2777
2789
عنوان

قصه های اشنایی

1 بازدید | 23 پست

سلام رو همکارم ١ساله کراشم ارتباط چشمی لبخند اینا داریم فق اما صحبت نکردیم تا اینکه اونروز باهام شوخی کرد دید ناراحت شدم گف بخدا خیلی دوست دارم منم گفتم منم همینطور😔بعد  پش بند حرفم گف هیچ فرقی با خواهر هام نداری. 😔😔😔بهش فکر نکنم ینی؟؟؟منظورش رو نفهمیدم یعنی نمیخاد منو لطفاً نظر بدید کمک کنید بد جور رفته تو مخم

اولن نه وقتی گفته خواهرهام . دوما هم اینکه هیچوقت توی محیط کار رل نزنید اصلا و ابدا . چون به هر دلیلی بهم بخوره اونجا دیگه میشه جهنم واست . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه تو بچه نداری

😐🤦‍♀️

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

نمیخواد درسته نه نمیخاد

خب عملا بهت گفته حس عاشقانه بهت نداره دیگه با چه زبونی بگه

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

اولن نه وقتی گفته خواهرهام . دوما هم اینکه هیچوقت توی محیط کار رل نزنید اصلا و ابدا . چون به هر دلیل ...

من واقعا نمیخاستم را بزنم من واقعا دوسش داشتم و فک میکردم تا اون هم بهم حس داره ک ارتباط چشمی و لبخند و اینا میزنه بهم شبیه مرد رو یاهام بود

خیلی دوسش داشتم واقعا زده شد تو ذوقم

منم تجربه اشو داشتم خیلی خیلی تلخ بود واسم💔

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

من واقعا نمیخاستم را بزنم من واقعا دوسش داشتم و فک میکردم تا اون هم بهم حس داره ک ارتباط چشمی و لبخن ...

الآنم چیزی نشده که . دیگه حالا خودت  میدونی که نمی‌خوادت یا مثل خواهرشی . به هیچ چشمی نبینش جز همکار 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️