2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
واسه من 5 روز از پانکچرم گذشته میخوان انتقال بدن الان بلاسته؟؟

عزیزم جنین پنج روزه ست......

معمولا پنج روزه بلاست میشه برا بعضیام کامپکت یه مرحله قبل بلاست میشه....

من میکروی دومم ۴ تا جنین داشتم پنج روزه بودن دو تاش بلاست بود دو تاش کامپکت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله دوبار.هر دو سالم کاملا..نا مشخص تشخیص دادن

پس قطعا آزمایشگاه مرکز ناباروری بوده بیرون نرفتین.....

اگه اینطوره پس احتمالا مشکل از همسرتون نیست البته خوب از نظر ژنتیکی همسرت بررسی نشده....

خودتم از نظر ایمنی انعقادی شاید مشکل داری.....

رحمت بررسی شده؟

هیسترو شده؟

آندومتریوز نداری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات فرشته زمینی....😙😙😙

فدات عزیزم.....

آنا جون  چقدر حرفات به دل می شینه    

عزیزم چون حرف دلمونه.....

چون ماها همدیگرو میفهمیم.....

نه سالم....

کاریوتایپم بده همسرت خیالت باز راحتتره.....

البته بهتره خودتم بدی.....

من اندومتریوز خفیف دارم خیلی امید واشتم طبیعی باردار بشم کسی نبود هبا اندومتریوز طبیعی باردار بشه

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

من اندومتریوز خفیف دارم خیلی امید واشتم طبیعی باردار بشم کسی نبود هبا اندومتریوز طبیعی باردار بشه

چرا بودن اما خوب خودش میتونه بعضا مانع باشه.....

بستگی داره.....

مال من تو لگنم بود و بعد دو میکروی منفی که آندومتریوزمو تشخیص دادن گفتن قبلش باید عمل کنم چون ممکنه بازم منفی بشه اما خیلیام بودن بهشون گفتن نیاز به عمل ندارن.....

انجیر و آلو با هم خیس میکردم ،خاکشیر و گلابی ،دیگه جواب نمیداد...روغن زیتون ک آنا جون گفتن انج ...

بهار جون خاکشیر برای تسهیل روند زایمان طبیعی تو ماه اخر مصرف میشه ها!!
حالا ماها که پروژ داریم شاید برامون ضرر ان چنانی نداشته باشه اما گفتم در جریان باشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون تو خودتو ناراحت نکن. شانس من خیلی خرابه...هررچی تلاش و نذر و نیاز و دعا و التماس انگاردنه ...

چه جوری ناراحت نشم
یعنی چی سه تا سقط که چیزی نیست؟
میگفتی خانم دکتر اصلا میدونی سقط چیه؟ سر جای گرم و نرمت نشستی مردم 4 تا 4 تا سقط کنن بیان مطباتون شما ها ویزیتتون رو بگیرین و سفرای خارجه تون رو برین!!!
بعدشم این خانم دکتر اصلا از درمان ناباروری چیزی میدونه؟
هر سیکل انتقال 35 درصد حدودا شانس مثبت شدن داره (بین 30 تا 35 درصد) این امار مسخره اش رو از کجاش در اورده بود؟
خیلی احمق بوده !!
میشه اسمشو بگی؟اصلا در زمینه ی ناباروری کار کرده قبلا؟

عزیزم اگه میخوای به چند جای دیگه سر بزنی اول به منشی بگو این لیست رو بدین دست دکتر من نه میخوام ویزیت بشم نه میخوام دکتر رو ببینم ، ویزیت میدم دکترم زحمت بکشه این آزها رو بنویسه برام
اگه نمینویسه الکی وقتم رو نگیرم!!
ترو خدا همین جوری بگو
الکی نری کلی چند ساعت وقتت رو بگیری اخرشم هیچی !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون تو خودتو ناراحت نکن. شانس من خیلی خرابه...هررچی تلاش و نذر و نیاز و دعا و التماس انگاردنه ...

برای بقیه مشکلاتی که داشتین و دارین خیلی ناراحت شدم
جز دعا کاری از دستم بر نمیاد
در زمینه ی کار هم متاسفانه فعلا اوضاع جامعه همینه و اکثر مردم همین مشکلات رو دارن
امیدوارم خدا خودش یه نگاهی بندازه به همه مون
جون مردم در اومد !!

دوستان من يك مطلبي خوندم راجع به تخم شربتي كه ميگفت چند برابر لبنيات كلسيم داره، ولي اصلا اطلاعي تدا ...

عزیزم درسته
تو بارداری هم منع مصرف نداره
من اوائل بارداریم به خاطر مشکل مشکل کلیه دکترم نمیتونست بهم کلسیم بده برای همین گفت تخم شربتی بخور که گفتم میخورم و خودش هم تاکید کرد هم تخم شربتی هم انجیر خشک رو مدام و هر روز مصرف کنم
در حد یه لیوان هیچ مشکلی نداره

چه جوری ناراحت نشم یعنی چی سه تا سقط که چیزی نیست؟ میگفتی خانم دکتر اصلا میدونی سقط چیه؟ سر جای گرم ...

عزیز دلم .فدای اون دلت ....که خیلی دلسوزی .

رفتم پول ویزیتم رو پس گرفتم .

خخخ.گفتم لاله جون گفته ...😅😅😅

میرم فردا مطب رزاقی .ببینم منشیش مینویسه ..توکل بخدا 

لاله جون نمیدونم دقیق چه مارکی خوبه اما منم شدیدا مستعد یبوست بودم سر دخترم که دکتر خواست آهن تجویز ...

شاید به خاطر مشکل معده ام نداده
حالا این بار رفتم ازش میپرسم حتما اگه برای معده مشکل نداره اینو بخورم من بعد

گلم یعنی بخاطر چ کنسل میشه ۷ تا ۸ هزار باشه ؟ اگه کمتر هم باشه کنسل میشه ؟ من ک فولیام هم ب روز دهم ...

عزیزم گفتم که وقتی استرادیول بالا باشه هم جزو بیماران هایپری محسوب میشه بیمار و انتقال کنسل میشه دیگه
در حد 3 تا 4 هزار باشه کنسل نمیشه