2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
بهترين دكتر برا ميكرو و نازايي كيه تو تهران؟؟ كيا با اولين ميكرو باردار شدن؟؟

عزیزم بهترین که نمیشه گفت دکتر خوب چند تایی هستن بستگی داره نسبت به کدوم حس بهتری داشته باشی و بتونی تا حد زیادی بهش اعتماد کنی.....

بار اول نتیجه گرفتنم بستگی به شرایط فرد داره اگه فقط مشکل لقاح و انتقال به رحم باشه خوب شانس بارداری با اولین میکرو بالاست به دکترش ربط نداره.....

اما اگه مثل من و امثال من که بعد چند تا میکروی منفی آزهای تکمیلیو انجام دادن و معلوم شده مشکلات بیشتری داشتن خوب احتمال نتیجه گرفتن بدون بررسی تکمیلی کمتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه مامان های که دوردونه هاشون رو از خدا گرفتن و مامان گلهایی که منتظرن خدا تو دلشون یه مروا ...

خوش اومدی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ...من بعد از پانکچر و کلی اذیت شدن برای هایپر پریود شدم ... اما یه سوالی مغزم رو مشغول ک ...

عزیرم بستگی به رژیم لاغریت داره.....

لاغر شدن خوبه اما به شرطی که نیازهای ویتامین و پروتئین و کلا اساسی بدنت تامین بشه.....

مثلا ما شبها اخیرا قبل بارداری طبیعیم که یه معجزه بود فقط خودمو و همسرم سالاد میخوردیم اما سالادهای سالم.....

یا میوه میخوردیم.....

هر دومون ده کیلو وزن کم کردیم.....

من خودم خواستم...موقع اسپکولوم گذاشتن من اذیت میشدم

اها.بمنم گفت ناشتا بیا .. اما بیهوش نکردم.

چندتا انتقال دادی؟

دوبار قبلم با طرازی بود؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
با طرازی بودم...۳ تا انتقال دادم

بعد همون بار اول ک منفی شد برات آزهای تکمیلی نوشت؟ علت رو بفهمه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
با طرازی بودم...۳ تا انتقال دادم

منم ستا.البته گفت دوتاش کیفیتش بهتره.دکتر جنین شناسی خودشم اومد.

نه قبل از شروع درمانم در همون ابتدا آزمایشهای ایمنی انعقادی برام نوشت

اوکی.

برای من که نه. همون اول فقط ازمایش های هورمونی نوشت ک رفتم ازمایشگاه نیلو..

جوابشم بعد یهفته اومدو پنج شیش برگه بود.

سلام خانم ها

چند روزی نبودم . نتونستم پیام هاتونو کامل بخونم . رفتم پیش دستیار دکتر خزعلی و ایشون گفتن آقای دکتر مشخص نیست کی بیاد و ممکنه مهرماه هم نتونه بیاد و .... بعدش رفتم پیش دکتر خودم که پیشنهاد داده دوباره انتقال بدم و البته این بار دوماه ویزان بخورم بعدش بیام برای انتقال که نپذیرفتم و گفتم اصلا شرایط انتقال رو ندارم دیگه . بهم پیشنهاد داد که دوباره پانکچر شم و بعدش برم برای عمل که باز هم نپذیرفتم چون ۳تا جنین فریز دارم اصلا حوصله دوباره پانکچر شدن رو هم نداشتم . معتقد بود که دوباره تخمک بگیره و جنین تشکیل شه و این بار جنین هارو بفرستن ژنتیک و فقط سالم هارو انتقال بدن که در نهایت نپذیرفتم . همش میگفت سنت زیر ۳۵ و ذخیره ات خیلی خوبه و تو آندومتریوزها جز موارد نادر هستی با این ذخیره و به خودت فرصت بده . ولی راضی نشدم و همسرم هم با خانم دکتر صحبت کردن و گفتن اصلا از مبحث بچه خارج شیم و دیگه مهم نیست و فقط به بحث درمان اندومتریوز بپردازیم . خلاصه رفتم پیش آصف جاه و داستان های خاصش با منشی جونش که قشنگ ادم و روانی میکنه و میفرسته برای ویزیت . آقای دکتر هم اولش خیلی راضی به عمل نبود ولی دوبار که میکروم منفی شد گفت بیا برای عمل دیگه و حالا من ۲۵ روز دیگه میرم برای عمل آندومتریوز و برام دعا کنید . البته گفت بعد از عمل همه چی ممکنه پیش بیاد ممکنه ذخیره ات از بین بره یا اینکه نه مشکلی پیش نیاد و حتی طبیعی باردار شی و یا بری برای انتقال و حتی ممکنه با آی یو آی هم باردار شی بعدش و الان نمیتونم از بعد عملت بگم و ممکنه هرچیزی پیش بیاد . در نهایت امیدوارم که بعد از عمل اتفاق های خوب برام بیوفته و از دردهای سخت پریودی هم نجات پیدا کنم . 

آنا جون میشه رگی چه چیزایی واسه ساک نی نی باید آماده کنم که تو بیمارستان ببرم 

شناسنامه خودت و همسرت و کارت ملی و دفترچه بیمه و مدارک پزشکی و داروهات.....

والا من یه دست لباس گذاشتم برا دخترم ولی استفاده نکردم چون بیمارستان خودش داد.....

پتوی نوزادم هم داده بودن.....

کریرش موقع ترخیص همسرم آورد.....

لباس تمیز برا خودت.....

سوتین شیردهی....

شلوارت راحت باشه برا برگشتن که اذیت نشی.....

دوربین، گوشی، شارژر.....

مسواک و حوله شخصی و دمپایی (برا خودت و همراهت) و برس و کش مو و گیره اگه موهات بلنده....

لوازم آرایش برا بعد زایمان اگه دوست داری.....

البته بیمارستان یه سریارو خودش میده اما اگه دوست داری خودت ببر چون نمیدونم شرایط بیمارستانت چطوره....

پوشک برا بچت و پوشک بزرگ برا خودت و از این شورت یه بار مصرفای توری که اینارم باز بیمارستان میده بازم میخوایی زنگ برن ببین بیمارستانتون چیا میده چیا نمیده.....

بشقاب و کارد و چنگال و لیوان یه بار مصرف و کلا وسایل پذیرایی از مهمون....

فلاسک چایی و چای پاکتی اگه چای خورین.....

کمپوت گلابی من بردم برا کار کردن شکمم.....

انجیر خیس کرده هم بردم....

شیردوشم ببر شاید لازم شد....

فعلا اینا به ذهنم رسیدن.....

هر 3 اینا وقتی دقیق مشخص میشه که ای جی جی و ای جی ام همراه هم باشن نمیدونم چرا دکترتون تک نوشته

واقعا خودم هم نميدونم 

اونوقت آزمايشگاه هم هيچي نگفتن 

البته دكتر ننوشت ماما نوشت 

حالا شهر خودمون ميرم انجام ميدم خدا كنه منفي باشه 

احيانا اگه مثبت شد بايد چيكار كنم 

واكسن بايد زد؟؟

آنا جان  خيلي خيلي معذرت ميخوام  چون من دور از جون شما خيلي گيج ميزنم و مطلب رو نميگرم&n ...

عزیزم تو پستهای جلوتر جواب دادم.....

ضمنا خوب پرسیدن بهتر از نپرسیدنه پس راحت سوالاتو بپرس.....