2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
طرازی کجاست مگه.من سه شنبه پیش زنگ زدم بود. آنا جون دکتر توام طرازیه مگه؟

عزیزم بله ایشونن.....

عزیزم چند هفته ای ایران نیست.....

اواخر مرداد برمیگردن...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخور :)) تخم مرغ هم بخور لطفا دختر خوبی باش

لاله جون من معدم بدجوری نفخ میکنه مثل بادکنک میشه بعد انگاری اسید معدم ترشح میکنه تو گلوم گیر میکنه با کوچکترین چیزی ک میخورم معدم باد میکنه ...دیشب میوه خوردم واااای انگار دو پرس چلو کباب خوردم معدم داشت میترکید ..این طبیعیه؟...حالت تهوع هم دارم ولی ب نسبت اون هفته بهتر شده این چی اینم طبیعیه؟ 

آنا جون آمپول سلکسان بهتره یا انوکسان؟...قبلا هپارین میزدم ک خیلی کبودم میکرد الان انوکسان میزنم باه ...

عزیزم سلکسان و انوکسوپارین یکین هر دو همون انوکسوپارینن فقط نام تجاریا متفاوتن.....

مثل سلکسان، کلگزان، همکسان، پدی کسان، کلگزوپارین و انوکسوپارین و......

سلکسان برند خارجیشه.....

والا من همیشه انواع ایرانی انوکسوپارینو زدم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان ...من بعد از پانکچر و کلی اذیت شدن برای هایپر پریود شدم ... اما یه سوالی مغزم رو مشغول ک ...

عزیزم منم ب خاطر داروهایی ک برای تحریک تخمک مصرف میکردم و بعدشم پانکچر شدم ۱۰ کیلو اضافه کردم و بعدشم رفتم باشگاه و وزنمو آوردم پایین ...ب نظر من وزنتو بیار پایین هم خیلی ب موفقیت باردار شدنت کمک میکنه هم ورزش باعث خونرسانی بهتر ب رحم میشه

عزيزم شما تبريزي هستين؟؟ بله جاي معتبري انجام داديم كه خود دكترم اونجا فرستاده و اسپرم شسته هم جوا ...

عزیزم بله تورکم.....

عزیزم نپرسیدم جای معتبر بوده چون مام قبلش یکی از معتبرترین آزمایشگاهها که دکتر زنان فرستاده بود انجام داده بودیم......

تاکید کردم آزمایشگاه مال مرکز ناباروری بوده یا نه چون متدشون خیلی فرق داره!!!!!!

عزیزم بله ایشونن..... عزیزم چند هفته ای ایران نیست..... اواخر مرداد برمیگردن...

خب من ایشالا پنج شنبه مثبت شدم کجا برم بعد.‌ داروهامو چیکا کنم؟وایسم تا بیاد؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
از عكس رنگي ميترسمممم ميخوام جايي باشه كه بيهوش شم  تحرك گريد ب 25هس بله جاي مطمئني بوده عزي ...

عزیرم جای مطمئن ملاک نیست خواهشا دقت کن چون متد کاملا متفاوته!!!!!!!!!!!

ناامیدی کار شیطونه .و من شیطون نیستم و بنده ی خدام .مطمئنم ی روزی به تموم این روزای سختم میخندم مطمئ ...

ثمین تو اسطوره و الگوی صبری الهی ک نتیجه زحمات و صبر و تحملی ک داری خدا ب بهترررررررین شکل بهت بده ی دوقلو خوشگل بزاره تو بغلت ک حسابی کیف کنی...منم دیشب ب همسرم گفتم خیلی سختی کشیدیم  هزینه کردیم دارو آمپول برو بیا ولییییییی ب شنیدن صدای قلبش میارزید😍

از عكس رنگي ميترسمممم ميخوام جايي باشه كه بيهوش شم  تحرك گريد ب 25هس بله جاي مطمئني بوده عزي ...

من ۵ سال پیش رفتم برای عکس رنگی ک دردم گرفت البته دردش مثل پریودی ی کم شدیدتر ...ولی نتیجه ش نرمال و طبیعی بود ..پارسال دوباره ی جای دیگه برای عکس  رفتم ب خاطر ذهنیت قبلیم از عکس با صلوات رفتم تو اتاق ولی باور کن اینسری اصلا درد نداشت حتی دکتره گفت  ی چیزی توی شکمت احساس میکنی ک وارد کردم ماده حاجبو میگفت گفتم بله تعجب کرده بود پس چرا من هیچ واکنشی نشون نمیدم بعدش نتیجه عکس نرمال و طبیعی بود...من نظرم اینه حتما جای خوب و کار بلد برو

اخه جدا جدا نیست هر ص چند تاست

عزیزم عملا هر عکس مال یه آیتمه بقیه رو نگاه نکن فقط همونی که زیرش رنج نرمالش باز شده رو نگاه کنوقتی عکس گرفته آیتمهای بالا پایینشم می افته.....

خب من ایشالا پنج شنبه مثبت شدم کجا برم بعد.‌ داروهامو چیکا کنم؟وایسم تا بیاد؟

ایشالااااااااا عزیزم...شما شنبه هم آزمایشتو تکرار کن و ساعت ۴ ب بعد زنگ بزن مطب طرازی کیشانی و ماماها هستن نتیجه رو ب کیشانی بگو خودش راهنماییت میکنه

آمپول سلكسان براي غلظت خون هستش يا انعقاد خون ؟ من سر پسرم حامله بودم ٤ ماه كامل داشتم 

سلکسان رقیق کننده خونه یعنی کسی که غلظت خون داره برا اینکه جلوی لخته شدن خونشو بگیره تجویز میشه.....