2777
2789
عنوان

تعبیر خواب ذکر گفتن

1 بازدید | 2 پست

سلام دوستان

من خیلی کم خواب و بد خوابم بخاطر مشکلاتی که دارم معمولا میرم تو رختخواب تا خوابم ببره خیلی طول میکشه منم شروع میکنم به ذکر گفتن و سوره هایی که بلدم خوندن تا خوابم ببره

امروز نزدیکهای صبح خواب دیدم پسر بچه ای داره ذکر 

(سبحان الله، والحمدلله ولا إله إلا الله، والله أكبر)  رو میگه فقط یک جاییش رو اشتباه میخونه من تصحیح میکنم و بعدش تکرار میکنم تو خواب میشه بفرمایید تعبیرش چیه؟

میدونم نباید خواب رو تعریف کرد من صبح بیدار شدم صدقه هم دادم فقط چون درگیر یکسری مشکلات هستم گفتم شاید نشونه ای باشه 

ولی نمیخوامم الکی دلم رو خوش کنم سالهاست فقط منتظر یه معجزه ام😔😔😔😔

گوگل : به طور کلی تعبیر خواب ذکر گفتن و ذکر خدا در خواب و تلفظ نام خدا بزرگترین گواه بر خیر فراوانی است که بیننده خواب از آن برخوردار است و شادمانی که از آن برخوردار است. اگر مجرد باشد، ممکن است مژده ازدواج قریب الوقوع او باشد، یا اگر ازدواج کرده باشد، فرزندی قریب الوقوع دارد.

گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.