2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
عزیزم به نظرم تا تخمدانات به سایز نرمال برنگشتن رژیمتو رعایت کن اما بازم لاله حون بیاد بهتر میتونه ک ...

ممنون عزیزم.خوب اینو از کجا بفهمم؟ برم سونو؟ آخه جایی ام که مرکز ناباروری نداره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نادی جون خیلی میترسم ...شانس منو میبینی توروخدا😭آره بهشون گفتم اصلا باورشون نمیشد هنگ کرده بودن مام ...

عزیزم نترس اگه گرفتی احتمالش خیلی کمه از نشانه های آبله مرغون تب زیاد هست بدون علت اصلا نترس من 21 سالم بود که گرفتم اصلا معلوم نشد از کی گرفتم آبله ای هم اطرافم نبود خدا خودش نی نی رو برات حفظ میکنه گفتم که من یه پسر 6 ساله دارم 2 سالش بود آبله گرفت همه کاراش هم خودم کردم چون قبلا گرفته بودم هیچ مشکلی نبود 

خدایا شکرت😙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم. من امروز نتیجه آز خونم گرفتم و دکترم عصر نیست گلبول سفید خونم ۱۱۵۰۰ هست یعنی ۱۵۰۰ تا بالا تر از حد نرمال من فردا ۱۳ هفتم کامل میشه این مقدار نگران کننده نیست بنظرتون؟

ممنون عزیزم.خوب اینو از کجا بفهمم؟ برم سونو؟ آخه جایی ام که مرکز ناباروری نداره.

عزیزم خوب فکر کنم تنها راهش سونو باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم. من امروز نتیجه آز خونم گرفتم و دکترم عصر نیست گلبول سفید خونم ۱۱۵۰۰ هست یعنی ۱۵۰۰ ت ...

عزیرم فکر کنم تو بارداری طبیعیه بازم ببین نظر دکترت چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ذخیرم نه هست که دکترم.گف نرمالش بین دوتا چهاره مال من چون پلی کیستیکم نه شده وزنمم زیاد نیس یعنی اون ...

خانومی شما اگر وزنت پایین بیاد احتمال بارداری طبیعی دارید فقط اراده میخواد لاغر بشی حتی پنج کیلو یکی از اقوام من خیلی چاق بود و پلی کیستیک خیلی کم لاغر شد باردار شد.

عزیزم فکر کنم گفتم ۱۹ مرداد میاد دقیق یادم نموند..... خلاصه مطمئنم هفته آخر مرداد برمیگردن....

طرازی کجاست مگه.من سه شنبه پیش زنگ زدم بود.

آنا جون دکتر توام طرازیه مگه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

آنا جون آمپول سلکسان بهتره یا انوکسان؟...قبلا هپارین میزدم ک خیلی کبودم میکرد الان انوکسان میزنم باهاش اوکی هستم و اصلا کبودی نداره...ولی دکتر میگفت سلکسان بهتره ولی اگه با انوکسان راحتی همونو بزن الان دفترچه مو نگاه کردم دیدم سلکسان نوشته حالا میخوام بدونم کدوم بهتره

لاله جون برام دعا کن🌷🌷 پنج شنبه آزمایشمه. ناشتایی میخاد؟ و اینکه امپولامو اونروز نزنم دیگه؟

ناشتایی نمیخواد
امپولاتم بزن چرا نزنی
با انرژی مثبت برو
نزنی یعنی نا امیدی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جووون یعنی دارم دق میکنم ..منم بچه بودم گرفتم هم نوزادی واکسنشو زدم یعنی دیگه احتمال نداره بگیر ...

حتما خبرش رو بده بهمون 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
٦ يا ٧ ؟؟؟ من برم تو ٢٦ با اين حساب ميرم تو ٧ ولي با اون حساب ميرم تو ٦ كه 

اشتباه نوشتم
25 هفته و 5 روز میشه اخرین روز ماه 6
25 هفته و 6 روز میشه اولین روز ماه هفت

من حواسم به هفته های خودم بود شرمنده
تو اون جدول نوشته ماه 5 ؟
یه ماه تاخیر داره که

عزیزم قبل از هر چیزی بگو ببینم این آز رو کجا داده؟ مرکز ناباروری بود؟؟؟؟؟

عزيزم شما تبريزي هستين؟؟

بله جاي معتبري انجام داديم كه خود دكترم اونجا فرستاده

و اسپرم شسته هم جوابشو دادن بهمون

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️