2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
مرسی عزیزم قدم ۱۶۰ اینایی که گفتی رو میخورم شکر خدا

خب پس حدودا 7 8 کیلو اضافه داری
شاید برا همین نداده مکمل

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا كشك ميخوردم، يبوست گرفتم قطعش كردم، الانم فقط فيفول ميخورم و يدوفوليك، مرسي از راهنماييت به دكت ...

کلا لبنیات یبوست رو تشدید میکنه چون سرده 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شربت انجیر فیژان دارم روی جعبه ش نوشته در بارداری ممنوع

فک کنم اون سری یکی از بچه ها اینجا گفت دکتر براش نوشته
به نظرم از خود دکتر بپرس امن تره این جوری

دکتر خودم که چهار پنج سال سرکارمون گذاشت.مثلا بهترین دکتر شهرمونه. اومدم تهران دادم یه متخصص بنویسه ...

به نظرم میگفتی اگه نمینویسین من برم ویزیتم رو پس بگیرم
چی بگم

میخواستی بگی اتفاقا دکتر رزاقی دقیقا همینا رو مینویسه منم از رو نسخه ی خودش که برا سقط مکرر مینویسه برداشتم چون خودش نیست اوردم یه دکتر دیگه بنویسه!! حد اقل میچزوندیش!!

عزیزم خب چرا اومدی تهران برای نوشتن ازها
تو شهر خودت میدادی یه دکتر زنان بنویسه

دوستان من لگنم خيلي درد ميكنه، گاها به پاي چپم ميزنه اصلا فلج ميشم ناجور، شبها مخصوصا خيلي براي خواب ...

عزیرم من مدتهاست لگنم سمت چپ درب و داغونه.....

طبیعیه نگران نباش.....

من آخراش از درد دنبالچه اصلا نمیتونستم بشینم.....

خلاصه از این برنامه ها داریم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر خودم که چهار پنج سال سرکارمون گذاشت.مثلا بهترین دکتر شهرمونه. اومدم تهران دادم یه متخصص بنویسه ...

وای اعصابم خورد شد!!
فله ای چیه اخه
میخواستی بگی والا فعلا ویزیت شماها فله ای هست که دوست ندارین به این راحتی کسی باردار بشه تا شما بیماراتون کم نشن!!

نه مركز ناباروري نداده  قرار بود الان دي اف آي بده  اتفاقا ب داداشم گفتم مركز ناباروري ب ...

فدات بشم به همچنین......

عزیرم پس به آزش نمیشه اعتباری نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رنج نرمالش تا چن بودش ؟

عزیزم گفتم که رنج نرمال بر اساس شرایط عادی نوشته میشه تو برگه که مثلا تا 400 500 هست
رنج نرمال تو سیکل رو خود دکتر میدونه تو برگه ی آز چیزی نمینویسن
قبلا نوشتم نزدیک 7 8 هزار باشه سیکل انتقال کنسل میشه

میگم ک لاله جووون. منظورم این بود ک هر کسی متفاوته. من کلا آز استرا نداشتم تو پانکچر.. ن قرص نه آز..

تو سیکل پانکچر؟
اخه گفتین تو سیکل انتقال

خب کسی که کلا عدد ذخیره اش کم باشه آز استرا نمیدن بهش شما عدد ذخیره ات حتما بالا نیست

عزيزم چندتا دونه انجير خشك رو بزار توي يه ليوان آب، بعد دو سه روز شيره اش درمياد، هم مقوي هم مسهل، م ...

انجیر و آلو با هم خیس میکردم ،خاکشیر و گلابی ،دیگه جواب نمیداد...روغن زیتون ک آنا جون گفتن انجام دادم سریع عمل کرد برام🙈...ممنونم عزیزم

وای اعصابم خورد شد!! فله ای چیه اخه میخواستی بگی والا فعلا ویزیت شماها فله ای هست که دوست ندارین به ...

لاله جون تو خودتو ناراحت نکن.

شانس من خیلی خرابه...هررچی تلاش و نذر و نیاز و دعا و التماس انگاردنه انگار اخرش هیچی.

فکر کنم خدادکلا نمیخواد.نه فقط تو این مورد کلا انگار زندگیم طلسم شده .خونه مون از دست دادیم.ماشین دو تا دوتا داشتیم الان یکی هم نداریم .دزد کل زندگیمون رو برد کلی طلا که میخواستیم خونه بخریم.شوهرم به هر کاری دست میزنه نمیشه .خودم کارمند بودم کارم از دست رفت .بیمه باطل شد....اینم از بچه ....

کاش از یه چیزی شانس داشتم میگفتم که این نیست عیب نداره....بیخیال....یا کمتر اذیت میشدم ....

خدایا کجایی😢😢😢😢

نمیدونم چرا دلم این همه گرفته ....

میگه سه تا سقط که طبیعیه.سه تا میکرو هم که چون بیست درصد احتمالش هست مشکلی نیست ....

لاله جون شهر خودم نمینوشت.

چیکار کنم به نظرت .

بازم توکل بخدا میرم فردا چند جا ببینم چی میشه ...

دوستان من يك مطلبي خوندم راجع به تخم شربتي كه ميگفت چند برابر لبنيات كلسيم داره، ولي اصلا اطلاعي تدارم كه خانوماي باردار ميتونن استفاده كنن يا نه، در ضمن تو استفادش نبايد زيادروي كرد چون باعث ضعف اعصاب ميشه 

عجیبه اما تخــم شـربتی

🔹5 برابر کلسیم بیشتر از شیر

🔹7 برابر ویتامین C بیشتر از پرتقال

🔹3 برابر آهن بیشتر از اسفناج

🔹2 برابر پتاسیم بیشتر از موز

🔹8 برابر امگا 3  بیشتر از ماهی دارد

اين خاصيت هاي تخم شربتي

سلام.ازتون ممنونم که برام دعا کردید تو این یک هفته بیمارستانی و دکتری نبود که نرم  .اما هیچکدو ...

عزیزم ایشالله معجزه خدا شامل حالت میشه.....

تا میتونی استراحت کن.....

آب زیاد بخور.....

خدارو چه دیدی شاید میزان مایع بالاتر رفت.....

سرم چی بهت نزدن؟

شاید کمک کنه.....

خوب حالا که سقط نمیکنن لااقل کمک کنن شاید فرجی حاصل بشه.....