2777
2789
عنوان

میخوام موهامو بلوند کنم دخترممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگ فرقی بین دختر وزن نمونده

زمونه ای شده زبیایی طبیعی نوجوانی قربانی رقابت بیشتر برای دیده شدن و ....شده. 

حالا دیگه دختر بچه ده چهارده ساله بیشتر  از زنهای بزرگسال انواع اقسام رنگ مو رو تجربه میکنه.

زمونه ای شده زبیایی طبیعی نوجوانی قربانی رقابت بیشتر برای دیده شدن و ....شده. حالا دیگه دختر بچه ده ...

عزیزم طرز زندگی دیگران اسیبی ب شما میرسونه؟!

این چیزا صرفا برای دیده شدن نیست 

برای تنوعه

حالا یکی دوس داره یکی نداره

عزیزم طرز زندگی دیگران اسیبی ب شما میرسونه؟!این چیزا صرفا برای دیده شدن نیست برای تنوعهحالا یکی دوس ...

دیدن زیبایی طبیعی یک دختر جوان حس خوبی داره 

همینطور که دیدن دخترهای جوانی که زیبایی طبیعی خودشون رو از دست دادن و هر روز یک رنگ و لعاب زنونه به خودشون میزنن حس خوبی نمیده 

برای همین دنیا داره به سمت نچرال بودن میره

برای تنوع و حال خوب راه های بهتر ، طبیعی تر و حتی کم ضررتری هم هست گلم

دیدن زیبایی طبیعی یک دختر جوان حس خوبی داره همینطور که دیدن دخترهای جوانی که زیبایی طبیعی خودشون رو ...

نه عزیزم ما ب این چیزا عادت نداریم سعی میکنیم از چیزای غلیظ هم استفاده کنیم

بعد ۱۸ سالگی این چیزا عادیه❤

سبک زندگی هرکسم متفاوته 

نه عزیزم ما ب این چیزا عادت نداریم سعی میکنیم از چیزای غلیظ هم استفاده کنیمبعد ۱۸ سالگی این چیزا عاد ...

هر کسی روحیاتی داره 

ولی کم کم دنیا هم داره متوجه میشه زیبایی اصیل و واقعی ۶م برای خود فرد و هم دیگران دلنشینی عمیق تر و ماندگارتری داره 

کلا غربی ها الگوی من نیستن 

اما وقتی میبینم با حداقل آرایش و دستکاری و خیلی زیرپوستی به زیبایی میرسن خیلی خوشم میاد .

بنظرم اینم یه هنره و خوبه ما ایرانی هم با توجه به اینکه از لحاظ چهره از دید جهانی معمولا زیبا هستیم همین زیبایی رو با هنرمون بصورت طبیعی و لایت برجسته کنیم