع زیبا برات تو این سالروز تولدت رقم میخوره......

اولین استارت برا مادر شدنته......

پیشاپیش تولدتم مبارک......