2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
انشالله قسمت بشه من هم به زودی جواب مثبت مامان شدنم رو بهتون بگم. من قراره چند روز آینده برای اولین ...

سلام عزیزم انشالله ک خیلی زود و تو همین سیکل مامان میشی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام دوستان ...من بعد از پانکچر و کلی اذیت شدن برای هایپر پریود شدم ... اما یه سوالی مغزم رو مشغول کرده ..من ۸۶ کیلو با قد ۱۶۰ هستم میخوام بدونم میتونم یکم لاغر کنم بعد انتقال بدم ؟ حدود سه ماه دیگه ...میترسم لاغر شدنم رو لانه گزینی و گرفتن جنینهام اثر بزاره !  اگر میشه راهنماییم کنید ممنون میشم 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترين دكتر برا ميكرو و نازايي كيه تو تهران؟؟ كيا با اولين ميكرو باردار شدن؟؟

بهترين رو نميدونم 

اما من با اولين ميكرو پيش دكتر صاحب كشاف صاحب يك پسر شدم 

و چون بهش اعتماد دارم بعد از پسرم يكبار رفتم و منفي شدم 

الان دوباره رفتم و بعد از پريود وارد سيكل ميشم ب اميد خدا 

ناامیدی کار شیطونه .و من شیطون نیستم و بنده ی خدام .مطمئنم ی روزی به تموم این روزای سختم میخندم مطمئ ...

آفرين ب اين قوت قلب 

چقدر خوبه هممون همين حس داشته باشيم 

و اين حس رو به هم ديگه منتقل كنيم 

❤️❤️❤️

حتما خبرش رو بده بهمون  

من پنج روز بعد از قطع خونريزي بعد از هيسترو 

درست سر موعدم پريود شدم 

ك فقط روز اول دو بار لك شدم 

روز دوم لك ها بيشتر شد و از غروب روز دوم خونريزي داشتم ك رنگش تيره تر از ماه هاي قبل بود اما روان شد تا تقريبا عصر روز سوم 

دوباره قهوهاي شد و ديگه روان نبود تا روز چهارم آخر شب 

و روز پنج پاك شدم 

كلا يك روز خونريزي روان داشتم 

ببخشيد ك خيلي واضح توضيح دادم 

ك اولين بار بود ب اين صورت پريود شدم 

دليلش هم ب خاطر بعد از هيسترو بوده حتما 

در صورتي ك مركز گفتن احتمالا بيست روز بعد از خونريزي هيسترو پريود ميشم 

ك اونجوري نشد 

حالا من بعد از همين پريود سيكلم رو شروع كنم ب نظر شما يا بزارم پريود بعدي ؟

اگه الان بخوام شروع كنم ٢١ پريودي هستش 

فردا تماس ميگيرم مركز 

اما خواستم از تجربيات شما هم استفاده كنم 

ممنون ميشم عزيزم 

عزیرم فکر کنم تو بارداری طبیعیه بازم ببین نظر دکترت چیه.....

من پنج روز بعد از قطع خونريزي بعد از هيسترو 

درست سر موعدم پريود شدم 

ك فقط روز اول دو بار لك شدم 

روز دوم لك ها بيشتر شد و از غروب روز دوم خونريزي داشتم ك رنگش تيره تر از ماه هاي قبل بود اما روان شد تا تقريبا عصر روز سوم 

دوباره قهوهاي شد و ديگه روان نبود تا روز چهارم آخر شب 

و روز پنج پاك شدم

كلا يك روز خونريزي روان بود 

ببخشيد ك خيلي واضح توضيح دادم  

اولين بار بود ب اين صورت پريود شدم 

دليلش هم ب خاطر بعد از هيسترو بوده حتما 

در صورتي ك مركز گفتن احتمالا بيست روز بعد از خونريزي هيسترو پريود ميشم 

ك اونجوري نشد 

حالا من بعد از همين پريود سيكلم رو شروع كنم ب نظر شما يا بزارم پريود بعدي ؟

اگه الان بخوام شروع كنم ٢١ پريودي هستش 

فردا تماس ميگيرم مركز 

اما خواستم از تجربيات شما هم استفاده كنم 

ممنون ميشم عزيزم 

ناامیدی کار شیطونه .و من شیطون نیستم و بنده ی خدام .مطمئنم ی روزی به تموم این روزای سختم میخندم مطمئ ...

وای ثمین جون وقتی پستتو خوندم خیلی انرژی گرفتم فک کن صبح پاشی ببینی نی نیت آروم کنارت خوابیده وووی چه حس خوبی دلم قنچ رفت 💗💗💗💗💗💗

خداجونم شکرت       
وای ثمین جون وقتی پستتو خوندم خیلی انرژی گرفتم فک کن صبح پاشی ببینی نی نیت آروم کنارت خوابیده وووی چ ...

انشالله قسمت هممون میشه اونروز شک نکنید به مصلحت خدا.اینجا شدید در حد سیل داره بارون میاد برا هممون دعا میکنم خدا رحمتشو روی سرمون بباره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات خواهری.ما کلکسیون مشکلاتیم من خودم مشکل ایمنی انعقادی دارم شوهرم مشکل شکل اسپرم و تحرک اسپرم&nb ...

عزيزم مورفولوژيشون چنده؟؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
بهترين رو نميدونم  اما من با اولين ميكرو پيش دكتر صاحب كشاف صاحب يك پسر شدم  و چون بهش ا ...

پس خداروشكر يكي دارين

الهي اين يكي ام به زودي بياد تو دلتون

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
عزيزم مورفولوژيشون چنده؟؟

الان 16 درصد.ولی قبلا 2درصد بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

ثمين جان شما كوله باري از تجربياتي فدات شم

به من كمك كن خواهر

خداروشكر كه خوب شده