2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
ثمين جان شما كوله باري از تجربياتي فدات شم به من كمك كن خواهر

چی شده خواهر.مشکل کجاست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چی شده خواهر.مشکل کجاست

ميشه درخواست دوستيمو قبول كني عزيزم؟؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات ثمین حسم ب تیکر خوب نیست 🙁 ایشالا خودت بزودی تیکر خوشگل میزاری 

ببین من ننه شدم منم حرصت میدم فقط صبرکن ی کم مونده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان سلام من دوروزه شروع کردم آمپولا رومیزنم برای سونو اول دکترگفته روز ششم برم من شهرستانم وروز ...

گام آمپولات چیه تا روز ششم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اگه حس میکنی با پرولوتون بهتر بود اونو بگیر..... منم چند تا اولو فمولایف داشتم اما بعد پرولوتون خار ...

آنا جون میشه رگی چه چیزایی واسه ساک نی نی باید آماده کنم که تو بیمارستان ببرم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اشتباه نوشتم 25 هفته و 5 روز میشه اخرین روز ماه 6 25 هفته و 6 روز میشه اولین روز ماه هفت من حواس ...

آها الان درست شد، عكس جدول رو گذاشتم همينيه كه شما و آنا جان و من ميگيم، من ماشين حساب زايمان سايت farzand . net رو ميگم كه معتبره ولي كم ميگه ماههارو

عزیزم ببین این عفونیات که + هستن به این معنیه آنتی بادیشو تو بدن داری حالا یا قبلا گرفتی یا الان مبت ...

آنا جان 

خيلي خيلي معذرت ميخوام 

چون من دور از جون شما خيلي گيج ميزنم و مطلب رو نميگرم 

الان دقيق نميدونم بايد چيكار كنم 

اول اينكه تست igm رو بدم 

ك عفونيام كامل چك بشه درسته ؟؟

بعد ديگه نياز ب چ آيتم هايي دارم انجام بدم ك مشكل ايمني و انعقاديم كاملا چك بشه ؟؟

در آخر نشون دكتر بدم

تا دستور بدن بايد چيكار كنم  

ممنونت ميشم خواهر 🌹

سلام به همگی صبح تون به خیر

من شنبه ویزیت شدم و سونو..به دکتر گفتم که این ماه رو با خوردن ویزان کاملا خونریزی داشتم و گفتن که دارو رو قطع کنم چون به بعضی افراد نمیسازه و مفنامیک باید میخوردی که قطع بشه و نباید ادامه میدادی!!!!!...متاسفم واقعااا تلفنی پرسیدم  گفتن طبیعیه و من یک ماهه درگیرم...

●●خلاصه که ایشون گفتن اندومتر خیلی نازک شده و من امروز رو روز اول پریود در نظر میگیرم و از روز 14 دوفاستون مصرف کن

اما من دوشنبه یعنی 2 روز بعد ویزیت و قطع دارو کاملا پریود شدم سر موعد خودم

شاید دکتر فکر میکردن پریود نمیشم و روز سونو که اندومتر نازک بود رو واسه همین روز اول پریود حساب کردن

■■حالا من همین دوشنبه رو در نظر بگیرم به عنوان روز اول که کامل پریود شدم یا دو روز پیش که گفتن اندو خیلی نازکه و روز اول حساب میکنم...آخه باید روز 14 روز پریود دوفاستون بخورم..

الان هم که دکتر ط سفر هستن موندم کدوم رو در نظر بگیرم بعنوان روز اول؟؟؟

با عرض معذرت واقعاا بابت این سوالهای پیش پا افتاده..

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ممنونم لاله جان  پس اينو ميرم انجام ميدم  ببينم چي ميشه  مايكو پلاس و توكسو پلاس م ...

هر 3 اینا وقتی دقیق مشخص میشه که ای جی جی و ای جی ام همراه هم باشن
نمیدونم چرا دکترتون تک نوشته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
يني از درد پريودي بيشتره دردش؟؟ يكي دوستام چنان ترسوند منووو اسم عكس رنگي مياد وجودم ميلرزه

عزیزم حرف دیگران رو جدی نگیر
دوست منم منو ترسونده بود
میگفت یه چنگک میندازن داخل رحم ، رحم رو میکشن جلو و ازش عکس میگیرن!!
بعد من هر چی فک میکردم میگفتم این که باعث میشه رحم دیگه رحم نباشه!!

خودش هم درد وحشتناک داشت و خونریزی و تهوع
این درد و تهوع و سرگیجه و ... تا دو هفته بعد ادامه داشت
بعد جالبه که میگفت میگن هر کسی درد داره نشون میده خوبه و رحمش سالمه!!

بعدا خودم که خواستم انجام بدم تحقیق کردم دیدم اصلا این طور نیست !!
اتفاقا کسی که چسبندگی نداشته باشه اصلا درد نداره (یا نهایتا دردش هم به خاطر اسپاسم هست که خود فرد در اثر استرس ایجاد میکنه)

اما کسی که جسبندگی داشته باشه درد داره
مال بعضی ها با همون تزریق ماده حاجب باز میشه مال بعضی هام که شدیده باز نمیشه
در هر حالت گروهی که چسندگی دارن درد رو تجربه میکنن و با شدت های مختلف

من اصلا درد نداشتم و بعد از عکس رنگی هم شام مهمونی رفتم چون ماه رمضون بود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو