2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
عزیزم فردا با مطب طرازی تماس میگیرم ماماها هستن بهشون میگم با دکتر تماس بگیرن و راهکار بگیرن ...ممنو ...

خواهش میکنم عزیزم

از بارداریت لذت ببر
حتی کسانی که واکسن نزدن هم درصدش خیلی کمه که دوباره تو بزرگسالی بگیرن
شما که واکسن هم زدی
اما برای اطمینان خاطر کار درستی میکنی که تماس میگیری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آره عزیزم همسرم عمل تسه میکنن  کمپرس یخ هم استفاده میکنه ولی دکترم نمیدونم چرا به من مکم ...

عزیزم مصرف مکمل ها حتی برای مردان ازو هم تاثیر داره
همون تعداد محدود اسپرم داخل بیضه رو تقویت میکنه
اما 3 ماه حد اقل باید مصرف بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی بخاطر امپولا بالا رقته؟

نه عزیزم
کلا تو بدن شما بالاست دیگه
مثل هورمون پرولاکتین که تو یکی بالاست

دوستان سلام من دوروزه شروع کردم آمپولا رومیزنم برای سونو اول دکترگفته روز ششم برم من شهرستانم وروز ...

عزیزم حالا خیلی مونده تا تخمک کشی
شما حد اقل دو سه بار دیگه تا پانکچر رفتنی هستی به شیراز

سلام.خوبی عزیزم .دخملدمون خوبه .اتی جون مرسی تو فکرم بودی .نمی دونی چقدر خوشحال شدم این تیکر بالات د ...

ستاره جان ان شاء ا... دیگه بر نمیگرده
عزیزم خودت هم نذر ایت ا... نخودکی بردار
ان شاء ا... همه چیز عالی میشه و رحمت از قبل هم بهتر میشه

نذر ایت ا... نخودکی:
به مدت 7 روز یا 40 روز :
روزی یک بار سوره حمد+11 بار توحید+1بار یس +1100 تومن یا 110 تومن بابت رد مظالم
اخرین روز کل پول رو به یک مستمند به عنوان رد مظالم بده

سلام لاله جونم . من آمپولام گونال و النوا و پیورگان و منوپور و مریونال و ستروتاید بودش ک امروز رفتم ...

عزیزم سر خود این همه دارو گرفتی؟
کارای عجیبی میکنی ها :)))
طبق دستور پزشک برو جلو

کی گفته منوپیور و مریونال و ... برای کیفیت هست؟
مکمل هایی که قبل سیکل مصرف میشن مال کیفیتن

الهی آمین عزیزم  من اضافه وزن دارم 😓😓😓😓البته سنی ندارم ۲۱ سالمه  واقعا سر خود مکمل ب ...

عزیزم اگه اضافه وزن داری قبل میکرو کمش کن حتما
خیلی رو کیفیت تخمک ها اثر داره
این همه زحمت میکشی و هزینه میکنی خدای نکرده یهو کیفیت تخمک ها کم نشه

عزیزم من دیگه درد شکم و تخمدان حس نمیکنم یعنی وضعیت تخمدانم نرمال شده؟بازم دوغ بخورم اوووغ ایییییییی ...

اره بخور :))
تخم مرغ هم بخور لطفا
دختر خوبی باش

بچه ها من روز ۱۱ انتقال جنینم. همسر جان میگه شب بریم رستوران حالو هوات عوض میشه. بنظرتون برم؟از یط ...

برو عزیزم اشکال نداره
من از هفته دوم همه جا میرفتم
البته فقط با همسر جان که شرایط رانندگی رو بدونه

سلام مهربونا...خوبید همگی؟اومدم ازتون مشورت بگیرم... من اندومتریوز دارم و سال پیش تیر ماه متوجه شدم ...

رز جون درسته تصمیم  نداری سراغ روش های کمک باروری بری اما به نظرم به این فکر کن که خداوند یه روزی قراره معجزه کنه برات و طبیعی باردار بشی
برای همین بهتره به فکر درمانش باشی

بذار بیان ببینم کی رو معرفی میکنن... عزیز دلم به سلامتی..پانکچر داری یا فریز؟کی انتقال داری؟   ...

رز جان انا جون که تو این زمینه بیشتر تجربه داره دکتر پاد مهر رو پیشنهاد میکنه
به نظرم صبر کن خودش بیاد بیشتر راهنمایی کنه

سلام دوستان ...من بعد از پانکچر و کلی اذیت شدن برای هایپر پریود شدم ... اما یه سوالی مغزم رو مشغول ک ...

چون اضافه وزن دارین نه تنها ضرر نداره بلکه تاثیر مثبت هم داره 

آنا جون میشه رگی چه چیزایی واسه ساک نی نی باید آماده کنم که تو بیمارستان ببرم 

وای چه حس خوبی
الهی اسن سوال قسمت همه بشه به زودی زود

سلام به همگی صبح تون به خیر  من شنبه ویزیت شدم و سونو..به دکتر گفتم که این ماه رو با خوردن و ...

عزیزم نگو پیش پا افتاده
واقعا با این همه جواب های ضد و نقیضی که دکترا میدن ادم گیج میشه
خدا اخر و عاقبت همه رو به خیر کنه با این دکترا !!

عزیزم از روزی که خونریزی روان داشتی حساب کن روز اول