2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
ای وای من چند بار خوردم😐

نگران نباش منم میخوردم سر دخترم چیزیمونم نشد.....

اما دیگه نخور برا راحتی خیالت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نحوه طزريق ارگالوتران را بگيد لطفا  احتياج به هوا گيرى هست يا نه ؟  دور ناف خوبه ؟

ببین صفحه ۶ رو نگاه بنداز مشابه ستروتاید باید باشه.....

تزریق انواع آمپولارو سعی کردم جمع کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هاش ام جی برا تحریک تخمدانه از روز دوم سوم پریودی شدوع میشه..... هاش سی جی واسه آزاد سازی تخمکه و ۳ ...

Mg تا چند روز باید تزریق کرد؟؟؟؟بدون نسخه هم میدن؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
میبینی شک نکن..... من شرایطی داشتم که همه فقط فکر میکردن بدختی و حسرت و غم تنها هم دمم قراره باشه.. ...

آنا جون حرف دل منو زدى....نمى دونى از وقتى باردار شدم خيلى ها چشم ديدن ندارن در صورتى كه خودشون صدتا نوه نتيجه بچه دارن.بجاى تبريك گفتن هى زنگ مى زنن پرسجو كه من آيا كاشت انجام دادم ...

خيلى اعصابمو بهم مى ريزن قبل از اين ماجرا چشم نداشتن منو شوهرمو زندگيمونو ببينم و حالا ناراحتن از اين كه من باردارم....

دوست خودم حتى يه زنگ نزد تبريك بگه شوهرشم كن ادعا مى كرد دوست صميميه شوهرمه اصلا زنگ نزد....پست سرمون گفتن اينا مى دونستن به ما نگفتن مخفى كردن...

فقط از خدا مى خوام همچين آدامايى رو از زندگيمون دور نگه داره واقعا مى ترسم جلو چشمشون ظاهر بشم . انشالله آدم دشمن شاد نشه هيچ وقت. 

میبینی شک نکن..... من شرایطی داشتم که همه فقط فکر میکردن بدختی و حسرت و غم تنها هم دمم قراره باشه.. ...

خیلی براتون خوشحالم ان شاا...همیشه خوشبخت بمانید

من تاپیک رو نخوندم پست اولتون ودیدم واومدم صفحه اخر این پستارو دیدم منم بهم گفتن ای وی اف ولی شدید ترسو نگرانی دارم

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

Mg تا چند روز باید تزریق کرد؟؟؟؟بدون نسخه هم میدن؟؟

عزیزم بستگی به نیاز بدنت و پاسخ بدنت داره.....

مثلا من بالاترین دز دارو رو داشتم.....

خیلیام کمترین دارو رو داشتن.....

باید وارد سیکل بشی بعدا.....

عزیزم فکر نکنم اولا بدون نسخه بدن.....

اگه بخوان بدن هم با بیمه هزینش خیلی فرق میکنه اگه بیمه داری بهتر نیست ازش استفاده کنی؟؟

عزیزم بستگی به نیاز بدنت و پاسخ بدنت داره..... مثلا من بالاترین دز دارو رو داشتم..... خیلیام کمتری ...

من قراره اگه این ماه باردار نشم برم تو سیکل میکرو.بعد 3 سال نازایی..خیلی راها رو رفتم کلی دارو..ولی نمیدونم چرا باز دنبال یه راهی هستم

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
آنا جون حرف دل منو زدى....نمى دونى از وقتى باردار شدم خيلى ها چشم ديدن ندارن در صورتى كه خودشون صدتا ...

دقیقا.....

میفهمت.....

اما بعضا نمیتونی خیلیارو از زندگیت حذف کنی......

غریبه هارو راحت میشه کات کرد اما عزیزاتو به هزار دلیل نمیشه......

یه دلیلش دلته چون عزیزت هستن حتی اگه عزیزشون نباشی......

یه دلیل دیگش اینه برات سخته دیگران بدونن که برا عزیزات عزیز نیستی.....

وقتی ببینی غریبه ها تورو تاج سرشون میکنن خیلی دردناکه ببینی عزیزای خودت نه تنها شادیات شادشون نمیکنه بلکه لحظه شماری میکنن غمتو ببینن که بگن تو نمیتونی شادتر از ما باشی.....

من همیشه رقابت + رو دوست داشتم.....

حتی دوست داشتم رقیبامم قدر باشن که اگه موفقیتی کسب میکنم موفقیت واقعی باشه.....

دیگه شادی عزیزت چیزی نیست که نخواهی ببینی.....

دیگه باید خیلی سخت نگرفت.....

من یاد گرفتم دیگه از کسی انتظار نداشته باشم.....

اینطوری راحتتره....

خیلی براتون خوشحالم ان شاا...همیشه خوشبخت بمانید من تاپیک رو نخوندم پست اولتون ودیدم واومدم صفحه اخ ...

عزیزم نترس کاری نداره.....

اینم یه راهه خدا معجزه شو نشونت بده.....

مامان میشی شک نکن.....

من قراره اگه این ماه باردار نشم برم تو سیکل میکرو.بعد 3 سال نازایی..خیلی راها رو رفتم کلی دارو..ولی ...

عزیزم همسرت آز اسپرمشو مرکز ناباروری داده؟

دقیقا..... میفهمت..... اما بعضا نمیتونی خیلیارو از زندگیت حذف کنی...... غریبه هارو راحت میشه کات ...

واقعا راست مى گى.....

ولى خداروشكر اكثرا ازم دورن شهرهاى ديگه هستند.

از اونايى كه اصلا توقع نداشتم صد پشت غريبه بودن زنگ زدن تبريك گفتن...