2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
نه عزیزم تو پانکچر نداشتم استرا تو انتقال داشتم. ذخیرمم حدود ۴و خورده ای.

عزیزم چند تا فولی داشتی؟ چند تا تخمک ازت گرفتن؟
خب شما با توجه به عدد ذخیره ات بهتر بود انجام بدن برات
مگر اینکه تعداد فولیهات کم بوده باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم گفتم که وقتی استرادیول بالا باشه هم جزو بیماران هایپری محسوب میشه بیمار و انتقال کنسل میشه دیگ ...

گلم منظورت اینه ک انتقال کنسل میشه یا پانکچر ؟ من انتقال ندارم پانکچر دارم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیکل انتقال یا سیکل پانکچر ؟؟؟ من انتقال ندارم پانکچر دارم

عزیز!!!! خط اخر نوشتم انتقال کنسل میشه
قبلا گفتم شما که انتقال نداری نباید نگران زیاد بودنش باشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چرا بودن اما خوب خودش میتونه بعضا مانع باشه..... بستگی داره..... مال من تو لگنم بود و بعد دو میکرو ...

برای م ن باعث التهاب لگن شده حالا وقت گرفت مبرم پیشد کتر عارفی البته گفت هابان وقت میده ببینم نظر ایشون چیه

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

منم چند بار خوردم ولی آنا جون الان نت سرچ کردم خاکشیر اوایل بارداری خوب نیست😏

احتمالا همونطور که لاله جون گفتم چون پروژسترون داریم مشکلی ایجاد نکرده.....

البته من دیدم دوستام که طبیعیم باردار بودن خوردن اما من کلا چون تنبلیم میومد بشورم دیر به دیر درست میکردم.....

خلاصه به خیر گذشته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز!!!! خط اخر نوشتم انتقال کنسل میشه قبلا گفتم شما که انتقال نداری نباید نگران زیاد بودنش باشی

مرسییی گلم راحتم کردین . یعنی اگه بالا یا پایین باشه ربط نداره و پانکچر انجام میشه ؟ من ب دکتر گفتم ک من انتقال ندارم چرا استرادیول دادی گفتش ک شاید تخمکات بی کیفیت و پوچ باشن و تخمک کشی نکنیم ی همچین چیزایی 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام خانما خوبید من امروز نوبت دکتر داشتم . گفت شکمم انقباض داره دو تا دیگه امپول داده گفت ۱۲ ساعتی ...

عاطی جان دکترت کی بود؟
اصولا بعد از هفته ی 34 بچه دستگاه نمیره
ترو خدا خودتو اذیت نکن
مخصوصا که بتا متازون هم زدی

ببین یه دوستی داشتم از همون اول بارداری انقباض داشت خیلی فجیع
سرکلاژ هم داشت
سابقه ی زایمان زود رس تو هفته ی 29 هم داشت
اما شکر خدا با استراحت تا اخر 38 رفت
ارامش خیلی تاثیر داره
این دوستم بنده خدا یه روز در میون میرفت بیمارستان سرم میزد و توش برات سولفات میزدن تا مثلا یه روز انقباض هاش کنترل بشه
ایزوپرین هم میخورد

شما که شکر خدا بیشترش رو طی کردی

لاله جون یه سوال..... من سر دخترم بعد ماه سوم بارداریم که طبعم رو به گرمی و اعتدال رفت دیگه شیر (غی ...

منم میخواستم همین مساله اسید لاکتیک رو بگم
بله ممکنه کلا خود بچه هم حساسیت داشته باشه برای همین بدنت واکنش نشون میده
یا بدن خودت مستعد واکنش نشون دادن شده
در ضمن پسر بچه ها چون طبعشون گرمه اصولا طبع مادر هم تو بارداری عوض میشه و رو به گرمی میره
کسانی که طبعشون گرمه بیشتر مستعد دل پیچه بعد از خوردن شیر هستن و روده هاشون سریع واکنش نشون میده

البته اینم بگم ماست درصد بالاتری اسید لاکتیک داره مگر اینکه چکیده مصرف کنی
اگه چکیده نمیخوری ولی باهاش دل پیچه نداری مربوط به اسید لاکتیک نیست و مربوط به نوع قند موجود در شیر هست که خب تو ماست و دوغ به خاطر فعل و انفعالات تبدیلی شیر به ماست و دوغ دیگه از این قند به صورت ازاد خبری نیست

برای م ن باعث التهاب لگن شده حالا وقت گرفت مبرم پیشد کتر عارفی البته گفت هابان وقت میده ببینم نظر ای ...

پس عزیزم تا قبل آبان میخوایی کلینیک آندومتریوز ابن سینا یه ویزیتی بشی بدک نیست.....

هر چی باشه کارشون اینه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسییی گلم راحتم کردین . یعنی اگه بالا یا پایین باشه ربط نداره و پانکچر انجام میشه ؟ من ب دکتر گفتم ...

پس اگه عددش خیلی پایین باشه شایدم کنسل کنن.....

یعنی بالا بودنش باعث کنسل شدن پانکچرت نمیشه فقط بالا باشه ریسک هایپریو داری.....

اما احتمال داره اگه خیلی پایین باشه کنسل بشه.....

شاید واسه این گفته نمیدونم.....

پس بلاست بهتره؟

نمیشه گفت کدوم بهتره اما خوب بلاست یه خان رو هم رد کرده اما کلا سلامت ژنتیکی جنین ربطی به بلاست و چند روزه بودن نداره!!!!!

من انتقال سومم ۴ روزه و کامپکت بودن و + شدم!!!!!