2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
پانکچر شدم 17 تیر.12تا تخمک کشیدن که 10تاش جنین شد توی 5بسته ی 2تایی فریز کردن.منتظرم پریود شم که اس ...

انشالله که خیره و ته ته ارزوهاته...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بهترين دكتر برا ميكرو و نازايي كيه تو تهران؟؟

كيا با اولين ميكرو باردار شدن؟؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه میخوام برم شیراز تلفن پاسخگونیستن فقط حضوری دوشنبه پنجشنبه وجمعه هم کلا مرکز تعطیله لطفا اونایی ک ...

عزيزم 

اگه اينطوره پس بهتره برين 

هر دستوري باشه بهتون ميدن 

ان شاءالله بري و با دست پر برگردي 

سلام عزيزم منم آندومتريوز داشتم و پيشرفته بود.عمل كردم چون اين كيستها متاسفانه با قرص درمان نمى شن م ...

ممنون بابت جواب.

شما هم کیست داشتی؟ سایزشون و تعدادشون چطور بود؟دکتر شروین شنیدم هزینه عملشون خیلی بالاست...ولی خب کارش خوبه،شاید حداقل یه ویزیت برم پیشش که تکلیفم مشخص بشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم خودتو سرم کن بهترین درمانه..... مثلا ختم بردار..... فیلم ببین.... کتاب بخون..... به کاری ک ...

ممنونم سعی خودمو میکنم برام دعا کنید

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
ممنون بابت جواب. شما هم کیست داشتی؟ سایزشون و تعدادشون چطور بود؟دکتر شروین شنیدم هزینه عملشون خیلی ...

من كيست آندومتريوز داشتم اندازشو يادم نيست ولى مى دونم تمام تخمدونام رحمم لگنم و رودمو گرفته بود.من يك بار پيش دكتر شروين ويزيت شدم و بقيه كارامو پيش دكتر اكبرى انجام دادم .مطب جفتشون يجاس باهم كار مى كنن.

همه چی دست خداست من چهاردهمین انتقالمو تا 2هفته دیگه تقریبا باید انجام بدم برا یکی بار اول میگیره بر ...

ماشاءالله ب شما 

تبريك ميگم بهتون ب خاطر پشتكارتون 

ان شاءالله اينسري مادر بشي و تمام سختيها رو با شادي دردونت فراموش كني 

موفق باشي عزيزم 

ممنون ميشم بگين مشكلتون چي هست ؟؟

همه چی دست خداست من چهاردهمین انتقالمو تا 2هفته دیگه تقریبا باید انجام بدم برا یکی بار اول میگیره بر ...

عزيزم انشاالله نتيجه مى گيرى.آفرين به ارادتون و چه قدر خوب كه نا اميد نشدين تا الان.

الهي به زودي باردار شي عزيزم

ممنونم خواهری انشالله انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله که خیره و ته ته ارزوهاته...

فدات بشم رز سفیدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ماشاءالله ب شما  تبريك ميگم بهتون ب خاطر پشتكارتون  ان شاءالله اينسري مادر بشي و تمام سخ ...

فدات خواهری.ما کلکسیون مشکلاتیم من خودم مشکل ایمنی انعقادی دارم شوهرم مشکل شکل اسپرم و تحرک اسپرم 

عزيزم انشاالله نتيجه مى گيرى.آفرين به ارادتون و چه قدر خوب كه نا اميد نشدين تا الان.

ناامیدی کار شیطونه .و من شیطون نیستم و بنده ی خدام .مطمئنم ی روزی به تموم این روزای سختم میخندم مطمئنم ی روز که از خواب بیدار میشم دردونمو میبینم با آرامش کنارم خوابیده .درسته من خیلی سختی کشیدم و دارم میکشم ولی من مشکلاتم بزرگتر از خدا که نیست  همون خدا با اونهمه بزرگیش ی روزی دل منم شاد میکنه

سلام به همه مامان های که دوردونه هاشون رو از خدا گرفتن و مامان گلهایی که منتظرن خدا تو دلشون یه مروارید بکاره

خوشحالم که این تایپینگ رو دیدم و کلی تجربه کسب کردم

ممنونم ازتون🌺🌺🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

انشالله من هم به زودی جواب مثبت مامان شدنم رو بهتون بگم.

من قراره چند روز آینده برای اولین بار وارد سیکل ای وی اف بشم که کلی ازتون خواهم پرسید که چه کنم و چه نکنم...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی